Direktlänk till inlägg 21 maj 2016

Slitiga 25 km och sen 70-årskalas!

Av Niclas Bernhardsson - 21 maj 2016 22:18

Upp tidigt då Ullis ville ha gjort sin långrunda rätt snart och det tar alltid emot på morgonen. Men jag gjorde vad jag kunde och vi var iväg strax efter 8. Och visst tog det emot. Riktigt mycket och jag misstänkte att det var många faktorer som spelade in. Jag brukar alltid bli piggare efterhand men idag var jag mycket tveksam men jag gav det en chans. Och visst var det lite som det brukade. Efter någon mil började det lätta lite men istället började det hugga i baksidorna. Och nu började Ullis gnälla lite. Hon brukar alltid orka mer än vad jag gör. Så jag tänkte inte så mycket på det. Och för mig gick det lite i vågor men när det högg till och krampade så blev det lite små stretchingstopp. Men någon längre runda fick det absolut inte bli. Det skulle räcka gott med Långa kommunrundan samt en extra sväng genom Erikslund. In mot Trosa nu och Ullis började bli alltmer slut. Ja, jag också och det blev fler och fler småstopp. Det kändes ju lite pinsamt. Några vinkade i ett par bilar och vi var inte riktigt säkra på vilka det var men vinkade förstås tillbaka då vi såg det. Sen, när det är platt, så börjar det gå alltmer lätt för mig men det fick absolut räcka att bara komma hem. Väl hemma, på gatan bredvid, så tror vi att vi möter Ullis storasyster och stannar klockan. Men inte var det hon men då hade jag redan stängt av klockan. Det blev knappa 25 km. Gott nog. Är man slut så är man.

Sen skulle jag iväg och hämta en soffa men först var jag då tvungen att tömma släpet och väl på tippen, så var det fullt med folk och jag fick kämpa med att hitta plats och springa lite. Jag hämtar sen Tim och när vi skall hämta soffan så är det nog bland det värsta jag gjort. Soffan är tung, stor, klumpig och passagen nedför trappan alldeles för trång. Och vi får hålla på en halvtimme, minst, och svetten bara rinner. Soffan fastnar hela tiden och den väger bly, med insatsen i. Det var en bäddsoffa förresten. Till slut, när vi vänt på hela soffan, längst upp i trappan, så försöker vi igen och då lyckade vi men kroppen är helt död. Mobilen ringer och det är kunder som väntar. Vi kämpar och snart är vi på väg hem och jag försöker vara så klar i knoppen jag kan. Kunderna blir nöjda och snart nog väntar duschen. Gästerna, till svärmor, har redan kommit och jag är snart ute men dricker rätt mycket Coca cola, det behövs nu!

Trevlig fest och det blir mycket prat och svärmors trevliga syrror håller låda. Riktigt nice! Det var en skön stund och ett trevligt kalas! Grattis Siv!

Sen blir det lite rött vin och nu spelar Zlatan sin sista match! Kan det bli bättre? :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se