Direktlänk till inlägg 24 maj 2018

Ullis och jag drog till Safiren

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 24 maj 22:25

Torsdag och jag ville fortsätta på den goda trenden att få in träning varje dag. Förra året var ju en riktig hit då det var få "vilodagar". Jag blev ju lite av ett freak på det. Körde med mantrat att man vilar ju nästan hela tiden, typ då man inte tränar och tyckte också att jag fick bra resultat. Dock så tycker jag inte att jag fick ut det på tävlingarna. Men det behöver vi inte gå in på här och nu. Så nu vill jag försöka komma upp i mängd igen men väl på plats, på Safiren alltså, så blir det lätt så att man kör på också. Lite kvalitet vill man ju också ha och inte bara mängd. 

Vi kom iväg lite sent och efter att ha pratat med ett bekant par så avbröt jag lite hövligt då jag märkte att tiden började gå. Jag hade tänkt att köra 10 minuter på Cross Trainern som uppvärmning men bägge maskinerna var upptagna så jag ställde mig och stakade istället. Det blev rätt hårt och jag körde två kilometer på typ 8.07 Sen gick vi in i rummet där man kan köra lite egen träning och det blev Fitness-fighten utav det. Först liggande ben åt sidan, för sneda magmuskulaturen, därefter raka liggande armlyft, för bröst och "vingar" och jag avslutade med lite bicepscurl. Det upprepade vi och sen körde vi på igen med tre nya övningar och nu blev det situps, plankan och benböj. Och förstås två gånger. Sen var det kondition igen och jag var lite sugen på att testa att springa igen. Upp på bandet och jag började lugnt och utan lutning. Först på 8 km/h men det gick knappt att springa så sakta så jag höjde hela tiden och ganska konstant ökning, förutom på slutet, då jag låg kvar lite längre i högre fart. Jag slutade på 16 km/h, eller om det var 16,5 km/h. Nåja. det blev lite över 2 km men skönt att sträcka ut. Det var lite stelt i början och lite stappligt på slutet, i hög fart. Sen avslutade jag, med hjälp av Ullis, med lite rehab för hälen. Nice! Fort in i duschen och sen hem. Life is good!


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 22 sept 13:28

Long time no see! Risken med att nästan bara blogga då man har tränat är ju att det ibland kan bli uppehåll då man åkt på en förkylning. Som det blev nu. Men jag har orkat jobba men ibland har det varit på gränsen. Fast det var lite på gränsen så jag...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 sept 20:45

Så var det dags även för mig. Det var några som hostade lite på skolan och efter hårdkörningen på trainern så insjuknade då även jag. Men jag blev först väldigt förvånad, jag kanske till och med lite chockad. På vårat arbetslagsmöte så går man förstå...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 sept 20:30

Den uppmärksamme kanske såg att jag klickat i "Sport i Världen" och det var golf på morgonen. Safiren-Micke hade bokat in mig på golf och jag var riktigt sugen. Det har blivit alldeles för lite golf på slutet och jag var som sagt riktigt taggad. Men ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 sept 20:15

Så var det lördag och Ullis var nästan på gång att ställa in övertidsjobbet för att få vara med på höstpremiären av Nordic Gym-träningen, med Carina. Det hade ju varit ett långt uppehåll och nu var många sugna på att komma igång. Jag ställde klockan ...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 sept 20:00


Fredag och det var Kick-off med jobbet. Dvs skolan där jag jobbar som för övrigt är Frejaskolan F-6. Jag brukar inte vara så förtjust i jobbfester men det har mest att göra med att jag prioriterar att vara hemma med familjen och träna. Jag har absolu...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se