Direktlänk till inlägg 17 maj 2016

Äntligen underbara Trosa elljusspår igen!

Av Niclas Bernhardsson - 17 maj 2016 22:31

Tisdag och jag var fortfarande lite trött, men inte i närheten av vad jag var igår. Det vanliga mötet på jobbet drog ut på tiden och jag kom hem lite sent. Väl hemma så stod vi i valet och kvalet på att gå och handla eller bara slänga ihop lite pannkakssmet. Jag blev själv lite sugen på pannkakor, när Ullis kom med förslaget. Sagt och gjort. Vi stekte på och när allt var klart så började vi att äta och samtidigt kom ungarna från gymmet.

Lite kaffe på det och snart bytte vi om och åkte iväg till träningen. Det är några till på banan men vi skall ju springa på elljusspåret idag och från klubben är det faktiskt bara jag, Ullis och Tanjis. Vi joggar bort mot Vitalis och utegymmet. Där har jag planerat in lite styrka men tjejerna vill springa så snart nog är vi iväg och min tanke är att köra progressivt. Jag börjar lugnt och sedan ökar jag bara men kuperingen är grym och jag får verkligen bita ihop. Jag ser att två tjejer gått ut från en bit och efter 10 meter på spåret så får en av tjejerna håll. Jag skrattar lite och nämner att hållet kom fort. "Innan jag ens hunnit springa!", säger hon. Men hur gick det för mig då? Jodå, inget håll men jag tog ut mig och första varvet gick på 12.43, det andra gick 22 sekunder snabbare och då undrade jag om jag skulle fortsätta kunna öka på tredje. :-0 Men jag fick låtsas som om det kom snabbare löpare bakifrån och bara matade på. Backarna sög rejält och på de tre varvet så lyckades jag sänka ytterligare en sänkning på 26 sekunder från varv två. Härligt!

Det blev ca. en mil och jag är nöjd! Tack Ullis och Tanjis för bra sparring!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se