Alla inlägg under augusti 2017

Av Niclas Bernhardsson - 5 augusti 2017 18:00

Så var det dags då, för Morakniv Triathlon Sprint. Gårdagen gick åt till att resa och med oss, dvs med mig och Ullis, hade vi även Svarte Petter och hans Tok-fia. Svarte Petter skulle för första gången köra en triathlon och Ullis skulle för första gången köra någon annan distans än Ironman-distansen. Som det blev för mig förra året, i Mora. 

Väl på plats så installerade vi oss hos Fixar-Magnus, och han själv var inte hemma då han hade fullt upp med att arrangera Gesunda Mountain Challenge. Det lät ju asroligt så jag blev, trots mina hälsenebesvär, lite sugen. Men då man såg berget så försvann lusten. Iaf tillfälligt. Jag skulle ju inte klarat av det helt enkelt. Iaf inte som hälen är nu. 

Sen åkte vi hem, efter att ha morsat ordentligt på familjen Eriksson/Sjöström och laddade lite med energidryck och somnade. 

Upp på morgonen och nu var det alltså dags. Lite pirr i magen och det hade även Ullis. Vi checkar in och vi tre har anmält oss i tävlingsklass, det hade nog bara blivit så och jag var visst den skyldige men jag hade ju ändå tänkt att kötta på. Till råga på allt så kommer Fixar-Magnus fram i sista stund och slår vad om jag att jag kommer få stryk av Ullis. Hmm, visst simmar Ullis bra men jag borde ju kunna trycka mig fram snabbare på en Sprint, tänker jag, och accepterar vadet. Kanske dumt gjort för när starten går så bara mosar jag på och får en astmaattack! :-0 Det går inte att andas och jag får stanna redan efter 40 meter och bara ligga där och guppa och försöka få luft. Jag märker att Ullis kommer och jag försöker ta hennes fötter men bara efter tio sekunder får jag stanna igen. Jag funderar på att bryta men det vore ju alldeles för snöpligt. Jag provar igen och nu kommer jag iaf fram till bojen och lite till. Där får jag stanna igen och när jag nu provar igen så verkar det funka att andas och trots att det är ansträngt så klarar jag av att simma en längre sträcka nu och även att börja trycka igen. Jag försöker lokalisera Ullis men hon är för långt före och jag simmar om en del men det kommer en kille som hela tiden växlar mellan bröstsim och crawl och det stör för varje gång jag lägger mig bakom honom så stannar han och skall börja brösta och jag hinner knappt gå åt sidan förrän han skall crawla igen. Suck!

Nåja! Jag kommer upp och trycker lap på klockan och har simmat sämre än året innan men det är ju alltid svårt att få till perfekta längder på simmomentet så det tar jag med en nypa salt. Jag är lite vimmelkantig då jag joggar bort och ser att Ullis byter om toksnabbt och duktige speakern, Ola Mopshund, kommenterar det som en familjekamp och det får jag bjuda på. Det tar mig ytterligare en minut att komma iväg på cykeln och Ullis bytte alltså om dubbelt så fort. Hon väldigt fort och jag väldigt långsamt. Upp på cykeln och vädret var dåligt så jag försökte få med mig ett par löparhandskar men jag verkar bara fått med mig den ena, eller så tappade jag den andra då jag joggade iväg med cykeln. Nåja, en är bättre än ingen och jag försöker få på mig den då jag kör. Det regnar och jag var rädd att bli nedkyld men det känns inte så kallt. Jag plockar rätt många placeringar men på den fem kilometer långa vägen så har jag inte hunnit ikapp Ullis. Men när jag kommer till vändpunkten, och nästan skall vända, typ 100 meter ifrån, så möter jag henne. Så snart nog så är jag ikapp och hejar på henne. Hon ligger dock inte i tempoställning och det var ju lite synd. Dock inte det viktigaste stället att göra det på. Ut på en raka och jag hoppar nästan av cykeln! Pang! Jag åkte ned i en gropp och typ flög upp. Som tur är så klarar jag mig och det dröjer inte länge förrän det kommer en kulle i vägen också. Ojdå! Det måste jag ha koll på till nästa varv. Jag trycker på bra och det är, trots regnet, bra med folk som  hejar. Ut på andra varvet och det känns fortsatt bra. Jag undrar om cykelmätaren går rätt för jag har ett snitt på över 35 km/h och det på en bana som jag förra året omöjligt kunde komma upp i över 30 km/h. Men träningen har ju gått bra och cykeln är uppgraderad en bra bit. Härligt! 

