Direktlänk till inlägg 20 september 2016

Tisdag - bra med träning!

Av Niclas Bernhardsson - 20 september 2016 19:00

Tidig morgon och visst har det börjat bli lite kallt nu! Nä, det var ingen fråga, så jag sätter utropstecken på den. Och det tar emot lite då man drar iväg. Nu var jag lite sen också. Men det är svårt att piska upp en trött kropp men jag gjorde mitt bästa. Nu verkar inte Movescount funka så jag struntar i att skriva några tider. Men det gick iaf riktigt fort i den sista långa utförsbacken. Typ lite över 60 km/h och en buss vågade inte åka om utan låg rätt länge bakom. Riktigt schysst! Väl framme och det är jobb som vanligt men jag har ju så roligt och kan göra stimulerande och utvecklande banonr mm på mina lektioner. Jag undervisar även i simning och mina elever är så gulliga. När jag visar hur man crawlar så applåderar dem. Fast det är å andra sidan bara då! ;-) När jag bröstsimmar, eller vad jag nu skall kalla det, så är det inte alls samma fart. Faktiskt inte i närheten men det säger mera om mitt bröstsim dock...


Sen, när alla lektionerna var slut, så var det bara att byta om och rulla hemåt. Eller bara rulla och rullla... Första backen är helt sjukt brant och man får verkligen vara på tårna. Några av mina elever går samtidigt ner och de bara vrålade av upphetsning när jag kom på min cykel. 

Snart ute på stora vägen och jag börjar trycka på. Men det är fortfarande slitigt och jag lyckas aldrig hålla ett bra snitt på sträckan mellan Gnesta och Vagnhärad, eller tvärtom. Jag har för mig att det blev runt 27,5 km/h i snitt. Ah, jag förstår inte! Jag tycker att jag tar i men kroppen svarar inte riktigt. Fast det är lite kuperat förstås. Nu har jag inte alla tider framför mig då Movescount inte fungerar, som sagt var. Men iaf...


Väl hemma så var jag riktigt trött och somnade i soffan, på altanen. Sen fort igång med käk och iväg på löparträningen. Fast nu tog vi cykeln med motor istället... 


Väl på plats var, förutom jag och Ullis, Flaken, Putte, Rainy, Tokan, Jessie samt Tanjis. Ja just ja, Danne var också där! Uppjogg och sen löpskolning. Efter det drog Ullis och Tanjis iväg på en vanlig distans men vi andra var kvar. Jag skulle eventellt ta det lugnare men började iaf i vanlig fart så fick jag se hur det kändes. Så startade vi och Flaken och Rainy körde lite lugnare bakom. Putte försvann förresten efter löpskolningen då han skulle köra en kortare runda och hade något för sig. Framför mig försvinner Tokan och Danne. Jessie kämpade på fint med bra löpsteg och idag var det tre-minutare som stod på schemat. Alla samtidigt. Rejält peppande! Efter fyra intervaller så är jag slut och det blev ett bra pass ändå. Jag joggar resten och får väl ihop runt 5-6 km. Kanske lite klent men bättre än inget. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se