Direktlänk till inlägg 23 november 2016

Magmangling och spinning!

Av Niclas Bernhardsson - 23 november 2016 18:30

Hmm, jag har sagt det förr men då endast på skämt... Kan det månne bo en liten sadist i Carina iaf? ;-) Dagens core var något utöver det vanliga och jag skämtade lite och undrade om hon var en ko, eftersom hon sade att hon glömt en mage. Pust och vilket magpass! Det var riktigt tufft men riktigt bra och man ger verkligen allt och det är peppande att det är fullt på passen också. Tufft och man kände sig som en död sill efter... Och det verkade inte vara några som ville stanna kvar och spinna men jag tänkte att jag kunde ju bara köra en lugn distans. Men med Tränings-Göran, som också var där och körde stenhårt, så var det svårt att inte själv dra på några gånger. Det blev lite naturlig fartelk och jag lät pulsen styra lite grand. Nu har jag inte kollat av mina värden men det blev ett kortare pass med ca. 5-6 ökningar då pulsen gick från ca. 125-127 upp till över 150 åtminstone. Jag sneglade på klockan och såg att den var på 154 en gång.

Rätt skönt och jag bara längtar tills jag får hem Tacx Imagic, som Hasse Hemström har "sponsrat" mig med. Stort tack för det. Den kommer gå på måndagar, har jag tänkt. Men på helgerna också förstås. Och vad är det då, kanske vän av ordning undrar. Jo, det är en cykeltrainer som man kopplar upp till en dator och kan åka olika banor och motståndet regleras automatiskt och man kan även tävla mot andra. En lite äldre modell men det gör mig ingenting! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se