Direktlänk till inlägg 27 maj 2016

Tomt i bassängen, nästan...

Av Niclas Bernhardsson - 27 maj 2016 23:15

Det var iaf nästintill tomt och det var rena lyxen att simma idag. Jag plockade med tre olika glasögon och ett par, från Decathlon, hade jag inte provat på länge. De ser lite billiga ut men jag hade för mig att de var riktigt bra sist. Så de provade jag och visst var det så. I början så såg jag hur bra som helst men som vanligt så blir de sämre efterhand. Men nu såg jag bra i ca. en kilometer. Ett par tränade med docka så jag höll mig på kanten. Sen får de för sig, trots att jag hållt mig på en sidan hela tiden, att simma på min sida och den ena gången så är jag nära att krocka med tjejen och den andra gången så räddas jag av att simtränaren ropar och jag hinner precis svänga undan. Då hade mina glasögonen börjat imma lite och det var inte alls samma sikt nu. Jag nöjde mig med 1350 meter och jag lånade en dolme och jag har ännu inte laddat ur passet från klockan men såg, när jag kollade på klockan efter en dryg kilometer, att jag låg på 2.17/km Fast då stod klockan på 1025 meter men det borde varit 1050, så 25 meter var nog inte registrerade ännu. Nåja, det flöt på ganska bra. Jag hann snacka lite med några bekanta och det är alltid trevligt.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se