Direktlänk till inlägg 29 juli 2016

Bike fit med Björn Andersson!

Av Niclas Bernhardsson - 29 juli 2016 15:00

Fredag och det blev något så tråkigt som en vilodag. Men vila måste man ju ibland, säger vissa. Men vilar gör man ju mest hela tiden. Asch, det blev iaf så idag. Men det var en Bike fit inplanerad för Ullis i Stockholm. Triathlonlegenden Björn Andersson, som mest huserar i Trollhättan, kunde faktiskt ta sig till Stockholm den här helgen och då passade vi på. Ullis nya tempocykel hade fel styrstam på och lite för långa tempopinnar, men det fick vi lösa i efterhand. Jag lovade mig nästan att inte babbla för mycket men det är ju så sjukt häftigt med en kille som gjort 1.58 på cykeldelen på en halv IM! :-0. Nåväl, vi fick mycket tips och Björn var grymt duktig och Ullis såg ganska omgående ut att sitta som ett riktigt proffs på cykeln. Kul att se. Jag var själv lite småskeptiskt till Bike fit men blev positivt överaskad. Jag kommer dock ändå prova lite mer på min egen cykel. Fast jag fick ju fullt upp med att kapa styren och dra nya vajrar på Ullis cykel. Rätt tufft och det var ett ställe som var riktigt svårt. Vi kapade av en hel del på själva styret och där sen bromsen skulle vara, satt det en vajeringång som störde riktigt mycket. Där fick jag stå och bocka ur men det gick bra. Är ni nyfikna så kan jag skicka kort sen på ändringarna. 


https://www.facebook.com/niclas.bernhardsson/videos/10210685575200208/


På kvällen så hann vi precis komma hem innan vi drog iväg på en trevlig sommarfest. Dock alkoholfritt, det är fortsatt fokus på formen här! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se