Direktlänk till inlägg 23 februari 2018

Stakade lite och kikade på TjejVasan

Av Niclas Bernhardsson - 23 februari 2018 17:00

Lördag och TjejVasan. Jag ville ut och träna lite och tänkte väl inte på att det skulle vara svårt att åka på Vasaloppspåren då TjejVasan pågick. Jag åkte ut till Hemus och drog på mig mina skidor. Jag började misstänka att det snart skulle vara försent så jag drog först ett varv på själva skidstadion och sen stakade jag bort till Vasaloppsspåret. Där var det några personer som väntade och väntade. Och väntade. Hmm, en tjej satt och kollade på sin padda och jag frågade när hon trodde de skulle komma. Om några minuter, svarade hon. Och jag väntade. Sen kunde jag inte vänta längre utan åkte ut på spåren och körde mot målet. Men ganska omgående hörde jag helikoptern och åkte åt sidan och väntade. En tätklunga kom med, som jag tror, fem personer, och efter dem var det nog Hanna Falk som jagade. Hon låg ca. 30 meter efter och efter henne var minst lika långt till nästa tjej. Jag glider efter Hanna och märker att hon har rätt dåligt glid och hon har nog fått jobba. I motlutet efter får jag däremot jobba och jag jobbar för att komma undan de bakom. Vid nästa uppförsbacke så kämpar jag järnet då jag inte vill störa och jag hinner smita undan efter den. Tillbaka mot stadion och det fick räcka. Det blev ca. 4 km idag. Inte så långt men skönt att komma ut på snön. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse för extra bra deal!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
<<< Februari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se