In för växling och samma sak här. Det tar lite för lång tid att växla och det är ju konstigt då jag bara skall upp med cykeln på ställningen, av med cykelskorna och på med löparskorna som dessutom har snabbsnörning. Det visade sig att Ullis återigen var klart snabbare än mig. Men ut på löpningen då och det kändes förstås lite stumt men med tanke på cykelfarten så kändes det ändå rätt bra. Jag har noll koll på farten för jag har tryckt fel på klockan och den visar hela tiden simning och jag har alltså en maxfart på simningen, i mitt träningsprogram, på typ 57 km/h. Jag får väl ta bort och lägga in det manuellt sen. Jag plockar hela tiden placeringar på löpningen men har absolut noll att göra med någon topplacering. Det hade jag ju inte trott innan heller, det var väl på den olympiska distansen jag skulle kunna ha den minsta chans till det. Om löpningen var prick 6,6 km så fick jag en snittfart på löpningen på 4.18/km Det får väl ändå vara okey. 

Riktigt kul lopp och Ullis gjorde ett kanonlopp men jag missade precis hennes målgång. Sen hann vi båda plaska av oss i sjön innan vi tog emot Svarte Petter. Han fick verkligen mersmak och hävdade att han skulle slå mig nästa år! :-)

Efter det så tittade vi på Stafetten och den hade varit rolig att vara med på. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se 

Av Niclas Bernhardsson - 3 augusti 2017 23:09

Torsdag och jag passade på att packa lite till Moraäventyret. Nu var de ju rätt många som skulle med. Tokan och Ankan åker upp med sin husbil, och huserar nog i Mora Parken, medan jag Ullis samt Svarte Petter och Tok-fia bor hos bäste Magnus, aka Fixarn! :-) Han som blivit som en bror för mig och efter Mora-äventyret så ser jag fram emot att få ett besök av honom hos mig och Ullis, det blir kul! Då skall jag bland annat visa upp Trosa och absolut också Stendörren. Och Stensund är han säkert också lite nyfiken på. Men men, det blir senare frågor. Nu är det Mora som gäller och förstås lite tävlingsnerver, fast jag var ju med förra året och det lugnar lite. Allt är bra arrangerat och det är en skön stämning. 

Hursomhelst så packade jag lite men det vore ju bra med massage av Svarte Petter. Jag krampade ju i låren sist då jag simmade. Absolut, svarade han! Han skulle komma över direkt men jag hejdade honom och sprang och köpte lite massageolja från apotektet lite fort. Rätt dyrt faktiskt för den lilla burken men den kanske är dryg. Men den var bra och han gjorde ett bra jobb. Svarte Petter alltså! Han verkar bli mer och mer nervös inför helgen, han skall ju med och köra och det blir hans första triathlon. Och Ullis första triathlon på annan distans än Ironman-distansen. Det är ju lite annorlunda och har sin tjusning. Nu blir det lite mer fokus på bytena, dvs T1 och T2. T står för Transition om nu någon undrade. När sen Ullis kom hem så grillade jag på några hamburgare och ett par karrékotletter. Grillen var lite seg att få riktigt varm men tyvärr började bricketterna ta slut så jag fyllde upp med lite kol av sämre kvalitet. Men till slut var det klart och vi fick lite bråttom att byta om och dra till gymmet. Ullis skulle springa och vi visste inte om någon skulle stå och vänta. Men idag hade nog alla annat för sig och hon drog iväg själv i regnet och jag gick in och bytte om. Snart så var jag klar och ville testa att springa lite. Jag satte bandet på 0,5%, i lutning, och körde första kilometern i 5-minutersfart, dvs. 12 km/h. Sen nästa kilometer gick i 14 km/h och sen nöjde jag mig där. Benen funkar iaf och det smärtar måttligt. Så vi får se hur jag känner mig när jag vaknar upp på söndagen om jag även skall köra olympiska distansen. Efter löpningen så gick jag direkt in till Cross Trainern och körde i runt 70% av maxpuls i ca. 25 minuter och sen körde jag 5 stycken tuffa intervaller. Jag ökade motståndet och tryckte på i 700 meter och sen sänkte jag och tog det lugnt i 300 meter och upprepade förstås - se bild!

