Direktlänk till inlägg 26 maj 2016

Tokan och jag

Av Niclas Bernhardsson - 26 maj 2016 23:15

Efter ytterligare en vilodag så var det då dags igen för lite träning men vilka skulle komma? Ullis skulle upp till stan men jag traskade förstås ned till Safiren. Jag ser att Tokan går ur sin bil och vi undrar om vi får sällskap. Men ingen mer kommer och vi börjar jogga. Jag är fortfarande sliten och behövde all pepp jag kunde få. Och Tokan är ju ingen som viker ned sig så det var positivt. Jag vill inte sinka honom så jag joggar säkert lite snabbare än jag brukar, i början. Snart nog är jag varm så nu rullar det på bra. Efter lite drygt tre kilometer var vi framme vid backen. Idag var det korta backintervaller, som stod på schemat. Tufft och kort med bra spänst och styrka. Vi kör löpskolning och det är nästan så att jag vill dra ut på det. 10x25 sekunder i brant backe. Vi räknar ut ungefär var vi måste starta för att få så brant som möjligt och snart nog är vi igång. Tokan säger att han skall ta det lite lugnt och det är ju lite halvknäckande då han hela tiden går ifrån liiiiite grand i backen. Men avståndet är konstant och jag ligger hela tiden ca. 4-5 meter bakom honom. Och jag blir heeeelt slut och orkar precis 10 stycken. På slutet så får jag stå och pusta bra länge och nedjoggen känns initialt riktigt tufft. Men passet gick som en klocka och det blev hela tiden exakt lika lång upp -som nedjogg - me like! Jag låg på 179-180 slag/minuten på varje topp. Väl tillbaka så blev det en hel del snack och jag hinner precis in på affären för att köpa lite kattmat.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se