Direktlänk till inlägg 30 juli 2016

Vi utgjorde ett exotiskt inslag för ett par argentinare! :-0

Av Niclas Bernhardsson - 30 juli 2016 22:15

Lördagsmys vid Stensunds brygga. Vi lade ut i en träningsgrupp, att vi skulle till en brygga och käka frukost och sen simma. Tyvärr kunde de flesta inte och en tröttmössa (!) *hi hi* råkade somna om. Men det är lätt hänt och kanske hade det hänt oss också om vi vetat att inga skulle komma. Vi åkte iaf ut till brygga men vart var solen? Det var lite småmulet och lite småkallt. Inget önskeväder direkt och jag tvekade vilka googles jag skulle ta. De helklara eller de som dämpade solen... Hmm, det var liksom som det kunde slå om. Men jag provade de som skulle dämpa lite, det var som spegelglas men det var lättare att se i dem än jag trodde. Dock skall vi inte gå händelserna i förväg. Det var ju ett par argentingare. Ja, mer än så faktiskt. Vi sitter och äter frukost när det kommer ett relativt stort sällskap och en äldre herre, som verkade lite fisförnäm, säger att det är deras båt. Ojdå! Vi flyttar oss lite och det känns som om han inte är helt bekväm med det hela. Och frun nämner att de har argentinska vänner med sig. Och sen har de med sig ett vuxet barn med sällskap också. Det känns som om det är dottern och hennes sambo/man. De badar och vi makar oss lite och när vi sen byter om blir de lite nyfikna och frågar om vi skall dyka. Det är förresten den "fisförnäma" äldre herren. Han var dock lite trevligare nu och det var nog inte så farligt. -Nä, vi skall simträna för "the Ironman!". Då blir alla lite nyfikna och frågar lite. Vi är snart igång och som vanligt så har jag svårt att få igång min normala andning så första biten blir riktigt jobbig. Men det släpper allteftersom och snart har vi gjort vårat första varv. Vi fortsätter ganska omgående och nu känns det riktigt bra. Vi varvar lite med tekniken och ibland, när jag tycker att jag simmar riktigt fort, så nafsar Ullis mig enkelt i fötterna. Och i nästa stund, så har jag fått ett litet försprång. Det känns konstigt men handlar förstås mycket om flytläge och teknik. Det vore ju nice att få det mer jämnt och fort. Några gånger får jag riktiga kallsupar och det är lite otäckt. Fast på det stora hela är bägge riktigt nöjda och det blev 1,8 km i relativt stora vågor. Kanske runt 30-35 cm iaf. Och nu var det piece of cake - kul! 

När vi går upp så är det tusen frågor och argentinaren, egentligen bara killen, är genuint intresserad och tycker det är grymt exotiskt att få simmar ute i havet. Det blev ju rätt kul utav det hela. Sen fixar jag lite med Ullis cykel innan vi åker mot Ullis farsa, som fyller 72 år och skall ha fest. Vi passar på att besöka Haga cykel, i Nyköping, och köper på oss det vi behöver för att få ordning på Ullis cykel. Det blir nya vajrar och höljen samt styrlindor. 

Festen sen blev återigen alkoholfri, iaf för mig och Ullis, men riktigt trevlig. Ullis farsa var på sprudlande humör och det var kul att se. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se