Direktlänk till inlägg 15 juni 2018

Härlig skolavslutning!

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 15 juni 13:00

Så var det äntligen dags för eleverna att få sommarlov och det har förstås varit lite hektiskt på slutet och igår, torsdag, så var det som det pyrde på skolan. Lite konstig känsla och jag var på helspänn för att se om jag var tvungen att snabbt bryta in. Men det var lugnt och det var nog bara känslorna som var höga, men på ett bra sätt. Dock så var det även lite oroligt hos personalen, det gällde att få allting klart tills morgondagen. Men nu var det alltså dags och jag gick direkt till killarna som fixade med ljudet och det blev så att jag skulle ta hand om alla knappar och rattar och jag började med att skriva av allting, så det inte skulle bli fel. Man borde ju egentligen skriva ned allting till nästa gång. Men jag kände att vi hade koll och gick och hämtade en kaffe. När jag kom tillbaka var det fullt av föräldrar och jag är glad att jag satt mickarna på mute då några av lärarna diskuterade. Lite pinsamt när allt man pratar om hörs ut och man själv är omedveten om det. Körmickarna är väldigt bra på just det. Men snart var det dags och jag förbannade mig snart nog för att jag inte hade tagit dit en stol. Men en bit in i avslutningen så sprang jag över scenen och lånade en stol som en elev senare skulle ha. Pust! Skönt att inte sitta på huk hela tiden. Jag var hela tiden på tårna och mutade bort huvudmicken då ingen pratade i den och tryckte bort körmickarna när inte eleverna sjöng. Det blir onödigt brus annars. Och aktade mig förstås för rundgång och justerade ljudet så bra jag kunde. Tror det blev bra och avslutningsvis så sjöng vi lärare för barnen och "flossade" dessutom (!) lite grand. Hur bra det blev, vet jag inte... :-0 Men det uppskattades nog men jag hade fullt upp med att få rörelserna rätt. Någon hade dock filmat och det visades upp senare då vi lärare åt gott. Jag kom dock lite sent eftersom jag var tvungen att hämta laktostabletterna. Så det missade jag. Men efter avslutningen så tog jag iaf igen mig och det slog mig att jag inte skulle ha sexorna mer och jag borde förstås gå och ta förväl. Men jag missade de flesta men hann krama några i ena sexan. Fantastiska klasser och de har verkligen gett mig mycket. Tack för det! I höst så kommer jag tillbaka och så får vi se hur det blir med vårterminen, det är inte riktigt klart ännu. 


Hursomhelst! Grymt bra jobbat idag, barn! Wow!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 6 juli 20:00

Så var det fredag och med det även Ullis sista arbetsdag innan semestern. Och jag började som vanligt med att promenera och det blev först 80-tals musik och sen gick jag över till Carola. Faktiskt med tanke på min kära farfar som gick bort 2001. Han ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 5 juli 21:00

Promenad som vanligt och jag tror jag körde 80-talsmusik och nu lyssnade man på låtarna på ett helt annat sätt. Tror inte jag riktigt lyssnade på hela låtarna då jag var yngre. Nu lyssnade jag och en del låtar blir man inte riktigt klok på. Så tankar...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30


Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 3 juli 09:00

Tisdag och mer tanke på mitt mål, jag måste ju ut och promenera! Typ bränna lite mera. Jag gick ut rätt tidigt och satte på mig mina lurar och slog på Spotify. Hmm, jag har börjat lyssna mer på Carola igen och varför inte. Några låtar är ju rätt djup...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 2 juli 21:15

Efter en lite slö helg så ville jag få igång rutinerna igen och det blev Safiren. Jag hoppade på en Cross Trainer och sade igång. Inga konstigheter utan jag bara körde på och satte motståndet på 12 och det blev hyfsat lugnt. Jag kunde säkert köttat p...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se