Direktlänk till inlägg 26 mars 2018

Ända in i kaklet!

Av Niclas Bernhardsson - 26 mars 2018 22:00

Fitnessfighten-träning och idag blev det en liten twist på den. Jag morsade och snackade en del med en Bäck-tvilling. Jag brukar skämta om att det är den snygge och smarte tvillingen men det är förstås med glimten i ögat. Men nu börjar jag känna igen dem iaf. Den ena brorsan nästan bor på Safiren så det är klart att man springer på honom rätt ofta. 

Hursomhelst så ställde jag mig på en Cross Trainer och drog igång. Jag verkade bli taggad av all aktivitet och snart nog så märker jag att jag har rätt bra tempo och bara ökar. Från början så var nog tanken på att köra lugnt men det slutade med att jag ville se hur fort jag kunde avverka en mil men inte på ett fuskigt sätt. Dvs genom att köra megatungt motstånd för sträckan är tyvärr inte relativt motståndet utan vid samma ansträning kommer man längre om man har högre motstånd och förstås får köra långsammare med kadensen. Men jag valde att lägga mig på motstånd 15 och sista halvan körde jag verkligen all in. Tiden blev 38''30 iaf och sen gick jag på övningarna och det blev som vanligt 3 övningar men två gånger, dvs 2x3. Det tog 8 minuter och efter det blev det lugna 10 minuter på Cross Trainern. Sen avslutade jag med samma upplägg som tidigare, dvs. 2x3 övningar. Det var övningar som sit-ups, tricepspress, bicepscurl, benböj och annat. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se