Direktlänk till inlägg 23 juli 2016

18-hålsrunda med broder P!

Av Niclas Bernhardsson - 23 juli 2016 10:00

Lördag morgon och först en supermysig frukost innan det var dags för mig och Peter att svinga våra golfklubbor! Riktigt sugen men väldig osäker eftersom jag aldrig spelar. När vi väl gick ut, det var några före, så drog jag då till och utspelet blev helt perfekt. Och första hålet är av någon outgrundlig anledning slopad som det lättaste fast det är det sannerligen inte. En skogsdunge ivägen och sen vattenhinder precis innan green. Och inspelet sen blev om möjligt ännu bättre och jag sänker putten! Helt galet kul med en birdie direkt! Det hålet lever jag nog på ännu för sen blev det tyvärr inte någon rolig historia. Men vi hade trevligt och snackade och slog bort bollar, precis som det skall vara. Men kanske inte riktigt någon träning så sent på kvällen sen så kom jag på att jag ville träna och de hade visst en bra motionscykel. Den fick absolut duga men man kunde inte ligga fram över sadeln då den tryckte lite olämpligt. Men grymt pass på 30 minuter och nog en av mina högsta snittpulser på ett spinningpass. 148 i snitt och jag peakade på 174 sl/min - nice!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se