Direktlänk till inlägg 26 juli 2016

Simning med video, bus och löptest på kvällen!

Av Niclas Bernhardsson - 26 juli 2016 20:15

Tisdag och återigen var jag och Ullis vid Stensund för lite simning. Vi har verkligen öst på med simning nu och i öppet vatten. Och det börjar kännas mer och mer naturligt. Först, efter en härlig frukost förstås, så simmade vi två varv runt "bojarna". Och nu upptäckte jag att det läskiga jag simmade på igår inte alls var något stort slemmigt djur utan en stor påle som var nedstucken. Dock inte för att man skulle göra illa sig på utan för att ankra vid då den låg typ 10 meter ifrån bojen. Den var nog lite murken och alldeles full av grön växtlighet. Klart det kändes läskigt att få rakt över benet. Tur att jag inte simmade rakt in i den bara. Hursomhelst så fortsatte Ullis på bus-linjen och hoppade för fullt från bryggan och vi filmade även in då vi simmade. Jag blev glatt överaskad att jag vred huvudet så fint då jag tog luft. Även då vågorna var lite högre. Fast jag fick inte glasögonen att hålla tätt just då! ;-)


 

Inbyggd diskmaskin?


Senare på kvällen var det klubbträning och äntligen dags för mig att prova att springa igen. Sjukgymnasten sade ju att jag skulle ha helvila, på löpningen i 4-5 dagar, och jag hade lytt. Så nu var det dags. Det var bara jag, Ullis och Rainy på plats och snart nog började vi jogga lite. Men efter prick 1 km så hugger det till och jag får stanna. Ullis och Rainy kör vidare och kör sedan sina intervaller medan jag inriktade mig på annan fysisk träning som bålträning och lite överkroppsstyrka. Det tog 20 minuter. Och de andra höll inte på så mycket längre dem och vi började avrunda då vid ser en ung tjej komma på cykeln. Hon undrar vad vi gör och jag funderar på om det är någon som vill börja och springa med oss. I nästa sekund så säger hon att hon bara ville hälsa och då blir jag fundersam samtidigt som jag tycker att hon är väldigt lik ett barn till ett par bekanta till oss. Det är ju förstås hon och det blir lite dråpligt. :-) Kul slut på dagen men inte lika kul att det återigen brast i vaden. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se