Direktlänk till inlägg 27 juli 2016

Sjukt ljuvlig morgon vid Stensund!

Av Niclas Bernhardsson - 27 juli 2016 08:00

Onsdag och nu var det dags för frukost vid Stensunds bryggor igen men nu med sällskap av Svarte Petter och Tok-fia! Riktigt kul! Och vi hade lite svårt att komma upp och blev typ 10 minuter sena och "golffamiljen" var redan på plats och "snappade" en bild på en kaffekopp. :-)

Vi åt gott och det var helt otroligt vad fint det var. Vattnet var spegelblankt och solen sken - helt underbart! Man ville liksom dra ut på det men samtidigt ville man inte missa det fantastiska tillfället att simma i helt lugnt hav! Wow! Det var galet skönt och jag fick stå ut med lite glåpord från Svarte Petter om "gäddan" och "sälen" och allt vad jag hade sagt om pinnen. Det var lätt att stå ut med en sådan här dag! ;-) Vi körde i lagom fart och Ullis fick bara stanna och rätta till sina goggles på något ställe. Två varv fick det bli och det verkar bli standard för oss. Men totalmängden har ju dragit iväg och nu börjar vi bli vana så det borde gå riktigt bra i Kalmar. Vi solade sen lite och sen blev det ingen mer träning. Men jag fixade på min nya sadel, senare. Den kom på posten och nu testar jag en ISM Adamo Attack, istället. Den är någon cm längre. Jag vill ju komma fram lite till. Ullis fick då istället min Adamo Road. Så hoppas vi att den blir bra för henne. 


 

Attack! :-0

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se