Alla inlägg under mars 2017

Av Niclas Bernhardsson - 20 mars 2017 21:39

Måndag och bra men rätt jobbig studiedag på skolan med lång föreläsning om betyg och bedömning. Dock så är hon väldigt rolig, Anna Karlefjärd, tror jag hon heter, så tiden gick ofta rätt fort. Men tiden gick också rent bokstavligt talat länge också så snart var klockan över 16.30 och på måndagar är det alltid stressigt att få till simningen då simklubben börjar redan klockan 19.00 Som tur var så hade Ullis redan börjat med maten och allt var typ klart då jag kom. Nice! Men vi stressade vidare sen mot badhuset och när vi kommer uppför trappan och tittar in i badhuset får vi en smärre chock! Vi har aldrig sett så många människor på en och samma yta förut. Fasicken! Men det brukar kunna lätta fortare än man anar så vi gick in och bytte om. Och när vi kommer in och skall simma så har det redan lättat upp och man kan oftast simma om eller helt enkelt ta det lugnare bakom någon ibland. Så tiden rann bokstavligt talat iväg och snart nog hade jag visst simmat en kilometer i något som kan kallas för fartlek. Jag hade då snittat 2.19/100 meter och det är ju inte fy skam. Så visst hade jag tagit i och visst hade tekniken ändå suttit hyfsat bra. Efter det tar jag det lite lugnare för det blir som det brukar. Att jag liksom tappar mitt flytläge och så brukar det alltid bli en bit in i passen. Vet inte varför men jag kämpade med det ett tag och sen kör jag på igen. På slutet blir det nästan helt tomt men sen kommer det in några stycken som tyvärr störde simningen lite. De andra hade, liksom mig och Ullis, tagit bra med hänsyn och hållt sig på kanterna men nu bredde t.ex en tant ut sig mot mitten. Fast nästa gång jag såg henne låg hon vid kanten så hon kanske höll på att bli påsimmad. Nåja. Det blev iaf 1650 meter och sen snackade jag lite med en f.d elevs pappa, som var där med den yngsta dottern. Skönt med bastu efteråt och väl hemma så tog jag det lite lugnt innan jag tog mig i kragen och gick ned och startade trainer-datorn. Och snart nog satt jag på cykeln och det tog två sekunder innan volymkontrollen åkte ned i backen och batterierna åkte iväg. Men vad f-n! Jag hoppar av och drar upp ljudet för hand och fortsätter. Bra med paus efter 5 sekunder... Sträckan idag var på hela 44 km men med ruggig fallhöjd! Från toppen av Galibier, i Frankrike, till foten av Lautaret. Jag snittade bra länge över 51 km/h men det försvann rätt snabbt i några klättringar men det blev till slut lite över 45 km/h, i snitt. Det är bara att beundra riktiga cyklister som kan hålla det på platten... :-0 Det blev nästan en timme iaf så ytterligare en bra träningsdag. 68% av maxpuls, helt enligt plan.

