Direktlänk till inlägg 12 juli 2017

Trevlig dag vid bryggan!

Av Niclas Bernhardsson - 12 juli 2017 18:00

Så var det åter en ny dag och förstås chans till bra träning. Men det känns som om mina mål med träningen inte överensstämmer med resultatet. Det blir alldeles för lite träning och i början på dagen så är förhoppningarna goda. Sen grusas dem. Men Ullis ville iaf iväg och simma och varför inte ta en kopp kaffe, och kanske en bulle, vid Stensund? Sagt och gjort, det lät som en bra plan. Vi skickar iväg ett meddelande på vår vän/träningsgrupp och meddelar vårat upplägg. Svarte Petter nappar och efter ett tag åker vi och Ullis och jag hoppar in på affären först och inhandlar mjölk och bullar. Bullarna hade vi kanske inte tänkt först men man måste ju njuta lite av livet då och då. :-)

Mot Stensund och nu hoppas jag det går bättre än förra gången jag var här. Då hade jag ju glömt astmasprayen... och det hade jag ju för i hel.... gjort nu också! :-0 Hmm, Svarte Petter hade redan åkt iväg och jag orkade inte åka tillbaka. Och det kan ju vara bra att testa om det är lika jäkligt nu också. Det kanske är lite varmare i vattnet nu också. Och det var det nog. Det gick bra mycket lättare att komma i iaf. Efter att ha skvalpat och sparkat lite i vattnet i ungefär 8-10 minuter så testar jag. Jag simmar mot första bojen och visst andas jag lite häftigt men det känns som om jag inte behöver stanna och råflåsa iaf. Men på vägen tillbaka så är det lite kamp. Pust! Jag får stanna och vila vid bryggan igen. Och det verkade tyvärr inte släppa så det blir som intervaller idag. Typ 6x250 meter. Sen känns det som om bröstet är utanför och Ullis märker det också. Lite trist men jag kom i och det är bättre än inget. Efter det så byter vi om och alla vi tre känner sug på lite mer kaffe men när vi hällt i pulvret i en kopp så märker vi att vattnet typ är helt slut och det kaffet blev starkare än den starkaste espresson! :-0 Jisses! När det sen rann ned i halsen så var det som det brändes! Men på ett härligt sätt. :-)

Kvällen avslutades med killarna framför teven och vi såg på tv-serien "Strangers Things"! Lite läckert småläskig. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se