 

Ser att jag missade att markera hur pulsen var, förutom kurvan, så här kommer en länk för den som är intresserad: http://www.movescount.com/moves/move169646876


Helt galet jobbigt och det kändes bra som en genomkörare. Jag hade egentligen ingen plan då jag gick till Safiren utan känslan fick avgöra och nu blev det lite blandat och riktigt jäkla svettigt! :-0


Jag avslutade med att köra lite rehab för hälen och det tog ganska precis 9 minuter. 

Väl hemma så tog jag mig förstås en skön massage igen, i massagestolen, och det är baske mig sant! Ryggproblemen har försvunnit! :-) Men vis av erfarenhet så brukar det bli lite obalans då något släpper men givetvis är det bra om man får bukt på ett problemområde! 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se 

Av Niclas Bernhardsson - 3 augusti 2017 09:59

Torsdag morgon och det är dags att börja packa lite inför Morakniv Triathlon. Men med gårdagens debacle så gäller det att tänka lite på kroppen och fylla på lite. Det gjorde jag förstås redan igår kväll och nu på morgonen har jag också tagit en resorb och C-vitamin. Det känns redan bättre och jag kollade av vilopulsen och tog efter det, samtidigt, som jag förde över datan från pulsklockan, en skön massage i massagestolen från Ergonova. Och det verkar ha hänt någonting med kroppen. Jag har ju alltid haft så himla ont då den går över korsryggen men det har känts lite bättre mot slutet och igår kväll så kändes det knappt alls och ingenting imorse! :-0 Det är givetvis svårt ibland att komma på när saker och ting är precis som det skall vara. Om det inte hade varit för att jag hade så jäkla ont så kanske jag inte tänkt på den remarkabla förbättringen. Riktigt skönt att liksom inte känna någon smärta alls. Det kan ju också ha varit en knuff i rätt riktning då jag fick en snabb behandling av Rygg -och ledkliniken, i Nyköping, då jag var där för att få min häl kontrollerad. Duktige Olle kollade då av min korsrygg och blev riktigt förvånad hur låst och stel jag var och blev inte nöjd men kunde typ inte göra mer. Men tillsammans med massagestolen, så här några veckor efter, så verkar det ha löst sig! :-) Nu skall jag bara försöka få Svarte Petter att förbarma sig över mig och knåda mina lår, då jag fick sådan kramp i dem och är lite stel nu. 

Och vän av ordning kanske undrar hur vilopulsen var? Det är ju ändå lite av en måttstock hur formen är. Sist var den ju stabil på 33 och någon enstaka gång var den ju nere på 32. Imorse så var den stabil på 34 och någon enstaka gång nere på 33. Säkert sjukt lågt för många av er men när jag är tränad så är det mer ett normaltillstånd för mig. Enligt läkarna så är det fel på mig men min puls är ju rätt hög då jag varit i perioder då jag inte alls tränat så mycket, typ 50-60 slag/minuten. Så jag går inte och oroar mig för mycket av vad de säger. Så nu blir det lite lugnare några dagar så kanske det blir lite fart på kroppen på lördag. Egentligen borde jag ju satsa på Olympiska distansen på söndagen istället men mår kroppen bra så hade jag ju tänkt dubblera men då är det ju försent om jag hoppar över sprinten direkt! :-) Och anledningen till att jag borde satsa på den olympiska är att jag är bättre ju längre det är. Så visst ångrar jag att jag sade till Magnus att jag satsade på pallen på hans tävingar, det är ju faktistk orealistiskt, när man tänker efter... Men men... Nu skall jag ha roligt så får vi se hur långt det räcker. Jag är glad bara jag kan ställa upp och så får jag ha hjärnan med mig så jag inte förstör något inför Kalmar Ironman, som går om dryga två veckor. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrusning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se

Av Niclas Bernhardsson - 2 augusti 2017 23:15

Det känns lite i kroppen som är börjar bli övertränad och idag hade jag bara tänkt att simma. Ullis ville simma lite över 3,5 km, i havet, och det var jag absolut med på. 