Av Niclas Bernhardsson - 19 mars 2017 22:00

Dagen började med att Ullis och jag vaknade lite tidigare än väntat. Idag skulle vi springa med Tanja och jag skulle dessutom sitta som fastklistrad, eller snarare som på nålar, klockan 09.00, och anmäla ett lag till StafettVasan. Några kompisar till mig och Magnus, uppe i Mora, ville dra ihop ett lag. Och det är ju skoj! Jag tog på mig att anmäla då det alltid gått bra förut men det är förstås ett stressmoment. Ullis och jag käkade lite ägg och sen ville jag ta lite gröt också. Och det kändes som jag hade gott om tid. Jag passade på att ta på mig och några minuter i så gick jag ned till kontoret och värmde upp fingrarna lite. Men lite trött var jag för jag gick sen in på fel länk och sidan verkade krascha. Och jag väntade och väntade tills jag kommer på att jag nog sjutton gick in fel! Ah, stressigt värre! Jag skriver om adressen och börjar om. Nu känner jag att jag hade gått in fel och skriver så fingrarna glöder. Och så får jag en bekräftelse på skärmen och strax efter även ett mail. Pust! :-) Bara hoppas det blev klockan 08.00 nu. Lite surt om det är fullt med folk på banan hela tiden. Sen drar vi snart iväg mot Tanja som skall visa oss ett varv på Åda Wild Boar. Jag har väl inte varit så jättesugen då jag inte riktigt förstått vitsen. Fina stigar finns det ju överallt men jag skulle snart märka att det rätt ofta var helt obanat och inte alls så lättsprunget. Vi började lite lätt ned mot golfbanan och snart nog rätt in i skogen. Fortfarande rätt fina små stigar och sånt underlag som gör att fötterna får bra träning och att bara nöta platt underlag är inte så bra. Här fick man verkligen träna fotlederna och det kändes helt perfekt. Men jag gissade att jag skulle bli trött efter någon timme. Men sen blandas det friskt med att man springer rakt ut i sumpmark ibland och rätt över mossig djup mark så man inte känner alls vad som finns under. Det tar ned humöret och sen på slutet så tappar vi bort oss och det är så dåligt underlag så jag tappar humöret helt och väljer att springa ned på golfbanan och springa det sista där. Men snart nog så kommer även Ullis och Tanja. Vi var visst klara med banan, det var bara det att hon inte visste hur man skulle springa precis på slutet. Nä, det var ingen höjdare alls, tycker jag. Med karta och kompass så skulle löpningen bli väldigt lik orientering men det här? Nä, när det finns så fina stigar runtomkring så skall leden ofta gå tvärs över och nästan längs med ibland. Inget för mig men nu har jag prövat den berömda banan iaf. Det blev väl runt 13,5 km och tiden närmare 1.47 Vi får väl kalla det för fartleks -och styrkepass. Det blir säkerligen fler pass i den skogen men då på de fina och härliga stigarna. Det här var stor risk att man gjorde illa sig. Alla vi tre trampade snett eller fastnade i något minst en gång var iaf. 

Direkt efter for jag, Ullis och Felix in till Nyköping då Felix skulle övningsköra och då kunde Ullis samtidigt passa på att besöka sina systrar och systerdotter. Och kanske jag och Felix också förstås. Men först övningskörning då. Felix och jag körde runt lite i Nyköping och efter kanske 40 minuter så var vi båda så hungriga så vi parkerade bilen och letade upp de andra. Där beställde vi lite mat så Ullis blev avundsjuk som bara beställt en macka! :-) Men maten var god men mättade inte så länge så snart nog, när vi kom hem, riktigt trötta också, så skickade vi iväg Tim som köpte lite gott men onyttigt. Och resten av dagen gick också i det lilla onyttiga tecknet med pizza, visserligen hemlagad. 

Hursomhelst en bra dag men jag blev lite sur över den lite småtrista löpningen. Men tack till Tanja som visade oss banan förstås! :-) Alla är vi olika och det här passade inte riktigt mig. Men nog blev både Ullis och jag lite sugna på att springa mer i skogen iaf. Det var rätt länge sedan nu. Förutom idag förstås! ;-)

Av Niclas Bernhardsson - 18 mars 2017 22:44

   

Lördag och Ullis och jag funderade på om vi inte skulle anmäla oss till barpumpen, den har ju varit riktigt grym och satan vilken träningsvärk jag fick sist. Sagt och gjort. Vi bokade imorse, efter att jag skjutsat Felix till sitt jobb. Han övningskörde lite inne i stan först. Riktigt segt att gå upp så tidigt. Väl hemma så somnade jag iofs om innan vi gick upp. På plats så var det ett glatt gäng och så roligt att det är några flyktingar där och tränar också. Jag tror iaf att de är flyktingar. Förra gången fick jag som sagt var ordentligt med träningsvärk så det låg ju nära till hands att tro att jag skulle ta det lugnt nu. Men icke så Nicke! Det går liksom lite emot mig. Full fart och man fick verkligen kämpa ibland. Riktigt roligt också och när jag kör bicepscurl, med stång, får jag en fruktansvärd pump i armarna. Jag försökte spänna lite på kvällen för att ta kort men det gick liksom inte att återfå just den bilden jag ville ha! :-)

När vi ändå var där så fortsatte vi med spining och nu var det intervaller på schemat. Det passade mig utmärkt men när det var fokus på styrka så körde jag lite fortare, jag vill inte bygga för stora ben. Sara menade på att de inte hoppar fram men det är en sanning med modifikation. Har man, som jag, hållt på med bodybuilding i sju år så verkar det finnas någon form av muskelminne. Alltför mycket benböj kanske heller inte är så bra men iaf. Nu var det ett riktigt bra spinningpass och det kan det nog bli mer av. Egentligen var tanken att cykla långt hemma idag. Men men, planer kan ändras. Och sen skulle det visst vara en föreläsning om barfotaskor, eller snarare så skulle Born to Run komma och föreläsa. Först var jag inte så jättesugen men några tips kunde man ju få och det skulle vara kul att träffa Svempa och gänget och förstås se de nya lokalerna. 

