Direktlänk till inlägg 8 maj 2018

Jisses, vilken dag!

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 8 maj 23:15

Tisdag och det var ett härligt väder och jag ville få in lite löpning för eleverna och efter det skulle det bli brännboll. Men solen sken rätt bra direkt på morgonen så det fick räcka med några varv. Och sen brännboll. Sen då jag har samling, för en klass, så kommer en flicka och hämtar mig för en person har svimmat av. Varför kan jag förstås inte gå in på här men jag fick lägga personen i framstupa sidoläge och kolla av allmäntillståndet. Men det slutade med att jag fick kontakta 112 och sen försvann förstås lite tid på det. Men det får man förstås ta. Efter det så avslutade jag med en fantastisk simlektion men det var å andra sidan endast två personer jag skulle undervisa. Väl hemma så har det kommit en bra leverans från Powerslide och jag fixade direkt med några utskick och sen fixade jag lite käk. Det var nästan så man ville gå och lägga sig efter maten men jag klarade mig ifrån det och sen traskade jag och Ullis till Safiren för lite simträning. Förra gången var det ju lite blandad kompott men idag funkade det överlag bra. Bra tempo och jag bestämde mig för att bara köra på. Kanske lite för hårt för ett vanligt distanspass men det fick hålla så länge det gick. Och vid en dryg kilometer så tyckte både jag och Ullis att det fick räcka. Det var ändå en bra start för oss. Sen hem och kollade lite på både Biggest Loser och även lite på Eurovision Song Contest, första deltävlingen. Så det blev lite hackat och malet men funkade bra ändå. Och jag avslutade med att fixa lite paket som skall gå iväg imorgon. Ja just ja! Tv5 ringde och ville ha lite hjälp inför ett tv-program. Jag tänkte direkt att det kom sig av att jag var med lite i "Min stora lata familj" men han förstod ingenting. Men eftersom han ville ha så snabb leverans så hänvisade jag istället till en speedskatersklubb och han tyckte det var lite märkligt att jag inte ville sälja. Fast jag vet inte om jag skulle hinna med heller. Möjligtvis skulle jag kunna bygga ihop men det gäller ju att orka också. Vi får se vart det slutar. Sist så var jag ju med som expert men det skulle jag absolut inte kunna göra när det handlar om speedskater och speciellt inte när jag vet vad programmet skall handla om! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 21:00

Så var det tisdag och vi skulle ha avslutningsmiddag med skolan. Normalt är jag inte så förtjust i vanliga jobbfester då det oftast blir för mycket alkohol men nu var det Skottvångs gruva, och där hade jag aldrig varit. Och dessutom var det inget par...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 11:45

Just ja! Jag glömde ju bort att jag fick in en grym träning på jobbet ju. Det var i tisdags och Ullis småtjivades lite med mig om att jag skulle missa träningen eftersom jag skulle ut med jobbet. Men rätt som det var så kommer Nouri och frågar om vi ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 18 juni 23:45

Motivationsdippen har ju gjort mig mer ostruktuerad och det har dessutom varit mycket jobb på huset. Men träna skulle man ju och avslutningsdagarna var ju rätt långa så nu var det brått att hinna träna. Ullis och jag pratade om att vi skulle boka in ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 17 juni 12:15

Söndag och Ullis och jag ville träna. Sen, på något sätt, så fick Ullis reda på att Annalenis skulle ned och köra något program på spinningen. Typ testa att köra och vi kunde hänga på. Jomenvisst, tänkte jag. Det skulle bli roligt. Att bara spinna ut...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 juni 20:00

Fotbolls-VM för hela slanten men hur skulle det bli med träningen? Jag har ju blivit irriterade på mig själv att jag tappat stinget och det kanske inte är så konstigt att man gör det då man är skadad. Men nu har det blivit en rejäl dipp och det är ve...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se