Direktlänk till inlägg 15 juni 2018

Härlig skolavslutning!

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 15 juni 13:00

Så var det äntligen dags för eleverna att få sommarlov och det har förstås varit lite hektiskt på slutet och igår, torsdag, så var det som det pyrde på skolan. Lite konstig känsla och jag var på helspänn för att se om jag var tvungen att snabbt bryta in. Men det var lugnt och det var nog bara känslorna som var höga, men på ett bra sätt. Dock så var det även lite oroligt hos personalen, det gällde att få allting klart tills morgondagen. Men nu var det alltså dags och jag gick direkt till killarna som fixade med ljudet och det blev så att jag skulle ta hand om alla knappar och rattar och jag började med att skriva av allting, så det inte skulle bli fel. Man borde ju egentligen skriva ned allting till nästa gång. Men jag kände att vi hade koll och gick och hämtade en kaffe. När jag kom tillbaka var det fullt av föräldrar och jag är glad att jag satt mickarna på mute då några av lärarna diskuterade. Lite pinsamt när allt man pratar om hörs ut och man själv är omedveten om det. Körmickarna är väldigt bra på just det. Men snart var det dags och jag förbannade mig snart nog för att jag inte hade tagit dit en stol. Men en bit in i avslutningen så sprang jag över scenen och lånade en stol som en elev senare skulle ha. Pust! Skönt att inte sitta på huk hela tiden. Jag var hela tiden på tårna och mutade bort huvudmicken då ingen pratade i den och tryckte bort körmickarna när inte eleverna sjöng. Det blir onödigt brus annars. Och aktade mig förstås för rundgång och justerade ljudet så bra jag kunde. Tror det blev bra och avslutningsvis så sjöng vi lärare för barnen och "flossade" dessutom (!) lite grand. Hur bra det blev, vet jag inte... :-0 Men det uppskattades nog men jag hade fullt upp med att få rörelserna rätt. Någon hade dock filmat och det visades upp senare då vi lärare åt gott. Jag kom dock lite sent eftersom jag var tvungen att hämta laktostabletterna. Så det missade jag. Men efter avslutningen så tog jag iaf igen mig och det slog mig att jag inte skulle ha sexorna mer och jag borde förstås gå och ta förväl. Men jag missade de flesta men hann krama några i ena sexan. Fantastiska klasser och de har verkligen gett mig mycket. Tack för det! I höst så kommer jag tillbaka och så får vi se hur det blir med vårterminen, det är inte riktigt klart ännu. 


Hursomhelst! Grymt bra jobbat idag, barn! Wow!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 sept 20:45

Så var det dags även för mig. Det var några som hostade lite på skolan och efter hårdkörningen på trainern så insjuknade då även jag. Men jag blev först väldigt förvånad, jag kanske till och med lite chockad. På vårat arbetslagsmöte så går man förstå...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 sept 20:30

Den uppmärksamme kanske såg att jag klickat i "Sport i Världen" och det var golf på morgonen. Safiren-Micke hade bokat in mig på golf och jag var riktigt sugen. Det har blivit alldeles för lite golf på slutet och jag var som sagt riktigt taggad. Men ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 sept 20:15

Så var det lördag och Ullis var nästan på gång att ställa in övertidsjobbet för att få vara med på höstpremiären av Nordic Gym-träningen, med Carina. Det hade ju varit ett långt uppehåll och nu var många sugna på att komma igång. Jag ställde klockan ...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 sept 20:00


Fredag och det var Kick-off med jobbet. Dvs skolan där jag jobbar som för övrigt är Frejaskolan F-6. Jag brukar inte vara så förtjust i jobbfester men det har mest att göra med att jag prioriterar att vara hemma med familjen och träna. Jag har absolu...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 sept 20:00


Torsdag och det var fortfarande lite osäkert om hälen skulle funka. Men jag väntar fortfarande på att läkaren skall ringa och vad jag förstår kan jag gott fortsätta att springa tills dess. Ullis och jag traskade bort mot Safiren, jag med min ömma häl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se