Direktlänk till inlägg 11 juli 2017

Cykling och simning

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 11 juli 23:15

Måndag och Ullis hade bokat in att hon skulle cykla till Södertälje och möta upp Tanjis, som hade skaffat en ny cykel och ville ha sällskap hem från jobbet. Och jag kunde absolut hänga på. Och vi hade väl även planerat att jag kunde dra på och vända tillbaka om jag kände för det. På vägen dit så känner man att det är lite blåsigt men mestadelen kommer i ryggen och det går undan emellanåt. Men jag får problem med ryggen och frågan är om jag inte måste ta upp styrstammen lite. Niko och jag kom ju överens om att vi slänger på en justerbar styrstam och för de allra flesta är det no-no, när det gäller cykel. Men Niko stod på sig och menade att det är överdrivet och man ligger ju inte och spurtar på Ironmandistansen direkt. Och han verkar ha rätt. Det är klart smidigt att kunna reglera höjden efter säsong och lopp. 

Hursomhelst så hade vi sänkt och jag tror nog det blev för mycket. Jag cyklar tyvärr just nu mestadels upprätt. 

Men iaf. Väl framme i Södertälje så får vi sänka rejält och det är dålig väg och svårt att ta sig fram på våra cyklar. Så vi stannar till vid Cirkle K och tar oss en korv sålänge. Snart nog kommer Tanjis och vi möter upp henne och börjar trampa på. Men det är lite bökigt innan man är ute ur Södertälje och i Pershagen så ringer min mobil. Jag tänker att jag kan ta samtalet och sen cykla ikapp tjejerna. Det är Svarte Petter som ringer och när jag lägger på så ser jag att jag missat att starta klockan och gör det då förstås. Efter att ha jobbat ikapp så går jag snart förbi och trycker på ett bra tag. Men det är jobbigt i motvinden och efter ca. två mil så tycker jag det får räcka och vänder tillbaka och tar det lite lugnare sen. 

Så lite drygt sex mil cykel idag iaf. 

Direkt efter det så packar vi ned våra våtdräkter och åker till Gisesjön. Där har vi stämt träff med Tokan men vi hittar honom inte utan stannar vid första bästa strand och simmar någon kvart. Det kändes bra mycket bättre än igår men idag hade jag ju astmamedicinen och då funkade det bättre. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 dec 22:33

Lördagsmorgon och dags att kravla sig upp ur sängen och bege sig till Safiren för lördagsträningen. Men det var segt och det var på håret att vi kom i tid. Men snart var man igång och det kändes rätt bra efter ett tag. Och vi avslutade med att köra t...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 15 dec 22:15

Skolan och sista dagen på skridskoveckan och "endast" ettor idag. Och som jag normalt inte har men jag hjälpte en kollega och det kändes rätt lugnt. Men ganska snart så insåg man att det inte bara var så bara. Några elever visade sig från sin ocharmi...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 14 dec 18:45

Så var det torsdag och dags för Puffs önskespinning men var jag bokad? Nä, det hade jag visst missat, så jag igår kväll. Men bara en i kö. Det borde vara lugnt. Man hade fått önska låtar i några veckor och sen satte Puff ihop dem. Ville man så fick m...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 13 dec 18:30

Så var det onsdag igen och såklart dags för Core. Faktiskt ingen skridsko idag, på skolan, utan istället blev det simning för första gången för treorna. Det uppskattades och jag hoppas vi får till en mer permanent lösning för dem.  Sen, på kvällen,...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 12 dec 20:00

Hmm, iofs så kör jag rätt mycket skridskor nu, då det är skridskovecka, men det är ovanligt segt just nu. Ibland tror jag att det är något som håller på att bryta ut och ibland så känns det helt okey. Lite skumt. Hursomhelst så blev det en vilodag ig...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se