Direktlänk till inlägg 25 februari 2017

Vasaloppsveckan är igång, lite skidåkning blev det!

Av Niclas Bernhardsson - 25 februari 2017 22:52

Så var man på plats i Mora och gårdagen gick mest i transportens tecken. Och det är f-n vad jag hatar att åka långt. Det blev ett antal stopp samt två kaffe och en energidryck. Jag som en gång sökte ett jobb som budförare. Det hade nog slutat riktigt illa för det är nog inte så smart om man behöver stanna hela tiden. Hursomhelst så blev det ett kärt återseende att återse familjen Sjöström/Eriksson. Och idag så blev det lite sicklingsjobb och jag passade på att sickla mina egna skidor och sen fick jag chansen att köra en lite runda själv också. Jag drog till skidstadion Hemus och där var det rätt mycket aktivitet och på Vasaloppsspåret pågick ju Tjejvasan och eftersom jag körde utan fästet så var jag inte så sugen på att köra spåren runt stadion. Det brukar ju vara rätt tuffa. Så det blev raksträckan rätt ut till spåret och sen tillbaka igen. Jag har glömt sladden till klockan hemma men det är väl ungefär 500 meter rakt ut. Men hur fort åkte jag då. Jag sneglade på klockan och jag blev positivt överaskad och snart nog så såg att jag höll stadigt under 4 minuter per kilometer. Det var ju trevligt. Och jag tog inte i så mycket heller men fick jobba lite med tekniken. På plats var även Lilla Sportspegel-profilen Stefano och han höll på att spela in en vinjett inför ett program. Så eventuellt så ser man min gula dräkt på teve sen. Men jag tror inte det för jag märkte inte att de spelade in då jag kom farandes. Efter ungefär en halvtimme så ville jag åka ut på Vasaloppspåret men det var fortfarande rätt många tjejer ute och direkt då jag åkte ut så var det en tjej som bjäbbade lite fast jag körde lugnt och inte i hennes spår. Sen fick jag gå åt sidan då någon närmade sig i samma spår. Och det fick jag upprepa flera gånger tills jag märkte att det inte riktigt var läge utan jag vände om. Det blev sen iaf en tur på en runda som var rätt kuperad och sen fick det räcka. Det blev rätt bra fart och den snabbaste kilometern gick på 3.26 och jag lär ha snittat rätt fort då jag väl åkte. Det försvann förstås lite tid då stod och väntade. Men 10,76 km blev det och tiden blev 48 minuter. Skönt att röra på sig och sen blev det Tacos hos Sivert och gänget. Härligt!

Sen avslutades kvällen hos trevliga Magnus, "Fixar-Magnus"! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se