Väl på plats så hejar vi på Svempa och tar en kopp kaffe. Det är några bekanta där och vi pratar lite innan föreläsningen skulle börja. Men det var mer som ett säljmöte och jag lärde mig ingenting och några av de saker de pratar om tror jag inte riktigt på. Det är dock mina åsikter men att t.ex säga att om man inte kan sitta på huk ordentligt så kan man inte ha ett, enligt dem, rätt löpsteg, som är mer som lätt och fin jogg, köper jag inte. Däremot köper jag att de flesta springer alltför monotomt och det är en grogrund till skador. Det gör jag själv mycket och jag försöker att variera mig så mycket jag kan genom att springa på skogsstigar. Kanske är det just det som jag får ta med mig då. Men blir man mer intresserad av löpning och bygger upp sig bra så är ju mycket vunnet. Däremot skulle jag valt en annan väg. 

På kvällen sen så kunde jag inte riktigt hålla mig utan drog igång trainerdatorn. Men den strulade som sjutton så det tog tre uppstarter och på den sista uppstarten så valde jag demoprogrammet och valde mitt förra pass som motståndare. Då hade jag någon, iofs mig själv, att kämpa emot. Rätt kul! Det blev mer som ett fartlekspass och jag snittade 32,2 km/ på en ganska backig bana och fick 72% i snittpuls (jmf med max på löpning). Snittwatt 183 och hela 607 watt som max! :-0 Men det var inte många sekunder... Kul att ta i lite ibland. Kadensen blev 80 och jag verkar få inrikta mig mot 82-83 varv/minuten. Det kan väl inte vara för lågt då man kör tempo?


Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström


Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten, Bernhardsson Måleri



Av Niclas Bernhardsson - 17 mars 2017 21:45

   

Hmm, ser att jag glömt att blogga om den fina fredagen så jag gör det några dagar i efterhand. Men sätter förstås rätt datum. Ullis skulle, som vanligt, springa till mitt jobb i Gnesta men den här gången skulle hon starta ända från hennes jobb och inte från Ullis. På skolan så körde jag lite lekar men även lite styrka, för mina elever, men i övrigt instruerade jag bara. Så lite träning hade jag fått. När jag stängt ned allt så bytte jag om och började springa och möta Ullis. Nu tog jag en lite bättre väg, då jag hade lite tid att kolla så det blev rätt. Den var supermysig och den ville jag förstås visa Ullis sen. Så skulle man även slippa trafiken. Jag sprang även bakvägen upp mot Vårdinge kyrka, den som för länge sedan var den riktiga vägen men nu är den en igenvuxen mysig lite gång- och cykelväg. Lite surt i backen där bara men man kom i lä från vinden som saftade i rejält idag. :-0

När jag kommer fram till Usta så möter jag Ullis som precis tagit sitt vanliga och numera berömda "spegelkort"!

Vi springer tillbaka mot Gnesta och hon uppskattar den nya vägen men solen gjorde att den inte kändes lika mysig åt andra hållet. Vilket man lätt upptäckte om man vred på huvudet. Det är också lite lustigt hur samma sträcka ibland kan bli så annorlunda om man springer åt andra hållet. Hursomhelst får jag ihop precis 10,0 km och tiden lite över en timme.  Vi duschar av oss och tar sen en kaffe med Ullis i personalrummet. Jag säger alltid att det brukar vara några trevliga arbetskamrater som brukar stanna kvar men de har alltid dragit då vi kommer. Vi dricker iaf upp vår kaffe och Ullis har köpt lite goda nötter som vi äter till kaffet. Gott!

På vägen hem så köper vi med oss lite Thai-mat. 

Sen, senare på kvällen, så gick jag till  badhuset och det var nästan helt tomt. Helt underbart. Jag körde utan dolme ibörjan, iaf de första 700 meterna, men sen gick jag och lånade en då jag glömde min hemma. Det blev väl lite av fartlek idag och jag snittade 2,5 min/km. Det kändes bättre än klockan visade och kanske gick vissa längde rätt snabbt. 1800 meter fick jag ihop iaf, lite bättre än vanligt. 