Jag jobbade först lite med Enklaresport och samtidigt som jag hade en kund i butiken så kommer snälla blödiga Cissi förbi med ett antal småsnuttar av takpapp, som jag lovat att hämta men inte hunnit. Efter att ha vinkat adjö till fransosen, som han för övrigt var, och dessutom väldigt trevlig, så bar vi av takpappen och sen målade jag lite på huset. Med betoning på lite för det var några ställen jag missat på gaveln och sen började jag på lite på utbyggnaden. Sen fixade jag och Tim lite mat och klockan hade tickat på. Så när Ullis kommer hem så är jag inte så värst hungrig men hon tar lite och sen softar vi lite på altanen innan vi drar iväg till Stensund. Väl på plats så känner jag mig nästan stingslig och slut i hela kroppen. Det kan absolut härledas till att jag inte fyllde på med energi under cykelpasset igår och heller inte efter, det brukar jag alltid göra. Så det dröjer inte så lång stund förrän det blir lite kramp i höger lår men jag kan simma vidare. Det går två varv och jag känner mig lite orolig att det bara skall krampa till. Jag får några små attacker men det funkar. Det går bra med ett tredje varv också men bara efter knappa 150 meter på det fjärde varvet så drar det till ordentligt och jag får panik! Jag försöker trycka på vänstra baksida lår och man har inte riktigt koll på hur man ligger i vattnet då för man blir lite som en boll och jag kan absolut inte sträcka ut benet. Då blir det bara till en olöslig kramp! Och det är ju en vansinnigt stor muskelgrupp så jag vågar inte ens fortsätta. Jag ser att Ullis stannar upp vid nästa boj och blickar oroligt ut över vattnet och ser mig inte men jag är ju typ 100 meter bort. Jag ropar och säger att det inte går längre och hon simmar och möter mig. Jag försöker enarmsimma, samtidigt som jag flyter på min Safety-bouy, och det går ju inte direkt fort. Det slutar med att hon bogserar mig in till bryggan och folket som satt där undrade förstås vad som  hade hänt. Men jag hörde mig inte ens själv, då jag fått vatten i öronen, öronpropparna låg kvar i en kasse hemma, och jag var klart påverkad av krampen och lite slut rent allmänt. Aj, aj, aj! Inte så bra men väl hemma tog jag en resorb och två kakor rätt omgående. Kakorna hade inte mer effekt än på psyket och det skall man inte förakta! :-0 Sen in med lite kyckling och pasta. Nu blir det lite massage och sen sängen. Kanske en resorb till... 

Jag fick väl ihop 1950 meter kanske. 

Av Niclas Bernhardsson - 2 augusti 2017 10:50

Jag blev lite nyfiken på hur jag relativt låg till med träningen och satt och summerade lite från träningsdagboken. Känslan är att jag inte kunde gjort så mycket bättre för all ökning, både mängd -och kvalitetsmässigt, kostar ju. 

Men lite svart på vitt kan alltid vara bra. Och frånsett hälen så har jag inget att klaga på. Jag har varit relativt frisk och haft bra förutsättningar men för att komma till saken.


Om man bara tar upp de viktigaste träningsformerna så kommer de här uppställda. 


Cykel i år (2017)

172,5 mil

Spinning och cykel=214,1 mil


Tillsammans med cykel och spinning efter IM 2016 (augusti)

305 mil


Löpning i år 

66,7 mil


Och tillsammans med förra årets löpning efter IM 2016

112 mil. 


