Direktlänk till inlägg 27 maj 2018

Kan man dö två gånger?

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 27 maj 12:26

Ja, det är boktiteln på en rätt cool bok av Leif GW Persson. Han skriver lite annorlunda mot sina författarkollegor och ibland blandas språket upp lite grand. Men inget som stör utan det är rätt bra flyt. Boken handlar om ett lik och återigen så blandas Tsunamin in i en bok som jag läst. Det verkar vara en bra faktor att ha med och i det här fallet så blir det riktigt bra. En ung, liten sjöscout, som dessutom är granne med huvudpersonen, som är poliskommisarie och huvudperson, hittar ett lik ute i skärgården och hela historien börjar. GW har låtit kommissarien, som i boken heter Evert Bäckström, få vissa karaktärsdrag med honom själv och det känns som om han vill tänja på gränserna och leka lite med oss. Det blir ibland lite billigt men även det funkar. Boken är bra och lättläst. Hela handlingen hålls ihop på ett lagom svårt sätt och på slutet så handlar det mera om att binda bevis mot den misstänkta mannen. När man tänker efter så är det ett väldigt intrikat drama och mycket att hålla reda på. Men GW gör det riktigt bra!


Boken fick jag av Felix i julklapp och jag läste ut den för någon vecka sedan men höll på att glömma att recensera den. Rekommenderas och den får en 3:a i betyg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 sept 20:45

Så var det dags även för mig. Det var några som hostade lite på skolan och efter hårdkörningen på trainern så insjuknade då även jag. Men jag blev först väldigt förvånad, jag kanske till och med lite chockad. På vårat arbetslagsmöte så går man förstå...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 sept 20:30

Den uppmärksamme kanske såg att jag klickat i "Sport i Världen" och det var golf på morgonen. Safiren-Micke hade bokat in mig på golf och jag var riktigt sugen. Det har blivit alldeles för lite golf på slutet och jag var som sagt riktigt taggad. Men ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 sept 20:15

Så var det lördag och Ullis var nästan på gång att ställa in övertidsjobbet för att få vara med på höstpremiären av Nordic Gym-träningen, med Carina. Det hade ju varit ett långt uppehåll och nu var många sugna på att komma igång. Jag ställde klockan ...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 sept 20:00


Fredag och det var Kick-off med jobbet. Dvs skolan där jag jobbar som för övrigt är Frejaskolan F-6. Jag brukar inte vara så förtjust i jobbfester men det har mest att göra med att jag prioriterar att vara hemma med familjen och träna. Jag har absolu...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 sept 20:00


Torsdag och det var fortfarande lite osäkert om hälen skulle funka. Men jag väntar fortfarande på att läkaren skall ringa och vad jag förstår kan jag gott fortsätta att springa tills dess. Ullis och jag traskade bort mot Safiren, jag med min ömma häl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se