Direktlänk till inlägg 23 november 2016

Magmangling och spinning!

Av Niclas Bernhardsson - 23 november 2016 18:30

Hmm, jag har sagt det förr men då endast på skämt... Kan det månne bo en liten sadist i Carina iaf? ;-) Dagens core var något utöver det vanliga och jag skämtade lite och undrade om hon var en ko, eftersom hon sade att hon glömt en mage. Pust och vilket magpass! Det var riktigt tufft men riktigt bra och man ger verkligen allt och det är peppande att det är fullt på passen också. Tufft och man kände sig som en död sill efter... Och det verkade inte vara några som ville stanna kvar och spinna men jag tänkte att jag kunde ju bara köra en lugn distans. Men med Tränings-Göran, som också var där och körde stenhårt, så var det svårt att inte själv dra på några gånger. Det blev lite naturlig fartelk och jag lät pulsen styra lite grand. Nu har jag inte kollat av mina värden men det blev ett kortare pass med ca. 5-6 ökningar då pulsen gick från ca. 125-127 upp till över 150 åtminstone. Jag sneglade på klockan och såg att den var på 154 en gång.

Rätt skönt och jag bara längtar tills jag får hem Tacx Imagic, som Hasse Hemström har "sponsrat" mig med. Stort tack för det. Den kommer gå på måndagar, har jag tänkt. Men på helgerna också förstås. Och vad är det då, kanske vän av ordning undrar. Jo, det är en cykeltrainer som man kopplar upp till en dator och kan åka olika banor och motståndet regleras automatiskt och man kan även tävla mot andra. En lite äldre modell men det gör mig ingenting! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 22 sept 13:28

Long time no see! Risken med att nästan bara blogga då man har tränat är ju att det ibland kan bli uppehåll då man åkt på en förkylning. Som det blev nu. Men jag har orkat jobba men ibland har det varit på gränsen. Fast det var lite på gränsen så jag...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 12 sept 20:45

Så var det dags även för mig. Det var några som hostade lite på skolan och efter hårdkörningen på trainern så insjuknade då även jag. Men jag blev först väldigt förvånad, jag kanske till och med lite chockad. På vårat arbetslagsmöte så går man förstå...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 sept 20:30

Den uppmärksamme kanske såg att jag klickat i "Sport i Världen" och det var golf på morgonen. Safiren-Micke hade bokat in mig på golf och jag var riktigt sugen. Det har blivit alldeles för lite golf på slutet och jag var som sagt riktigt taggad. Men ...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 sept 20:15

Så var det lördag och Ullis var nästan på gång att ställa in övertidsjobbet för att få vara med på höstpremiären av Nordic Gym-träningen, med Carina. Det hade ju varit ett långt uppehåll och nu var många sugna på att komma igång. Jag ställde klockan ...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 sept 20:00


Fredag och det var Kick-off med jobbet. Dvs skolan där jag jobbar som för övrigt är Frejaskolan F-6. Jag brukar inte vara så förtjust i jobbfester men det har mest att göra med att jag prioriterar att vara hemma med familjen och träna. Jag har absolu...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se