Direktlänk till inlägg 8 maj 2018

Jisses, vilken dag!

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 8 maj 23:15

Tisdag och det var ett härligt väder och jag ville få in lite löpning för eleverna och efter det skulle det bli brännboll. Men solen sken rätt bra direkt på morgonen så det fick räcka med några varv. Och sen brännboll. Sen då jag har samling, för en klass, så kommer en flicka och hämtar mig för en person har svimmat av. Varför kan jag förstås inte gå in på här men jag fick lägga personen i framstupa sidoläge och kolla av allmäntillståndet. Men det slutade med att jag fick kontakta 112 och sen försvann förstås lite tid på det. Men det får man förstås ta. Efter det så avslutade jag med en fantastisk simlektion men det var å andra sidan endast två personer jag skulle undervisa. Väl hemma så har det kommit en bra leverans från Powerslide och jag fixade direkt med några utskick och sen fixade jag lite käk. Det var nästan så man ville gå och lägga sig efter maten men jag klarade mig ifrån det och sen traskade jag och Ullis till Safiren för lite simträning. Förra gången var det ju lite blandad kompott men idag funkade det överlag bra. Bra tempo och jag bestämde mig för att bara köra på. Kanske lite för hårt för ett vanligt distanspass men det fick hålla så länge det gick. Och vid en dryg kilometer så tyckte både jag och Ullis att det fick räcka. Det var ändå en bra start för oss. Sen hem och kollade lite på både Biggest Loser och även lite på Eurovision Song Contest, första deltävlingen. Så det blev lite hackat och malet men funkade bra ändå. Och jag avslutade med att fixa lite paket som skall gå iväg imorgon. Ja just ja! Tv5 ringde och ville ha lite hjälp inför ett tv-program. Jag tänkte direkt att det kom sig av att jag var med lite i "Min stora lata familj" men han förstod ingenting. Men eftersom han ville ha så snabb leverans så hänvisade jag istället till en speedskatersklubb och han tyckte det var lite märkligt att jag inte ville sälja. Fast jag vet inte om jag skulle hinna med heller. Möjligtvis skulle jag kunna bygga ihop men det gäller ju att orka också. Vi får se vart det slutar. Sist så var jag ju med som expert men det skulle jag absolut inte kunna göra när det handlar om speedskater och speciellt inte när jag vet vad programmet skall handla om! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se