Direktlänk till inlägg 24 maj 2018

Ullis och jag drog till Safiren

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 24 maj 22:25

Torsdag och jag ville fortsätta på den goda trenden att få in träning varje dag. Förra året var ju en riktig hit då det var få "vilodagar". Jag blev ju lite av ett freak på det. Körde med mantrat att man vilar ju nästan hela tiden, typ då man inte tränar och tyckte också att jag fick bra resultat. Dock så tycker jag inte att jag fick ut det på tävlingarna. Men det behöver vi inte gå in på här och nu. Så nu vill jag försöka komma upp i mängd igen men väl på plats, på Safiren alltså, så blir det lätt så att man kör på också. Lite kvalitet vill man ju också ha och inte bara mängd. 

Vi kom iväg lite sent och efter att ha pratat med ett bekant par så avbröt jag lite hövligt då jag märkte att tiden började gå. Jag hade tänkt att köra 10 minuter på Cross Trainern som uppvärmning men bägge maskinerna var upptagna så jag ställde mig och stakade istället. Det blev rätt hårt och jag körde två kilometer på typ 8.07 Sen gick vi in i rummet där man kan köra lite egen träning och det blev Fitness-fighten utav det. Först liggande ben åt sidan, för sneda magmuskulaturen, därefter raka liggande armlyft, för bröst och "vingar" och jag avslutade med lite bicepscurl. Det upprepade vi och sen körde vi på igen med tre nya övningar och nu blev det situps, plankan och benböj. Och förstås två gånger. Sen var det kondition igen och jag var lite sugen på att testa att springa igen. Upp på bandet och jag började lugnt och utan lutning. Först på 8 km/h men det gick knappt att springa så sakta så jag höjde hela tiden och ganska konstant ökning, förutom på slutet, då jag låg kvar lite längre i högre fart. Jag slutade på 16 km/h, eller om det var 16,5 km/h. Nåja. det blev lite över 2 km men skönt att sträcka ut. Det var lite stelt i början och lite stappligt på slutet, i hög fart. Sen avslutade jag, med hjälp av Ullis, med lite rehab för hälen. Nice! Fort in i duschen och sen hem. Life is good!


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 21:00

Så var det tisdag och vi skulle ha avslutningsmiddag med skolan. Normalt är jag inte så förtjust i vanliga jobbfester då det oftast blir för mycket alkohol men nu var det Skottvångs gruva, och där hade jag aldrig varit. Och dessutom var det inget par...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 11:45

Just ja! Jag glömde ju bort att jag fick in en grym träning på jobbet ju. Det var i tisdags och Ullis småtjivades lite med mig om att jag skulle missa träningen eftersom jag skulle ut med jobbet. Men rätt som det var så kommer Nouri och frågar om vi ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 18 juni 23:45

Motivationsdippen har ju gjort mig mer ostruktuerad och det har dessutom varit mycket jobb på huset. Men träna skulle man ju och avslutningsdagarna var ju rätt långa så nu var det brått att hinna träna. Ullis och jag pratade om att vi skulle boka in ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 17 juni 12:15

Söndag och Ullis och jag ville träna. Sen, på något sätt, så fick Ullis reda på att Annalenis skulle ned och köra något program på spinningen. Typ testa att köra och vi kunde hänga på. Jomenvisst, tänkte jag. Det skulle bli roligt. Att bara spinna ut...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 juni 20:00

Fotbolls-VM för hela slanten men hur skulle det bli med träningen? Jag har ju blivit irriterade på mig själv att jag tappat stinget och det kanske inte är så konstigt att man gör det då man är skadad. Men nu har det blivit en rejäl dipp och det är ve...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se