Av Niclas Bernhardsson - 16 mars 2017 19:00

Torsdag och alltså klubbträningsdag. Men Coach Mattias har varit på mig om att ta bort ett kvalitetspass i veckan på löpningen och eftersom det alltid är prio på tisdagarna så är det torsdagens mer styrkeinriktade program, som får ryka. Och idag var det Superbackar som stod på schemat. Och huvudprio i klubben är att få mer mängd i relativt lugn fart. Så ingen ko på isen om man känner sig lite sliten, då kör man lite lugn distans. Och idag så var vi, dvs jag och Ullis, lite sena till träningen men det verkade det ha varit fler som var. När vi kommer fram så kommer samtidigt Flaken och Putte i en bil. Vi byter om och vi får samtidigt höra att Rainy skall komma. Vi är klara men vart är han. Vi bestämmer för att jogga lite fram och tillbaka så länge och då kommer han. Han hade glömt något jobbkort och sen fastnade han bakom en viltolycka på Åda-rakan. Men han var snart klar och det visade sig att han fortfarande var lite sliten efter sitt långpass, då han joggade hem från jobbet i Södertälje på natten, så han visste inte hur han skulle göra. Men efter nästan fyra kilometers uppjogg hade han bestämt sig för att joina mig och Ullis. Putte och Flaken gjorde sig iordning för backarna och vi andra tre fortsatte jogga. Men jag tyckte det rullade på fint och ingen verkade protestera. Jag hade förvisso inga problem att hänga på men det kändes som det gick fort och någon borde ju gnälla, tänkte jag. Eller säga till är väl rätta ordet. Men när jag frågar om farten så får jag höra att den är relativt låg så det är nog bara känslan av att det gick fort alternativt så är jag lite sliten. Hursomhelst så kändes det bra men det kändes ändå som det gick ganska fort. Med facit i hand så ser jag att vi höll 6.18 min/km och det blev nästan 12,4 km. Ullis hoppade av efter nästan 10 km då hon skall springa långt imorgon. Jag och Rainy fortsatte för att kolla om killarna var kvar vid backen. Det trodde jag inte på själv men jag behöver ju mer mängd så jag hängde på. Trots lite magknip av maten innan . Men Putte var precis klar med sitt pass och vi ropade på honom då han var på väg bort via en annan väg. Flaken hade visst en till och vi joggade en extrarunda så länge. Snart nog är även Flaken klar och vi joggar bort till Safiren för dusch och bastu. Och mycket socialt snack, riktigt trevligt!

Av Niclas Bernhardsson - 15 mars 2017 20:00

Onsdag och således Core-träning. Och på jobbet så var det fika och idag var det Maryam som skulle fixa fikat och som hon gjorde det! Det var fika av alla de slag i överflöd! Som tur är (!) så hade jag inga laktos-tabletter med mig så jag skippade kakan. Men tyvärr kunde jag inte hålla mig från att ta några gelehjärtan och det blev några till... Och några till.. Men i det stora hela så har jag skött kosten superbt på slutet så någon gång kan man ju få vika ned sig. Apropå kosten så har vikten så sakteliga gått ned men det har snarare skett en riktigt grym förändring i fettprocent. På den våg som jag och Ullis har så visar nu fettprocenten på 15,7% och det är den jag ser förändingarna på. Sen huruvida den är exakt spelar mindre roll. 16/8-dieten har iaf gått långt över förväntan.

Men till träningen då. Idag stod det Core på schemat igen och för en gångs skull så bytte jag om hemma. Och vi var ganska tidiga så jag tänkte gå upp och "busa lite" på en slackline, som Safiren har. Jag mötte Benny och en annan kille, som alltid är med på Coren, och sade att de skulle hänga på. Väl på plats så utmanade jag dem i balansgång och killen, som jag inte har namn på nu, var riktigt grym. Jag var dum nog och lät den första matchen bli oavgjord eftersom han inte hade provat. Sen missade han förstås inte men det gjorde jag en gång. Riktigt kul och säkerligen bra för bålen och balansen. Benny hade det däremot lite svårare men verkade också tycka det var kul. Känner jag honom rätt så kommer han nu att smygträna! ;-) Sen gick vi ned till passet och det var som vanligt fullt och jag fick tyvärr inse att min vanliga plats var upptagen så jag fick ställa mig längst fram... Pust! Nåja, det är bara att kämpa på med koordination och den är inte helt under isen. Men rätt svårt. Passet var helt perfekt! Allt lagom svårt och man fick verkligen kämpa, precis som vanligt. Och med några nya övningar och idag skrek magen om nåd! Fy bubban! :-)

