Alla inlägg under november 2016

Av Niclas Bernhardsson - 2 november 2016 21:45

Onsdag och jag och Ullis skulle återigen in och kolla ny bil. Men vi har nästan gått på pumpen nu med vår jakt på ny bil och kanske beror det på att vi inte alls hade tänkt att bytt precis just nu. Oftast så springer man ju bara på en bil som man vill ha och nu stod vi ju helt utan. Vi hade lånat bil av Jocke och Lina men dock med sommardäck på och det var helt tokfullt hos verkstäderna i Vagnhärad så vi åkte vidare mot Nyköping och när jag nästan passerar Sille så kommer jag på att Freddes Bil och Motor kanske har tid. Nja, det hade han väl egentligen inte då han precis skulle ta och käka. Men han är flexibel och snäll och kunde trycka in oss innan. Så direkt in där och bytet gick smidigt. 

Vidare in mot Nyköping och vi kikade på några ställen och Bilpunkten var nog den proffsigaste med riktigt bra hjälp. Dock så fanns inte riktigt det vi var ute efter så vi åkte vidare och valet blev Haag och Carlsson, i Bergshamra. Där finns det väldigt mycket bilar och det var en ny säljare där och han gjorde verkligen allt för att hjälpa oss med allt vi frågade efter. Till slut så snurrade det i huvudet och till slut så kommer vi tillbaka till en gammal Volvo V40, 2004. Asch, vi tog en provtur och den gick som ett troll! Jisses! Precis en sådan vi hade innan men den här gick mycket bättre och kanske var det så att vår gamla sjöng på sista versen. Nu kör vi med den här så länge så får vi kika lite då det är lugnare. 

Sen var det full fart hem, Volvon fick stå kvar då de skulle hitta vinterhjul och byta olja på den. Väl hemma så fixade vi lite mat och sen var det fullt fart till Safiren där det som vanligt var Core med Carina och idag var det nog extra tufft. Det kändes iaf som det men det gör det nog varje gång. Hon ändrar alltid lite grand och man får vara på tårna och ibland kämpa riktigt hårt. Efteråt så gjorde vi oss redo för lite spinning och idag blev det jag och Ullis samt Svarte Petter och Tok-fia. Och Tränings-Göran var med på ett hörn men ville köra själv idag. 

Vi kämpade oss igenom fyra Olgor och jag hittade även ett head-set så att jag hördes ordentligt. Men alla skrattade gott när jag inte förstod hur det skulle sitta. :-) Men snart nog satt det som det skulle. 

Sen, när passet var klart, så kunde Tränings-Göran inte hålla sig utan snackade om någon återhämtningsspinning och alla var på. Och nu gick pulsen upp rejält och man fick slita. Det kändes lätt i början men snart var man som en klubbad säl. Pust! Lite träning blev det iaf. 45 minuters Core och 45 minutes spinning. 

ANNONS
Av Niclas Bernhardsson - 1 november 2016 22:37

Tisdag och sista dagen på skolan innan vi lärare också gick på lov. På eftermiddagen så var det föreläsning och även träning om hot och våld. Ja, för att förhindra det alltså och övningarna var rena självförsvarsövningar. Nu har vi ju iofs mindre barn men det kan ju slå slint på föräldrar också, tyvärr. Men bra föreläsning och det mesta handlar förstås om hur man gör för att undvika konfrontationer. Och jag vet inte riktigt varför det är så, jo, kanske har jag mina aningar, men det är knappt aldrig några konflikter längre. Man får ju förstås lite rutin ju äldre man är och även ett visst lugn. Hursomhelst så hoppade jag på bussen men vi kom inte så långt förrän vi stod still i typ åtta minuter. Jag reagerar sen och undrar om han inte står för långt ifrån rödljuset. Och visst var det så. När chauffören åkte fram lite grand så blev det väldigt snart grönt. När jag sen skall byta buss så kommer det ingen och väntetiden, i Gnesta, gjorde att anslutningsbussen redan hade åkt. Riktigt surt och det borde jag blivit upplyst om. Men svågern kom och hämtade mig. Men vi, dvs jag och Ullis, kunde sen inte ta oss till Trosa och klubbträningen. Vi väntade in i det sista men sen inser vi att om vi snabbar oss på så kan vi hinna spinna 18.45 och sen kan vi ju simma. Sagt och gjort. Vi packade våra väskor och trippade snabbt till Safiren. Väl därinne var vi några minuter sena men satt snart på cyklarna och hängde på. Det var ett klart annorlunda pass och jag förstod inte riktigt först syftet med passet då jag upplevde det som lite rörigt i början. Men snart nog var det lite mer strukturerat och det var fina skillnader på pulsen och några riktigt bra intervaller mitt i. Helt klart ett bra pass och det var Magnus som höll i det. Tror inte jag haft så hög snittpuls på något pass förut och det är ett bra betyg. Efteråt drog vi upp till badet och där blev det insim på 350 meter innan jag och Ullis körde lite intervaller. Det blev 8x50 meter innan vi avslutade med att simma av i 300 meter. Totalt 1050 meter. Lite kort men skönt pass. 

ANNONS

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se