Direktlänk till inlägg 11 juli 2017

Cykling och simning

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 11 juli 23:15

Måndag och Ullis hade bokat in att hon skulle cykla till Södertälje och möta upp Tanjis, som hade skaffat en ny cykel och ville ha sällskap hem från jobbet. Och jag kunde absolut hänga på. Och vi hade väl även planerat att jag kunde dra på och vända tillbaka om jag kände för det. På vägen dit så känner man att det är lite blåsigt men mestadelen kommer i ryggen och det går undan emellanåt. Men jag får problem med ryggen och frågan är om jag inte måste ta upp styrstammen lite. Niko och jag kom ju överens om att vi slänger på en justerbar styrstam och för de allra flesta är det no-no, när det gäller cykel. Men Niko stod på sig och menade att det är överdrivet och man ligger ju inte och spurtar på Ironmandistansen direkt. Och han verkar ha rätt. Det är klart smidigt att kunna reglera höjden efter säsong och lopp. 

Hursomhelst så hade vi sänkt och jag tror nog det blev för mycket. Jag cyklar tyvärr just nu mestadels upprätt. 

Men iaf. Väl framme i Södertälje så får vi sänka rejält och det är dålig väg och svårt att ta sig fram på våra cyklar. Så vi stannar till vid Cirkle K och tar oss en korv sålänge. Snart nog kommer Tanjis och vi möter upp henne och börjar trampa på. Men det är lite bökigt innan man är ute ur Södertälje och i Pershagen så ringer min mobil. Jag tänker att jag kan ta samtalet och sen cykla ikapp tjejerna. Det är Svarte Petter som ringer och när jag lägger på så ser jag att jag missat att starta klockan och gör det då förstås. Efter att ha jobbat ikapp så går jag snart förbi och trycker på ett bra tag. Men det är jobbigt i motvinden och efter ca. två mil så tycker jag det får räcka och vänder tillbaka och tar det lite lugnare sen. 

Så lite drygt sex mil cykel idag iaf. 

Direkt efter det så packar vi ned våra våtdräkter och åker till Gisesjön. Där har vi stämt träff med Tokan men vi hittar honom inte utan stannar vid första bästa strand och simmar någon kvart. Det kändes bra mycket bättre än igår men idag hade jag ju astmamedicinen och då funkade det bättre. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 okt 22:30

Ja, vad säger man om statistik. Lögn och förbannad dikt va? Men för att ta det från början. Först, på morgonen, så hade vi bokat in lite stretching, det var ett program som en vän ville testa, och Ullis och jag hängde på. Det tog ungefär en timme men...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 14 okt 22:30

Så var det då cirkelträning, med Carina, igen och nu kunde jag inte hålla mig. Ullis och jag traskade ned efter morgonkaffet och bytte snabbt om. Jag var lite sen, som vanligt, men Carina hade inte hunnit börjat visa övningarna ännu - skönt!  Och s...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 13 okt 22:00

Ja, nu har det varit lite tunt här på min blogg och det beror till största delen på att jag inte har tränat. Och det pga att jag varit förkyld. Men jag har ändå kunnat jobbat men ibland har det varit på gränsen. Och på jobbet idag, fredagen den 13:e,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 8 okt 13:18

Efter att ha varit ute i garaget så kom jag in med en ny bok igen. Jag hade nästan läst klart "Bergens väktare" då jag hittade den och det passade perfekt. Och Camilla skall ju vara bra men jag sprang nästan samtidigt på en bok av Kajsa Ingemarsson, ...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 okt 12:45

Ja, nu var det inte Djingis Khan som skrev boken, det skulle liksom aldrig falla honom in att göra något beständigt överhuvudtaget! Att däremot erövra och ödelägga låg mer för honom. Författaren till boken, Bergens väktare, heter istället Conn Igguld...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se