Direktlänk till inlägg 29 mars 2017

Ändrade planer!

Av Niclas Bernhardsson - 29 mars 2017 22:48

Ullis skulle iväg på Tjej-kväll, i Trosa, idag. Så jag blev själv till Core-passet och precis innan vi skall iväg så kommer grannarna över då de skall kolla på en cykel som Felix säljer. Vi fixar oss iordning på varsitt håll och snart är jag på väg till Safiren för Core-träning och Ullis drar iväg till Trosa med Tanjis och Linnsan. Väl på plats, på Safiren, så blir det lite snack med de som är där och snart är vi igång. Bra drag på själva uppvärmningen och man får tagga till. Jag ser i spegeln att jag fått bra muskeltonus på benen och det sporrar. Kul! Kanske är belysning till ens fördel också. :-) Men det är klart att det blivit lite föränding på kroppen. Bara hoppas det märks på loppet i helgen sen också. Efter uppvärmningen så är det som vanligt fullt drag men en övning är ruggigt plågsam för mig. Det är ju inte många killar på passet och när jag plågsamt vrider upp ansiktet så möts jag av ett minst lika plågsamt uttryck från en annan kille. Den övningen var absolut inte optimerad för oss killar då man liksom skulle ligga långt ned på magen över en bräda. Det verkade som vi korrigerade så mycket som möjligt och snart nog var tortyrövningen klar. Jisses! :-0

Resten av passet var lite skönare men absolut inte lugnt. Bra fart och magen blev som vanligt rejält manglad. På slutet så skrek den efter nåd och jag blev riktigt nöjd!

När passet var klart så funderade jag på morgondagen. På jobbet så skulle de ut och bowla och jag har ju aldrig tid att vara med på deras aktiviteter då jag tränar så mycket. Men varför inte springa lite ikväll och dra några tusingar och kanske skippa träningen helt imorgon. Sagt och gjort. Jag joggade upp lite lätt i 1,5 km och sen satte jag bandet på 16,8 km/h och drog igång. Lutningen hade jag endast på 0,5 men det fick duga. Det var farten jag var ute efter och det blev till slut tre stycken sådana så fortfarande inte för mycket mängd och vilan körde jag ståvila på en minut. Totalt 5 km. 

Efter det blev det lite styrka med 2 gånger benspark och sen 2 gånger ryggdrag sittandes i maskin. Avslutningsvis körde jag 10 minuter Slackline! Riktigt kul och jag var lite tagen efter Coren. 

Bra träningsdag trots allt! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se