Sen ytterligare 31,5 timmars Cross Trainer i år. (Den distansen är lite snäll men man kan väl snabbt säga 1 mil i timmen och då blir det 142,5 mil


Simning i år

48,52 km


Och tillsammans med förra årets simning efter IM 2016

70,6 km



Total träning i år, just nu i skrivande stund, är: 241 timmar varav Core/styrketräning är 22 h och 15,5 h skidor. 


Relaterat till min träning tidigare så är det helt klart en ökning men löpmässigt så är det inte i närheten av den mängd jag lade ned runt 2005. Men totalt sett så är det en klar positiv trend på slutet. Relativt andra så ligger jag förstås över den vanlige motionären men klart under elitsatsande. 


Så här i efterhand så kan jag gräma mig lite över att jag inte lade in lite mer krut på simningen och att man blir skadad i hälen kan ju vara svårt att förutse men det är en gammal skada som, med facit i hand, förstås skulle tagits om hand tidigare. Men men... Det är ju spännande att se vad den alternativa träningen har gett också. 


Och kroppsmässigt så känner jag mig väldigt vältränad men känner också att jag har några kilon för mycket. Förhoppningsvis så påverkar det inte lika mycket på Ironman, det kan tvärtom vara bra med några kilon energi där. Givetvis med måtta! :-)

Jag har låg och fin puls och med min astmamedicin så verkar jag få kontroll på de hastiga pulstopparna i början på en aktivitet. Det känns som om mina problem kan härröras till oelastiska lungor. Jag verkar må bra av lång uppvärmning. Att helt plötsligt slänga sig i den kalla Östersjön och paddla på är inte helt optimalt. Drömmen vore ju att få gå i vattnet först och acklimatisera sig men tyvärr är det förbjudet. Av förståeliga skäl då det är väldigt många tävlande på plats. 


Nä, nu har jag fått skriva av mig och samtidigt hunnit reflektera. Dags att måla lite på huset kanske... :-)


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrusning: Enklaresport - www.enklaresport.se

Av Niclas Bernhardsson - 1 augusti 2017 22:57

Tisdag och jag hörde nog när Ullis gick upp men jag somnade förstås om. Nästa gång jag vaknade var typ tjugo i sju. Hmm, det var ju tidigt men jag var rätt pigg och gick och fixade lite kaffe och slog upp morgontidningen och blev glatt överaskad. Det var ju tävlingskorsord och jag gick och halvsatte mig i sängen och började lösa det. Men det var nog lite för lätt idag så att hoppas på vinst är nog att hoppas på för mycket. På en kvart så var allt löst och utan att ens behöva googla något alls. Det blir typ som Sommarkrysset, där det kostar tio kronor per samtal, och det är busenkelt... Nåja, nu kommer jag inte ens ihåg om jag tävlade faktiskt. Det kanske blir en glad överaskning om jag skulle råka vinna. 

Efter ett antal koppar kaffe så tar jag itu med lite jobb på Enklaresport och det tar några timmar. Sen passade jag på att ta lite massage i den lyxiga massagestolen. Men vänta nu... Lät det inte som det plingade till? Jag går bort till garageporten och visst! Där står DHL och våra neoprene-shorts har redan kommit. Oj då! De skickades ju sent igår så det var snabba bud. Jag provade direkt och de satt som en smäck! Perfekt till Ångaloppet sprint och förstås till simträningarna i badhuset. 

