Direktlänk till inlägg 27 maj 2018

Kan man dö två gånger?

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 27 maj 12:26

Ja, det är boktiteln på en rätt cool bok av Leif GW Persson. Han skriver lite annorlunda mot sina författarkollegor och ibland blandas språket upp lite grand. Men inget som stör utan det är rätt bra flyt. Boken handlar om ett lik och återigen så blandas Tsunamin in i en bok som jag läst. Det verkar vara en bra faktor att ha med och i det här fallet så blir det riktigt bra. En ung, liten sjöscout, som dessutom är granne med huvudpersonen, som är poliskommisarie och huvudperson, hittar ett lik ute i skärgården och hela historien börjar. GW har låtit kommissarien, som i boken heter Evert Bäckström, få vissa karaktärsdrag med honom själv och det känns som om han vill tänja på gränserna och leka lite med oss. Det blir ibland lite billigt men även det funkar. Boken är bra och lättläst. Hela handlingen hålls ihop på ett lagom svårt sätt och på slutet så handlar det mera om att binda bevis mot den misstänkta mannen. När man tänker efter så är det ett väldigt intrikat drama och mycket att hålla reda på. Men GW gör det riktigt bra!


Boken fick jag av Felix i julklapp och jag läste ut den för någon vecka sedan men höll på att glömma att recensera den. Rekommenderas och den får en 3:a i betyg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 6 juli 20:00

Så var det fredag och med det även Ullis sista arbetsdag innan semestern. Och jag började som vanligt med att promenera och det blev först 80-tals musik och sen gick jag över till Carola. Faktiskt med tanke på min kära farfar som gick bort 2001. Han ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 5 juli 21:00

Promenad som vanligt och jag tror jag körde 80-talsmusik och nu lyssnade man på låtarna på ett helt annat sätt. Tror inte jag riktigt lyssnade på hela låtarna då jag var yngre. Nu lyssnade jag och en del låtar blir man inte riktigt klok på. Så tankar...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30


Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 3 juli 09:00

Tisdag och mer tanke på mitt mål, jag måste ju ut och promenera! Typ bränna lite mera. Jag gick ut rätt tidigt och satte på mig mina lurar och slog på Spotify. Hmm, jag har börjat lyssna mer på Carola igen och varför inte. Några låtar är ju rätt djup...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 2 juli 21:15

Efter en lite slö helg så ville jag få igång rutinerna igen och det blev Safiren. Jag hoppade på en Cross Trainer och sade igång. Inga konstigheter utan jag bara körde på och satte motståndet på 12 och det blev hyfsat lugnt. Jag kunde säkert köttat p...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se