Direktlänk till inlägg 27 maj 2018

Kan man dö två gånger?

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 27 maj 12:26

Ja, det är boktiteln på en rätt cool bok av Leif GW Persson. Han skriver lite annorlunda mot sina författarkollegor och ibland blandas språket upp lite grand. Men inget som stör utan det är rätt bra flyt. Boken handlar om ett lik och återigen så blandas Tsunamin in i en bok som jag läst. Det verkar vara en bra faktor att ha med och i det här fallet så blir det riktigt bra. En ung, liten sjöscout, som dessutom är granne med huvudpersonen, som är poliskommisarie och huvudperson, hittar ett lik ute i skärgården och hela historien börjar. GW har låtit kommissarien, som i boken heter Evert Bäckström, få vissa karaktärsdrag med honom själv och det känns som om han vill tänja på gränserna och leka lite med oss. Det blir ibland lite billigt men även det funkar. Boken är bra och lättläst. Hela handlingen hålls ihop på ett lagom svårt sätt och på slutet så handlar det mera om att binda bevis mot den misstänkta mannen. När man tänker efter så är det ett väldigt intrikat drama och mycket att hålla reda på. Men GW gör det riktigt bra!


Boken fick jag av Felix i julklapp och jag läste ut den för någon vecka sedan men höll på att glömma att recensera den. Rekommenderas och den får en 3:a i betyg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 14 nov 19:00

Onsdag och en rätt lång dag och en speciell händelse på skolan då jag sade åt några högstadieelever, som uppenbarligen inte var vana vid det. Att bli tillsagda alltså. Eller iaf en elev. Hursomhelst så lämnade jag över det till högstadiet. Väl hemma ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 13 nov 19:45

Tisdag och egentligen löpträning, med klubben. Men eftersom jag var hos läkaren igår så hade jag lite väl ont i slemsäcken, efter att hon klämt på den. Jag glömde förresten skriva om besöket igår. Nu hade jag äntligen fått tid och jag var inställd på...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 12 nov 19:00

Rejält taggad, efter inspirationen från Allt om Hälsa-mässan, så satte jag mig på transportören, dvs smart-trainern, som genom Zwift förflyttar dig lite varstans runt i världen. Den här gången så kunde man välja lite olika banor i Innsbruck, som ligg...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 11 nov 22:15

Så var det återigen dags för Allt om Hälsa-mässan men vi tvekade om vi skulle gå på den. Men ju mer tiden gick ju mer blev vi intresserade. Förra året blev man ju rätt taggad och i år gjorde vi lite research innan, och kollade ut när olika föreläsnin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 10 nov 22:10

Lördag och både Ullis och jag vaknade rätt tidigt men vi somnade ju rätt tidigt igår kväll. Men jag blev kvar ett tag  och sträckte ut mig. Sen var det full fart på mig och Tim, då vi sopade upp en massa löv och sen åkte till soptippen och slängde bå...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se