Direktlänk till inlägg 6 juni 2017

Första passet efter maran

Av Niclas Bernhardsson - 6 juni 2017 21:15

Ja, det blev visst två vilodagar men det kanske behövdes för det var först idag som jag kunde ha skor på mig. Jag blev så jäkla svullen på hälen efter maran så jag fick gå i foppatofflor i söndags och igår. Idag så firade vi Felix och hade lite kalas för honom med släkten. Själva så firar vi honom då han fyller och det på torsdag. 20 år! Det är inte klokt. 

Hursomhelst så hade jag foppatofflor på mig även idag men mest för säkerhets skull då jag inte ville irritera hälsenan i onödan. Sen, när släkten åkt, så ville jag dra till Safiren Sports Club, i Trosa. Men vi, dvs jag och Ullis, åkte först ned till löparbanan för att se om några skulle springa och till vår förvåning kom Flaken och Tokan joggandes. Grymt! Jag kände inte alls för det idag men jag ville däremot köra lite på Cross Trainern. Och kanske kan jag ta ut mig lite extra på tävling också. Det har vi iaf diskuterat och det är jag själv lite inne på. Jag kan verkligen pressa mig till gränsen och kan utan problem gå över den och då börja kräkas på lopp. Men på ett marathon så får även jag kämpa med psyket och det tycker jag att jag lyckades med i lördags. Idag kom de iaf joggandes och det imponerade hursomhelst på mig. Visserligen lite stela och ömma men förstås glada. Ullis var nog lite sugen men ville inte störa deras pass utan hon följde med mig. 

Väl på plats så körde jag och Ullis igång på varsin Cross Trainer och jag satte tiden på 30 minuter och ett Random-program. Med upp -och nedvärmningen blev det 33 minuter, känns det igen? :-)

Riktigt skönt att vara igång igen och nu vill jag bara känna mig riktigt fräsch igen innan jag börjar trycka på. Men imorgon räknar jag med cykel igen och kanske lite Core-träning. Nu skall träningen stegras!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se