Direktlänk till inlägg 23 november 2016

Magmangling och spinning!

Av Niclas Bernhardsson - 23 november 2016 18:30

Hmm, jag har sagt det förr men då endast på skämt... Kan det månne bo en liten sadist i Carina iaf? ;-) Dagens core var något utöver det vanliga och jag skämtade lite och undrade om hon var en ko, eftersom hon sade att hon glömt en mage. Pust och vilket magpass! Det var riktigt tufft men riktigt bra och man ger verkligen allt och det är peppande att det är fullt på passen också. Tufft och man kände sig som en död sill efter... Och det verkade inte vara några som ville stanna kvar och spinna men jag tänkte att jag kunde ju bara köra en lugn distans. Men med Tränings-Göran, som också var där och körde stenhårt, så var det svårt att inte själv dra på några gånger. Det blev lite naturlig fartelk och jag lät pulsen styra lite grand. Nu har jag inte kollat av mina värden men det blev ett kortare pass med ca. 5-6 ökningar då pulsen gick från ca. 125-127 upp till över 150 åtminstone. Jag sneglade på klockan och såg att den var på 154 en gång.

Rätt skönt och jag bara längtar tills jag får hem Tacx Imagic, som Hasse Hemström har "sponsrat" mig med. Stort tack för det. Den kommer gå på måndagar, har jag tänkt. Men på helgerna också förstås. Och vad är det då, kanske vän av ordning undrar. Jo, det är en cykeltrainer som man kopplar upp till en dator och kan åka olika banor och motståndet regleras automatiskt och man kan även tävla mot andra. En lite äldre modell men det gör mig ingenting! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 21:00

Så var det tisdag och vi skulle ha avslutningsmiddag med skolan. Normalt är jag inte så förtjust i vanliga jobbfester då det oftast blir för mycket alkohol men nu var det Skottvångs gruva, och där hade jag aldrig varit. Och dessutom var det inget par...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 juni 11:45

Just ja! Jag glömde ju bort att jag fick in en grym träning på jobbet ju. Det var i tisdags och Ullis småtjivades lite med mig om att jag skulle missa träningen eftersom jag skulle ut med jobbet. Men rätt som det var så kommer Nouri och frågar om vi ...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 18 juni 23:45

Motivationsdippen har ju gjort mig mer ostruktuerad och det har dessutom varit mycket jobb på huset. Men träna skulle man ju och avslutningsdagarna var ju rätt långa så nu var det brått att hinna träna. Ullis och jag pratade om att vi skulle boka in ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 17 juni 12:15

Söndag och Ullis och jag ville träna. Sen, på något sätt, så fick Ullis reda på att Annalenis skulle ned och köra något program på spinningen. Typ testa att köra och vi kunde hänga på. Jomenvisst, tänkte jag. Det skulle bli roligt. Att bara spinna ut...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 juni 20:00

Fotbolls-VM för hela slanten men hur skulle det bli med träningen? Jag har ju blivit irriterade på mig själv att jag tappat stinget och det kanske inte är så konstigt att man gör det då man är skadad. Men nu har det blivit en rejäl dipp och det är ve...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se