Väl hemma så blev man lite däst men både Ullis och jag ville cykla och snart nog så var hon igång och jag var igång några minuter senare. Jag slog på fläkten och Ullis tackade så mycket. Vad jag inte förstod då var att den inte rörde sig utan stod helt still och blåste. Rakt på henne! Jag undrade varför jag svettades så mycket och inte hon. Efter passet så förstod jag... Jag körde det enklaste av alla pass och det var nog ett av de kortaste också. 22,6 km på 38 blankt. Eller några sekunder snabbare. Det blev iaf en snittfart på runt 35,5 km/h. Snittpuls på 67% av max, helt perfekt! Fast jag tittade mycket mer på Ullis skärm än på min egen. Det verkar ju skitkul det där Zwift! Massor med folk och det var nog runt 2000 personer samtidigt på den där banan. Säkert lite socialt också för man kan ju köra med kompisar men sånt har vi inte koll på ännu. Jag avslutade kvällen med lite massage i den lyxiga massagestolen - nice!


Ergonova: Massagestol som håller musklerna avslappnade och i trim. Kontakta mig vid intresse!

Coach/bollplank: Mattias Törnqvist - topptriatlet

Facebook: https://www.facebook.com/mattias.tornqvist.5?fref=ts

Cykelservice: Rainer Matela

Cykeltrainer: Hans Hemström


Ekonomisk stöttning: Cafe Utsikten, Bernhardsson Måleri

Av Niclas Bernhardsson - 14 mars 2017 19:00

Och för att börja med smärtan så var det på grund av "hästlinimentet" Linnex. Jag kände ju av hälsenan lite igår, efter söndagens långpass, och idag hade det börjat ömma lite på utsida knä. Dock nedanför knät, så det var något fäste som blivit lite överansträngt. Men lite liniment på det så skulle det ordna sig. Fast eleverna undrade vad det var som luktade och jag fick de mest konstiga förslag. "Det luktar biff", sade en unge och det var väl det mest korrekta svaret för det brände som sjutton i min hud! :-) Jag pekade på mitt knä och då skulle förstås någon gå fram och lukta och det slutade med att säkert 5-6 elever kröp fram och luktade på knät! Ha ha! Lite skumt! Men effektivt är det men det bränner som sjutton. Sen, på kvällen, så var det ju löpträning och jag kände fortfarande av knät. Ullis och jag blev, som vanligt, trötta efter maten och lade oss en stund. Jag kom iaf upp men Ullis ville vila idag. Hon hade ju dessutom cyklat fram och tillbaka till jobbet i två dagar. Väl framme så försöker jag få liv i lamporna och snart nog kommer Rydholmaren. Jag förklarade att Ullis var lite sliten och jag också men att jag skulle försöka. Och att nog Flaken och Tokan inte skulle komma. Hmm, då blir jag väl själv då, sade han. Men snart nog ser vi Putte komma joggandes och även Rainy. Och apropå regn så låg det verkligen i luften och vi hann inte ens börja jogga förrän det börjar komma och det bara ökade. Snart nog så blåste det rejält och det liksom kom som små, små, droppar men rikligt. Inte som det brukar med rejäla vattendroppar. Blöt blev man iaf men som tur var hade man kommit igång. Peresen kom också, strax efter Rainy och han var sugen på att göra ett maxpulstest och vi kom överens om att jag skulle hjälpa honom en bit in i passet. Pang! Där började vi och alla nästan for iväg! Idag stod det Olgor på schemat men jag gjorde om det till tids-Olgor och då körde vi som vanligt lite högre än tröskel och lite lägre omväxlande i tidsschemat 90,90, 60,60 45, 45, 20, 20 sekunder. Sen vila i nästan två minuter för att göra det enkelt att räkna och ge oss tillräckligt med tid att återhämta oss. Rydholmaren drog iväg som en raket och jag hade bestämt innan att inte ens försöka hänga med idag. Utan istället satsa på att bara öka lite grand och ta det som det kommer. Fokus får ligga på att öka mängden nu ett tag. Men alla drog på rätt hårt men jag stressade inte upp mig det minsta. Tyvärr så visade pulsklockan alldeles för högt i början, igen, men det verkade vara samma sak för Peresen. Jag kom snart ikapp honom och på intervall två så verkade jag vakna lite grand, iaf. När vi var klara med den andra intervallen så fortsatte Peresen, helt enligt plan, och nu skulle han öka lite i omgångar. Min första tanke var att han skulle återhämta sig lite efter den andra men han drog igång direkt. Men det gör ju ingenting. Jag tar igen mig några sekunder innan jag springer upp bredvid honom och försöker guida honom i rätt farter. Snart nog hör jag att han är ruggigt slut men vi försöker köra varvet ut i tänkt fart och sen öka ytterligare. Nu piper han och det är 200 meter med smärta för honom. Sista 100 meterna och nu vrålar jag på honom och man ser att han har mjölksyra ändå upp i öronen. Han ramlar ihop och håller på att kräkas. Mycket mer kunde han nog inte ta ut. Så nära hade han visst aldrig varit att kräkas men nu har han ett bra värde. Kanske kan man lägga till 1-2 slag men han såg ut att ha tagit ut sig rejält.

