Direktlänk till inlägg 9 augusti 2017

Nakenchock i Paradiset!

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 9 aug 20:00

Onsdag och för att kunna vara med på Puffs Safiren-pass så var Ullis och jag tvungen att tacka nej till långsimningen som var planerad på torsdagen, dvs imorgon. Men vi kunde ju simma lite längre idag men jag hann inte riktigt med hemma så tiden drog iväg och som ett brev på posten (nåja!) så blev man ju däst efter maten. Till slut så var det så att man var tvungen att släpa sig upp från soffan och packa lite simgrejer. Så åkte vi ut mot Stensund och tanken var att simma lite längre men båda kände sig lite småsega. Väl på plats så regnar det lite, eller iaf duggar men det hade regnat rätt ordentligt på vägen till Stensund, och vi väljer att ta första bryggan där man kan skydda sig lite från regnet. Det simmar en kvinna där och jag ser att det kommer tre stycken, en kille och två tjejer, gående mot vår brygga. Hmm, den simmande kvinnan var redan klar och på väg bortåt och jag ställer mig lite bakom regnskyddet och byter fort om och Ullis hann visst föreviga min bara bak. Men jag visade inget mot dem som kom. Ullis var för övrigt redan ombytt och klar. Sen kämpar jag på med våtdräkten och vi byter några ord med sällskapet som kom. De är rätt unga, kanske i 20-25 årsåldern. De skall visst simma och den ena tjejen byter om lite försiktigt och förstås diskret men rätt som det var så drar killen bara av sig kläderna och står spritt språngande naken! :-) Ha ha, det hade jag inte väntat mig. Det kändes nästan lite surrealistiskt och filmen "Tillsammans" kom till mig. Han vände sig inte direkt heller och i nästa sekund så står den andra tjejen också helt naken och man kom av sig. Både Ullis och jag tittade på varandra och visste riktigt hur vi skulle bete oss men vi tittade förstås bort. Tyvärr hann vi inte i vattnet förrän de var klara så man fick vända sig om när de skulle upp. Inte för att de verkade bry sig men ändå. Men nu skulle vi simma och efter att ha acklimatiserat sig någon minut i vattnet så drog vi igång. Jag tyckte jag höll igen men det kändes ändå lite jobbigt men det beror nog på att jag börjat rotera mer i vattnet och det verkar ge resultat. Ullis kom lite efter och blev lite sur att jag alltid skall ta i. Men det är knappt det går att rotera som jag gör utan att det blir jobbigt. Men ett varv går riktigt bra fast när jag skall ut på andra varvet så känns det som om flytbojen slår i benen hela tiden och jag tappar helt flytet och det blir krystat och jag andas tyngre. 

Vi nöjer oss med två varv och när vi går upp så märker jag att min flytboj är fylld av vatten! Det har läckt in hur mycket som helst, minst två liter iaf, och det kanske har stört. 

Så det blev ett kortare pass och ca. 30 minuter. Lite mindre än vi sade till det nakna sällskapet, de var förresten kvar då vi klev upp men då påklädda. 

På kvällen sen så tittade vi på en film men jag sprang upp då jag hörde att Karsten Warholm skulle springa. Han såg mycket spännande ut i semin och jag hade en känsla av att han kunde överaska. Och som han sprang! Stort grattis till Norge och till hela friidrottsvärlden! :-) Wow!

Och förstås grattis till Karsten själv. Till syvende och sist så är det för en själv som man tävlar och jag tycker Khaddi Sagnia, med reservation för stavningen, stod upp rakryggad då hon sade att hon var i för bra form. Att liksom inte veta hur kroppen svarar och det kommer fler tävlingar men vad var det hon sade på slutet? Skulle hon byta gren? Tresteg skulle ju passa henne som verkar så stark. 


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

  Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts
Massagestol: Ergonova - massagestolar av toppklass (Kontakta mig vid intresse!)

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström

Spegelvägg, träningsrum: Trosa Glas - http://www.glasrum.se/kontakt.html

Massagebänk - Johanna Lithman

Massör: Janne Karlsson

Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten (3000 kr), Bernhardsson Måleri (5000 kr)

Övrig sportutrustning: Enklaresport - https://www.enklaresport.se 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Götegrötrumpa

Torsdag 10 aug 19:27

Du tittade visst.. 😁

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 18 nov 23:44

Lördagsmorgon och jag var riktigt jäkla trött. Återhämtningen är inte som den brukar och ni som läser bloggen vet ju att jag lämnade blod i onsdags. Det sitter helt klart i. Så det tog emot att gå upp idag och traska till gymmet. Men vi, dvs Ullis oc...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 nov 23:15


Fredag och jag satt kvar lite extra på jobbet. Jag hade lovat biträdande rektorn att jag kunde vara stand in för henne, och visa en familj runt på skolan, om hon inte skulle hinna. Men jag räknade fel på en timme så jag passade på att jobba lite extr...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 16 nov 22:30

Torsdag och på gympan så gick det bättre och bättre med dansen. Förstås, för träning ger ju färdighet. Lite nervös iofs för att för mycket frihet, till vissa barn, kommer ge lite sämre struktur. Men hittills har det gått bra. Och anledningen var att ...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 15 nov 22:15

Och varför skulle jag vara nervös då? Nja, det var kanske en blandning av nervositet och stress då. Först hade jag stressat med att lära mig en dans, som jag skulle lära ut, och sen var det tufft att hinna med att läsa en bok, och svara på lite frågo...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 nov 19:30


Så var det tisdag och resten av gänget var förstås nere på löparbanan men jag traskade till Safiren. Väl på plats så ställde jag upp två flaskor och jag hade även med mig en bok, Formativ bedömning, och ett block, där jag skulle ta ut stegen på the C...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se