Direktlänk till inlägg 24 maj 2016

Roliga och snabba intervaller med klubben

Av Niclas Bernhardsson - 24 maj 2016 22:45

Tisdag och Ullis var iväg och sprang VårRuset så jag fick ta cykeln till träningen. Och det var ju inga problem. I lagom tid så fixar jag mig iordning och börjar rulla mot Trosa. Men t.o.m cyklingen kändes lite jobbigt. Helt klart är jag lite nedtränad men nu börjar ju nedtrappningen och lite kortare intervaller stod på schemat. Det kändes skönt. Väl på plats så är jag lite före alla andra men vilka skulle komma? funderade man. Jag börjar ta av mig cykelkläderna och ser att Flaken och Tokan kommer joggandes. Och Putte kommer på cykeln. Han är lite halvskadad och vill inte springa för mycket. Var det någon mer? Vi börjar jogga upp och snart ser vi Mie komma joggandes och hon hänger med de sista varven. Sen är det nog ingen mer som kommer och vi kör lite stretch och sen löpskolning. Vi får även in lite styrka och det helt enligt schemat.

Efter det så kör vi då igång och Mie drar iväg som en avlöning och Tokan strax efter. Mie som borde vara lite sliten också. Men hon fick sota för den öppningen och drog sen ned på farten och kände förstås av "Varvet" och tog det sedan lugnt. Tokan fick iofs sällis av Flaken några gånger. Den sistnämnda är lite ojämn och kan ibland dra på riktigt ordentligt. Själv var jag overkligt jämn idag och kom hela tiden ganska precis 200 meter på mina 40 sekunder. Vi körde Tre set med tre gånger 40 sekunder i varje set. Kort vila på 40 sekunder mellan varje intervall och sen dubbla tiden på setvilan. Kort men grymt bra pass. Sen joggade vi ned och jag fick ihop knappa sju kilometer. Kanske lite klent men då cyklade jag lite innan också. Hem så tog jag bilen, som Ullis lämnade kvar på sitt jobb.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se