Direktlänk till inlägg 29 mars 2016

Järngänget och en Mini-anka!

Av Niclas Bernhardsson - 29 mars 2016 22:38

Tisdag och man var mentalt både sugen och osugen på att springa idag. Dels var det första arbetsdagen på skolan, efter lovet, och dels så har jag tränat förhållandevis mycket. Jag satt och gäspade på mötet idag, inte alls så delaktig och kanske kände jag att jag inte är helt nöjd nu. Men det tar jag förstås inte upp här. Hursomhelst så pallrade sig Ullis iväg till Safiren för hon hade väl bokat in minst ett dubbelpass idag och så förstås lite löpning på det. Som en dubbelinbakad pizza typ, MED en hamburgare i! :-0 Själv så fick jag uppbringa alla mina krafter bara åt att komma i träningskläderna och komma iväg till träningen. Kanske inte riktigt så men det tog iaf emot lite. Väl på plats så reagerar jag på att det nu inte är så mörkt från start och jag ser både "Ankan" och en liten tös springandes. Jag förstår att det är Ankans dotter. Jag tänder upp och låser upp toaletterna och sätter ut vår beach-flag. Snart kommer Putte joggandes och snart nog även Tokan och Flaken. Jag berättar upplägget och vi killar drar iväg på en längre uppjogg och Ankan och Mini-Ankan fortsätter på banan. Den sistnämnda med ett oerhört fint löpsteg. Som många yngre tjejer har naturligt. Typ alla! :-0. 

På uppjoggen så känns det lite varstans och jag hade träningsvärk från igår, rätt mycket i magen förresten och det hade Ullis med. Men det går bättre och bättre och snart har vi joggat klart och nu känns det nästan helt bra. Flaken och jag bestämmer oss för att ta det lite lugnare och tanken var ju att åtminstone springa 12 km men med facit i hand så blev det endast 8,5 km idag. Och som Tokan och Putte sprang! Jisses! Vi kom inte ens ikapp dem fast de körde intervaller fast vi startade å andra sidan lugnare. Men iaf. Klart imponerande och efteråt så fick vi höra att de hade samma tanke, de ville springa ikapp oss, dvs varva oss, och vi ville springa ikapp dem. Nåja, det blev lite flås iaf. Jag tror Flaken och jag slutade i 4.20-fart, det kändes hyfsat bra. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 11 maj 19:54

Ja, nu vet jag inte vad som har hänt. 2,5 veckor utan blogg och då har jag ändå hållt igång bloggen i över tolv år, tror jag. Men jag får vara lite lat och sammanfatta lite så det inte blir för mycket fel.  Skola: Det känns enormt skönt att min kol...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 24 april 22:30

Ja förra bloggen slutade jag ju med att jag åkte hem från skolan och upptäckte att jag glömt en viktig bok. Det var ju sista inlämningsdag, för examinationen, på söndag. Så det var bara att inse att det var lika bra att åka tillbaka och hämta den. Me...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 april 15:16

Slutet av förra veckan var, av förklarliga skäl, rätt lugn och skall man ändå skada sig så var det ju bra att jag hade påsklov. Söndag och första gången jag vågade mig på att träna igen efter skadan. Jag var lite osäker på om det ens skulle fungera...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 10 april 16:41

Onsdag morgon och jag ringde till vårdcentralen och bokade tid. Det fanns en tid redan idag, kl. 13.00. Så fort jag hade benen i ett visst läge så stelnade knät till så när jag hade suttit några minuter så kunde jag sedan inte gå utan hjälp. Så Tim s...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se