Direktlänk till inlägg 12 juli 2016

Grymma medlemmar i klubben!

Av Niclas Bernhardsson - 12 juli 2016 22:39

Tisdag och jag och Ullis hade tänkt att träna så mycket men det regnade ju om vartannat så vi lade krutet på att fixa lite hemma och dessutom göra en Check-lista för både saker att göra hemma och en inför Kalmar Ironman. Sist så blev jag ju så irriterad att jag missade några enkla saker som säkert kunde ha ändrat utfallet en aning. Hursomhelst så gick dagen och det verkade endast bli klubbträning och det är ju inte fy skam. Men jag tänkte att vi kunde ju åka lite tidigare så kunde vi jogga på banan innan träningen började. Fast sen hittar jag inte pulsbandet - igen... Så när vi väl kom iväg så var det i vanlig tid och väl på plats så är det en tjej som vill testa på att springa med klubben. Och snart nog hör jag att Tokan och Flaken också har kommit. Jag passade på att fixa upp klubbflaggan. Men det kom inga mer och tjejen som ville prova på att springa med klubben gav upp rätt snart då hon var lite halvskadad. Dock så ville hon prova lite grand. Vi joggade fyra varv och körde sen lite stretch och därefter sedvanlig löpskolning. Det kändes hyfsat bra i kroppen men när vi sen drar igång så går det lite för fort och jag blir rätt snabbt trött. Och eftersom vi körde "Olgor" så fick man ju anpassa farten men Ullis körde 400-ingar och Tokan och Flaken fortsatte i lite högre fart och efter den första Olgan, som var på 2 km, så var de 5 sekunder före (eller om det var tio sekunder) och startade därför lite före mig. Jag valde att köra mitt eget race då det kändes som de låg för nära i fart mellan de olika sektionerna. Men jag fick slita och när jag var klar med min andra Olga så fick jag nog. Jag vill inte bara ha tuffa pass nu så jag valde att jogga på slutet. Imorgon skall jag få in lite morgonsim och gärna på Safiren, hoppas det öppnar tidigt. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se