Direktlänk till inlägg 26 maj 2018

Nordic Gym och en sväng till stan

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 26 maj 16:00

Lördag och vi började med lite Nordic Gym-träning. Jag körde rätt tungt idag men på vissa känsliga ställen så tog jag ned vikten lite då jag inte vill dra på mig någon onödig skada. Lite komiskt då jag ser en person höja vikten rätt rejält innan det är byte, lite sådär i smyg, för att visa hur stark man är! :-) Men bra pass som vanligt och man får kötta i rejält. Bra start på dagen. Sen gick vi, dvs jag och Ullis, hem och åt lite god frukost. Sen var tanken att vi skulle in och titta på en bil. Vi var lite småsugna men blev erbjudna så sjukt dåligt för våran bil så det var inte så intressant. Desto roligare då vi åker in till stan, i det här fallet Nyköping, och lämnar in vår bil på in -och utvändig vård. Vi passade på att fika med Ullis småsyrror och det var trevligt. Sen, när vi hämtade bilen, så är det som det står en ny bil där! :-0 Jisses vilken skillnad! :-0 Nu försvann suget på en ny bil direkt och skall man vara ärlig så åker vi nog för lite för att man skall kunna räkna hem ett inköp av en ny bil. Man kanske skall ta hand om det man har istället, tänkte vi. Vi skjuter iaf upp tanken med att byta bil. Väl hemma så var det förstås läge för att se på Champions League-finalen och den blev ju speciell. Först och främst för att den liksom dog då Ramos ställde till det för Salah. Han håller fast Salah i armen och de faller varvid Salah ramlar på sin axel och skadar sig. Det var gult kort så det skrek om det men domaren missade det. Så grisigt. Ramos verkar vara en bra kille vid sidan av planen men det här var inte så snyggt gjort. Salah fick utgå och spelet ändrade tyvärr karaktär, iaf till att börja med. Sen får målvakten, i Liverpool, Karius, hjärnsläpp och slänger ut bollen direkt mot Benzema, i Real Madrid, som bara stöter fram foten och det blir mål. Det KAN säkert verka som om man inte får störa målvakten men Benzama bytte ju inte direkt riktning och det bör nog vara en regelrätt mål. Såg dock lite lustigt ut. Sen blir Karius lite osäker och släpper dessutom in en fladdrande boll. Nuförtiden kan ju många skjuta på ett sätt som får dagens fotbollar att wobbla, eller typ fladdra, och han mäktar inte med att stoppa den. Såg oerhört taffligt ut men var säkert svårare än man tror att rädda. Det fick dock Liverpool att vakna till och de kom iaf till några farliga lägen men matchen slutade 3-1, till Real och dagens behållning var nog Bale, som gjorde en fantastisk bicicleta, efter bara några minuter på plan, han byttes in en bit in i andra, och sedan slog han den wobblande bollen. Matchhjälte sas. Dock lite irriterad över att inte fått starta och frågan är om han blir kvar i Real, under hösten. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 14 nov 19:00

Onsdag och en rätt lång dag och en speciell händelse på skolan då jag sade åt några högstadieelever, som uppenbarligen inte var vana vid det. Att bli tillsagda alltså. Eller iaf en elev. Hursomhelst så lämnade jag över det till högstadiet. Väl hemma ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 13 nov 19:45

Tisdag och egentligen löpträning, med klubben. Men eftersom jag var hos läkaren igår så hade jag lite väl ont i slemsäcken, efter att hon klämt på den. Jag glömde förresten skriva om besöket igår. Nu hade jag äntligen fått tid och jag var inställd på...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 12 nov 19:00

Rejält taggad, efter inspirationen från Allt om Hälsa-mässan, så satte jag mig på transportören, dvs smart-trainern, som genom Zwift förflyttar dig lite varstans runt i världen. Den här gången så kunde man välja lite olika banor i Innsbruck, som ligg...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 11 nov 22:15

Så var det återigen dags för Allt om Hälsa-mässan men vi tvekade om vi skulle gå på den. Men ju mer tiden gick ju mer blev vi intresserade. Förra året blev man ju rätt taggad och i år gjorde vi lite research innan, och kollade ut när olika föreläsnin...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 10 nov 22:10

Lördag och både Ullis och jag vaknade rätt tidigt men vi somnade ju rätt tidigt igår kväll. Men jag blev kvar ett tag  och sträckte ut mig. Sen var det full fart på mig och Tim, då vi sopade upp en massa löv och sen åkte till soptippen och slängde bå...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se