Direktlänk till inlägg 23 juli 2016

18-hålsrunda med broder P!

Av Niclas Bernhardsson - 23 juli 2016 10:00

Lördag morgon och först en supermysig frukost innan det var dags för mig och Peter att svinga våra golfklubbor! Riktigt sugen men väldig osäker eftersom jag aldrig spelar. När vi väl gick ut, det var några före, så drog jag då till och utspelet blev helt perfekt. Och första hålet är av någon outgrundlig anledning slopad som det lättaste fast det är det sannerligen inte. En skogsdunge ivägen och sen vattenhinder precis innan green. Och inspelet sen blev om möjligt ännu bättre och jag sänker putten! Helt galet kul med en birdie direkt! Det hålet lever jag nog på ännu för sen blev det tyvärr inte någon rolig historia. Men vi hade trevligt och snackade och slog bort bollar, precis som det skall vara. Men kanske inte riktigt någon träning så sent på kvällen sen så kom jag på att jag ville träna och de hade visst en bra motionscykel. Den fick absolut duga men man kunde inte ligga fram över sadeln då den tryckte lite olämpligt. Men grymt pass på 30 minuter och nog en av mina högsta snittpulser på ett spinningpass. 148 i snitt och jag peakade på 174 sl/min - nice!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 9 dec 18:15

Ja, det kanske termen skulle varit om vi pratade om kortspel och i synnerhet om poker. Nu fick jag bra träning varje dag, i en vecka. Det får väl räknas som fullt hus, va? :-) Men det var även fullt upp under dagen men rätt mycket nöjen. Ullis hade s...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 8 dec 16:30

Först upp på morgonen för lite morgonträning och det drog ut på tiden, hemma, så jag kom iväg lite sent. Så jag var säkert 5 minuter sen och när jag kommer fram, och är inne och byter om, så hör jag att de springer utanför. Asch, tänkte jag. Då kan j...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 7 dec 22:00

Ja, fast inte så länge. På morgonmötet så hörde jag att de pratade om att någon behövde gå iväg och jag och chefen hade ännu inte kommit överens om ngn tid, då vi skulle träffas. Så hon ropade att jag kunde ju ta den timme, på morgonen. Men absolut. ...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 6 dec 20:45

Så var det då dags för ytterligare en skridskodag men gruppen som egentligen skulle kört nu på förmiddagen ville göra annat istället. De ville köra en stund i gymnastiksalen istället och när det kom önskemål om konmemory så kunde jag inte säga nej. D...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 5 dec 22:15

På skolan så tror jag att jag först hade ettorna och de var ju underbara. Jag försökte köra lite skridskoskola men jag märkte att nummer ett bara var att försöka få dem att stå på benen. Och det är ju iofs övning 1! ;-) Så många mer övningar var, i d...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se