Direktlänk till inlägg 22 maj 2016

Disneyklubben på rull!

Av Niclas Bernhardsson - 22 maj 2016 21:00

Så var det söndag och nu hade Piff och Puff bestämt att vi skulle ut på en längre cykeltur. Och Piff och Puff är ju, för obekanta, Ullis och Sara. Men Sebbe ville hänga på och tanken slog mig, är han inte liiiite lik Svarte Petter? ;-) Så snart nog var vi iväg och jag startade klockan och vi rullade ut ur Vagnhärad och jag borde vara mer trött än jag var. Men det kanske kommer. Det har, på väldigt kort tid, varit klassutflykt med tältning och lite sömn, 70-årsfest samt en hel del träning. Vi hinner knappt rulla ut från Vagnhärad innan Sebbe säger något och försvinner som en avlöning. Vi andra skrattar lite och gissar att han hade svårt att hålla sig. Det är rätt kuperat i början och vi tuggar på bra. Vid varje mil så säger jag till och trots att regnet duggar rätt så är vi vid gott mod och det känns riktigt bra. Tempot ökar så sakteliga och i vissa nedförsbackar trycker vi på lite och jag toppar på 48,6 km/h. Vi ligger oftas på ett led och på slutet, mot Nyköping, är det ruggigt fin asfalt. Tyvärr gäller inte det övriga delen av rundan. Men vi vänder upp och snart nog är vi framme vid Å-stugan och där står Sebbe och väntar. Han hade inte väntat mer än 8 minuter så vi fick bra fart på slutet. Det blev ett snitt på 26 km/h dit och tog vi bort första kilometerna så fick vi 27,2 km. Helt okey. Fikat är underbart gott och personalen grymt tillmötesgående. Rekommenderas starkt! Efter ca. 20 minuter så är vi igång igen och nu är det med segare ben vi kör vidare. Sebbe drar på igen och vi hinner knappt börja cykla förrän Ullis ropar. Kedjan har hoppat och jag vänder tillbaka och fixar det. Ingen svår sak men kedjan är lite kletig. Sen kör vi på igen och det går inte riktigt lika fort nu fast det är lite lättare. Vi håller ändå ca. 26 km/h på hela rundan och vi är alla nöjda. Total stigning på 470 meter, sträckan lite drygt 77,5 km och tiden prick 3 timmar. Snittpuls på ganska låga 131 slag/minuten och det får väl vara godkänt med tanke på att jag låg först och borrade hela tiden. Tack för sällskapet Piff och Puff samt förstås Svarte Petter! ;-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se