Direktlänk till inlägg 15 februari 2017

Mycket idag - som vanligt!

Av Niclas Bernhardsson - 15 februari 2017 22:13

Onsdag och det var återigen en viktig dag för familjen B. Av sekretesskäl så nämner jag inte vad vi gjort men om nio månader... ha ha, nädå! Men nära släkt och vänner vet förstås vad det handlar om men inget jag nämner här. Vi var iaf iväg till sjukhuset som vi typ gör årligen. Samtidigt var vi på en föreläsning om just det ämnet och det var spännande men jag var vansinnigt trött och Ullis råkade titta bak och såg att jag somnat till lite. Pinsamt! :-0

Hursomhelst så hann vi in på Ikea och köpa lite prylar som vi var ute efter. Och eftersom jag inte hann äta på jobbet så var jag också vansinnigt hungrig efter föreläsningen och vi åkte in på första bästa Mc Donalds! :-) Kanske inte den optimala maten men just då var det himmelskt!

Väl hemma så hann vi precis ta en kopp kaffe och sen var det iväg till Core-träningen, som Carina håller i. Som vanligt fullt i lokalen så det gäller att vara tidigt ute och boka. Efter det så fixade jag lite och monterade innan träningssuget blev för starkt och jag såg att tiden börjat ticka på. Trainerprogrammet strulade lite men snart nog fick jag igång det och jag tog det lättaste programmet och körde lugnt i zon 2. Lugnt och fint alltså och jag siktade på att hålla mig runt 65% av maxpuls. Jag fick .... *tittar efter* 65%. Ah, perfekt alltså! :-) Snittfarten dog lite på slutet då det började luta uppåt men jag fick ändå .. asch! Nu dog mobilen där jag hade fotat av farten men jag tror det var lite över 33 km/h i snitt. Det vore ju mycket önskvärt att man kunde cykla på riktigt i den farten och den låga snittpulsen. Men iofs, det är ju bara att kika efter vad jag hade på Kalmar Ironman i höstas. Nä, där är det snarare runt 76% och snittfart lite över 30 km/h. Dock på mycket längre sträcka och en bit in i loppet. Hursomhelst skall man nog inte förlita sig för mycket på trainern men ett utmärkt träningsredskap är det iaf och jag kör vidare på min linje. Jag har ju också ökat träningen markant mot tidigare. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 16 feb 16:30

Ja, det är mycket som har hänt men tyvärr så har det fortsatt gått utför med formen men det kan helt enkelt vara så att stress och förkylning spelar in. Jag har, under en längre tid, misstänkt att det kroppsliga förfallet har berott på stress men det...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 1 feb 11:30

Tränar man inte så blir det inte lika mycket skrivet i bloggen. Men det har ändå hänt en del. I kommunen, där jag arbetar, så är det lite oroligt och mycket som händer just nu i skolvärlden. Själv så har jag valt att fokusera på mig själv och på min ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 28 jan 20:15

Tisdag och händelserika dagar på skolan men tyvärr inte lika händelserikt på löpfronten. Det är i princip ungefär samma status på lungorna som tidigare. Och det innebär absolut löpvila men jag orkar iaf jobba. Och då jag ligger lite efter i studerand...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 jan 19:00

Lördag och nu låg fokus på att plugga ikapp det jag missat i svenskakursen. Men det var lättare sagt än gjort för det var en riktigt "maffig" text och det gällde att hålla full fokus. Till en början så försökte jag ta lite noter men snart fick jag sl...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se