Direktlänk till inlägg 11 juli 2017

Cykling och simning

Av Niclas Bernhardsson - 11 juli 2017 23:15

Måndag och Ullis hade bokat in att hon skulle cykla till Södertälje och möta upp Tanjis, som hade skaffat en ny cykel och ville ha sällskap hem från jobbet. Och jag kunde absolut hänga på. Och vi hade väl även planerat att jag kunde dra på och vända tillbaka om jag kände för det. På vägen dit så känner man att det är lite blåsigt men mestadelen kommer i ryggen och det går undan emellanåt. Men jag får problem med ryggen och frågan är om jag inte måste ta upp styrstammen lite. Niko och jag kom ju överens om att vi slänger på en justerbar styrstam och för de allra flesta är det no-no, när det gäller cykel. Men Niko stod på sig och menade att det är överdrivet och man ligger ju inte och spurtar på Ironmandistansen direkt. Och han verkar ha rätt. Det är klart smidigt att kunna reglera höjden efter säsong och lopp. 

Hursomhelst så hade vi sänkt och jag tror nog det blev för mycket. Jag cyklar tyvärr just nu mestadels upprätt. 

Men iaf. Väl framme i Södertälje så får vi sänka rejält och det är dålig väg och svårt att ta sig fram på våra cyklar. Så vi stannar till vid Cirkle K och tar oss en korv sålänge. Snart nog kommer Tanjis och vi möter upp henne och börjar trampa på. Men det är lite bökigt innan man är ute ur Södertälje och i Pershagen så ringer min mobil. Jag tänker att jag kan ta samtalet och sen cykla ikapp tjejerna. Det är Svarte Petter som ringer och när jag lägger på så ser jag att jag missat att starta klockan och gör det då förstås. Efter att ha jobbat ikapp så går jag snart förbi och trycker på ett bra tag. Men det är jobbigt i motvinden och efter ca. två mil så tycker jag det får räcka och vänder tillbaka och tar det lite lugnare sen. 

Så lite drygt sex mil cykel idag iaf. 

Direkt efter det så packar vi ned våra våtdräkter och åker till Gisesjön. Där har vi stämt träff med Tokan men vi hittar honom inte utan stannar vid första bästa strand och simmar någon kvart. Det kändes bra mycket bättre än igår men idag hade jag ju astmamedicinen och då funkade det bättre. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 6 juli 20:00

Så var det fredag och med det även Ullis sista arbetsdag innan semestern. Och jag började som vanligt med att promenera och det blev först 80-tals musik och sen gick jag över till Carola. Faktiskt med tanke på min kära farfar som gick bort 2001. Han ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 5 juli 21:00

Promenad som vanligt och jag tror jag körde 80-talsmusik och nu lyssnade man på låtarna på ett helt annat sätt. Tror inte jag riktigt lyssnade på hela låtarna då jag var yngre. Nu lyssnade jag och en del låtar blir man inte riktigt klok på. Så tankar...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 4 juli 21:30


Upp tidigt på morgonen men jag väntade in ett motorcykeldäck och ville inte få förrän jag visste om grabbarna var vakna. Men de skulle visst iväg och träna. Hmm, men så kommer däcket tidigt och jag kan gå iväg. Då ringer svärmor och vill ha hjälp med...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 3 juli 09:00

Tisdag och mer tanke på mitt mål, jag måste ju ut och promenera! Typ bränna lite mera. Jag gick ut rätt tidigt och satte på mig mina lurar och slog på Spotify. Hmm, jag har börjat lyssna mer på Carola igen och varför inte. Några låtar är ju rätt djup...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 2 juli 21:15

Efter en lite slö helg så ville jag få igång rutinerna igen och det blev Safiren. Jag hoppade på en Cross Trainer och sade igång. Inga konstigheter utan jag bara körde på och satte motståndet på 12 och det blev hyfsat lugnt. Jag kunde säkert köttat p...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se