Direktlänk till inlägg 23 maj 2017

Tuffa men få intervaller innan Peresen lurade in mig i väggen!

Av Niclas Bernhardsson - 23 maj 2017 22:30

Nä, jag skall inte skylla på Peresen men låt mig börja från början. Jag blev rejält uttorkad på jobbet då jag stod i solen  hela dagen, i princip iaf. Och på slutet så började jag känna mig riktigt törstig och väl hemma, det blev förresten bilen igen då det var regnigt imorse, så var jag så slut så jag lade mig på sängen och knoppade en stund. Efter det blev det bråttom och grabbarna hade varit och köpt lite mat så jag fixade iordning det. Men det var ju attans att jag slarvar så med vätskan. Jag nästan drog i mig en Loka helt själv och Felix undrade vad det tagit åt mig. Och eftersom svärmor fyllde år så bestämde jag och Ullis oss för att springa lite tidigare och sen åka och gratta henne. Men vi kom inte iväg så tidigt som vi önskade och jag var tvungen att stretcha konstant då hälen irriterade mig. Men efter ett antal varv började jag att känna mig rätt okey och jag bestämmer mig för att testa på lite intervaller. Tanken var väl 10-12 stycken 400-ingar iaf. Men innan vi hinner börja så kommer resten av gänget. Det är Flaken, Rainy, Peresen och Tokan. Ullis bestämmer sig för att köra mera uppjogg och löpskolning igen med dem. Och visa dem lite av det vi fick lära oss i helgen. Jag körde på med mina intervaller och jag hade tänkt att ta det lite lugnare för jag började få ont i huvudet. Det hade jag haft i någon timme nu och jag undrade om jag började bli sjuk. Första intervallen går på runt 1.33 och det lät lite för fort. En minuts vila och nästa då? Jo, på 1.30 Hmm, för snabbt. Sen fortsätter det att sjunka och jag blev nog för inspirerad av gänget som joggade runt. Då bestämmer jag mig för att köra en Setvila och få nya krafter. Men huvudvärken tilltar och nu börjar jag få kämpa. Sen, på andra intervallen i det Setet, så hänger Peresen med och jag tror nog att han skall tappa men han verkar hänga på och i sista kurvan så börjar jag bli helt slut och tror att jag stumnar totalt. Men när jag kollar klockan, efteråt, så ser jag att jag har 1.21 och Peresen var säkert 3-4 sekunder före! :-0 Oj, ett ämne för 400 meter! Det får vi kika mer på sen!

Jag är iaf rätt slut och orkar knappt jogga ned utan vill bara hem. Känns som solsting light, eller något. Ullis och jag stannar till och köper lite fika och det åt jag nästan upp själv hos svärmor. Grattis, Siv! :-)


Mina, lite väl snabba, tider:

Uppvärmning. 34 minuter

400-ingar, 1 min Ståvila

1.31,1

1.30,1

1.27,4

1.27,1 - Setvila 2 min


1.25,2

1.21,1 Tack så jävla mycket, Peresen! ;-)


Skämt åsido så var det skönt att få ta ut sig! Efteråt blev det cola och lite fika. Nu känner jag mig okey igen och det var nog inte en förkylning på G.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se