Själv fortsätter jag springa och försöker anpassa mig till Rainy, som hade koll på sin Olga.

Och en till borde man fixa. Sagt och gjort. Men nu verkar allas våra tider blivit lite förskjutna för Rydholmaren startade typ 20 sekunder före mig och Rainy 20 sekunder efter. Nåja. Jag kör på och det börjar kännas riktigt bra så jag tror jag ökar lite. Men när jag vinkar adjö till Peresen, som för övrigt åker på träningssemester imorgon, så börjar jag att tappa bort mig. Och när jag ser att Rainy är klar så inser jag att jag kört för lång stund. Men han verkar också tappat bort sig men det spelar mindre roll. Vi joggar ned tillsammans och snart nog är även Rydholmaren klar med sin. Han körde en extra, den jäkeln! Jag tror han kommer springa fort på Stadsloppet i sommar. Det blir det nog fler som gör och jag hoppas jag är en av dem. Det känns iaf som det. När vi är klara med passet så har den brännande känslan i knät ökat och när jag går in i det lilla huset, som finns vid löparbanorna, så är det som om någon håller ett strykjärn på knät! Aj, det bränner omänskligt mycket och jag får springa ut! Sen samma sak i bilen. Pust! Väl hemma så måste jag snabbt som sjutton in i duschen och tvätta bort det men det går inte att ha värme på då det förstärker smärtan. :-)

Det blev lite över en mil idag och det får nu vara ett minimum på dessa pass.

Av Niclas Bernhardsson - 13 mars 2017 21:24

Måndag och som vanligt stressat om man skulle få till någon simning och Ullis var inte superpigg på att simma. Men snart nog var vi startklara och väl på plats var det ändå lite stressigt då simskolan skulle börja om typ en halvtimme. Det fick bli ett kortare pass men jag var lite småsliten efter löpningen och Barpump-passet. Fy bubban vilken träningsvärk jag har i biceps! Så går det om man har varit gymkille och tror att man kan svinga vikterna som förr... Nåja, det är ju lite snyggt med svällande biceps så jag får väl stå ut några dagar! ;-) Hursomhelst så hindrade det inte simningen det minsta men det var några simmande som man fick anpassa farten till, både snabbare och långsammare faktiskt. Och förstås en tant som promt skulle simma ryggsim i mitten. Men snart nog hade hon vett att hålla sig lite till kanten, som vi andra. Det blev blandad kompott idag. Först kliade jag enkelt Ullis på fotsulorna och på slutet fick hon ett satans bra flyt och stressade mig rejält. Jag tog typ i max men hon släppte aldrig och verkade inte ha det minsta problem där bakom. Men mig stressade det och det är ju bra träning. Vi nöjde oss med en kilometer idag och sen lite skön bastu. Helt själv, klart skönt!

Väl hemma sen så ville jag testa att cykla lite och jag flyttade ned steron, som ändå knappt någon lyssnar på där uppe, på huvudplanet. Och det är klart skönt att cykla till lite bra ljud och inte några microhögtalare. Det blev 26,2 km med snitt på 67% av maxpuls, dock beräknat på löpning så egentligen kanske runt 70% då. Hursomhelst rätt lugnt och jag drog på i typ 40 sekunder men det tog direkt i benen. Snittfart 32,2 km/h.

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok


Skapa flashcards