Sen gick timmarna och jag började fundera på om jag inte skulle få till lite mer träning. Efter att ha konfererat med Ullis så bestämde vi oss för att cykla ikväll och då tänkte jag passa på att köra lite Cross Trainer innan. Så snart packade jag en väska och traskade till Safiren. Väl på plats så vill jag testa att jogga lite och ställer bandet på 0,5% lutning och farten på måttliga 10 km/h. Efter en kilometer så ökar jag till 12 km/h och det funkar bra. Lite smärta känner jag men mindre än det brukar. Jag har heller inte rehabat innan idag och det kan ju påverka. Det blir två kilometer och sen går jag inte till Cross Trainern och sätter igång. Det blir lugnt och jag morsar på Långstånkens föräldrar, som är där samtidigt och kör lite på Easyline-maskinerna. 53 minuter blir det för det passade in bra på sträckan då jag stannade på prick 15 km. Känns som ett zon 2-pass och jag kollade pulsen lite då och då på den inbyggda pulsmätaren i maskinen. Det blev nog ett snitt på 126, skulle jag tippa. Sen kör jag lite rehab för hälen och det tar tio minuter. Fort hem och jag hinner typ precis började med maten då Ullis kommer hem. Grabbarna skall då gå och träna och får äta senare. Som vanligt så blir vi sega som sirap, efter maten, och får typ släpa oss upp och byta om för att hinna förbi träningen, på våra cyklar. Det är ju alltid kul att morsa på gänget, trots att man inte springer. 

Vi är lite sena men kommer iväg i bra fart och då vi svänger ut på stora vägen så ser jag en cyklist som kommer upp jämsides med Ullis och jag förstår att det är Bonden. Han hänger med oss till löparbanorna och vi joinar han senare på en cykeltur. Jag hade nog egentligen tänkt att prova att köra intervaller på Åda-rakan men hade väl inte riktigt tänkt hur det skulle gå till. Det blir ju en jäkla fart och en jäkla massa broms hela tiden. Så jag var inte svårövertalad. 

Efter att ha sagt adjö till gänget så drog vi då iväg. Härlig vind i ryggen, ut från Trosa, och eftersom jag borde ha bäst cykelform så låg jag gärna först och tog lite vind. Bara bra träning. Någon gång kunde jag inte hålla mig utan tryckte på, det var förresten i backen precis innan "Finn-Lasse", som det hette en gång i tiden. Tror jag kom upp i 65 km/h där. Rätt fort. Och rätt fort gick det hela vägen ut mot Järna men rätt bra vind i ryggen. Jag märkte att Ullis låg lite tightare med och det var riktigt kul att cykla. Bra väg och bra fart. När vi är framme vid avfarten mot Södertälje, typ precis vid Saltå kvarn så vänder vi och Ullis passar på att dricka då det är jag som har flaskan. 

Men nu är det motvind och jag ligger och borrar. Ju längre det går desto tröttare blir jag men vill inte gnälla utan tar det som träning. Alla kämpar på bra och det är förstås inte bara jag som är lite trött för man får ju ingen vila nu, i motvinden. Så det gör inte så mycket då jag får släppa lite på farten så att alla är med. Jag kände ju själv att jag var sliten. Och lite slut på energi också. Jag är van vid att pumpa i mig energi och nu blev det endast någon slurk vatten så det kanske inte var så konstigt att det var lite segt. Men 31,8 i snitt och en snittpuls på 146. Det blev ett bra tempopass helt enkelt. Och det på en hyfsad kuperad runda. Kalmar är rena motorvägen i jämförelse. 

Tyvärr kände jag att jag fick lite ont i halsen igen efter Safiren-passen och jag köpte Bafucin, på vägen hem. Och jag kände även lite på kvällen, efter cyklingen. Hmm, jag får inte bli sjuk nu. Men jag tror det är lugnt. 


Nästan tre timmars träning idag - Nice!

Av Niclas Bernhardsson - 1 augusti 2017 07:42

aka Presentation av sponsor. Ja rubriken återger det min bror, halv på skämt och kanske halvt på allvar sade när jag berättade att allt inte riktigt gått som planerat med min satsning på Hawaii Ironman. Dels med hälsenan och dels att jag inte fått de resultat jag hoppats på. Hursomhelst så är jag mer än tacksam för det stöd jag får av mina sponsorer och idag så väljer jag att lyfta fram min brors företag Bernhardssons Måleri. Som namnet antyder så har han startat det själv och det växte fort och blev på kort tid det största målarföretaget i kommunen och har även mycket jobb i Stockholm och dess ytterkanter. 

Tack Jocke och Lina!


http://www.kvalitetsmalarna.se/


Ps. Min form är bättre än någonsin men trots det så känns målet väldigt tufft. Jag gör dock så mycket jag kan. Ds. 

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards