Direktlänk till inlägg 15 juni 2018

Härlig skolavslutning!

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 15 juni 13:00

Så var det äntligen dags för eleverna att få sommarlov och det har förstås varit lite hektiskt på slutet och igår, torsdag, så var det som det pyrde på skolan. Lite konstig känsla och jag var på helspänn för att se om jag var tvungen att snabbt bryta in. Men det var lugnt och det var nog bara känslorna som var höga, men på ett bra sätt. Dock så var det även lite oroligt hos personalen, det gällde att få allting klart tills morgondagen. Men nu var det alltså dags och jag gick direkt till killarna som fixade med ljudet och det blev så att jag skulle ta hand om alla knappar och rattar och jag började med att skriva av allting, så det inte skulle bli fel. Man borde ju egentligen skriva ned allting till nästa gång. Men jag kände att vi hade koll och gick och hämtade en kaffe. När jag kom tillbaka var det fullt av föräldrar och jag är glad att jag satt mickarna på mute då några av lärarna diskuterade. Lite pinsamt när allt man pratar om hörs ut och man själv är omedveten om det. Körmickarna är väldigt bra på just det. Men snart var det dags och jag förbannade mig snart nog för att jag inte hade tagit dit en stol. Men en bit in i avslutningen så sprang jag över scenen och lånade en stol som en elev senare skulle ha. Pust! Skönt att inte sitta på huk hela tiden. Jag var hela tiden på tårna och mutade bort huvudmicken då ingen pratade i den och tryckte bort körmickarna när inte eleverna sjöng. Det blir onödigt brus annars. Och aktade mig förstås för rundgång och justerade ljudet så bra jag kunde. Tror det blev bra och avslutningsvis så sjöng vi lärare för barnen och "flossade" dessutom (!) lite grand. Hur bra det blev, vet jag inte... :-0 Men det uppskattades nog men jag hade fullt upp med att få rörelserna rätt. Någon hade dock filmat och det visades upp senare då vi lärare åt gott. Jag kom dock lite sent eftersom jag var tvungen att hämta laktostabletterna. Så det missade jag. Men efter avslutningen så tog jag iaf igen mig och det slog mig att jag inte skulle ha sexorna mer och jag borde förstås gå och ta förväl. Men jag missade de flesta men hann krama några i ena sexan. Fantastiska klasser och de har verkligen gett mig mycket. Tack för det! I höst så kommer jag tillbaka och så får vi se hur det blir med vårterminen, det är inte riktigt klart ännu. 


Hursomhelst! Grymt bra jobbat idag, barn! Wow!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 14 nov 19:00

Onsdag och en rätt lång dag och en speciell händelse på skolan då jag sade åt några högstadieelever, som uppenbarligen inte var vana vid det. Att bli tillsagda alltså. Eller iaf en elev. Hursomhelst så lämnade jag över det till högstadiet. Väl hemma ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 13 nov 19:45

Tisdag och egentligen löpträning, med klubben. Men eftersom jag var hos läkaren igår så hade jag lite väl ont i slemsäcken, efter att hon klämt på den. Jag glömde förresten skriva om besöket igår. Nu hade jag äntligen fått tid och jag var inställd på...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 12 nov 19:00

Rejält taggad, efter inspirationen från Allt om Hälsa-mässan, så satte jag mig på transportören, dvs smart-trainern, som genom Zwift förflyttar dig lite varstans runt i världen. Den här gången så kunde man välja lite olika banor i Innsbruck, som ligg...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 11 nov 22:15

Så var det återigen dags för Allt om Hälsa-mässan men vi tvekade om vi skulle gå på den. Men ju mer tiden gick ju mer blev vi intresserade. Förra året blev man ju rätt taggad och i år gjorde vi lite research innan, och kollade ut när olika föreläsnin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 10 nov 22:10

Lördag och både Ullis och jag vaknade rätt tidigt men vi somnade ju rätt tidigt igår kväll. Men jag blev kvar ett tag  och sträckte ut mig. Sen var det full fart på mig och Tim, då vi sopade upp en massa löv och sen åkte till soptippen och slängde bå...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se