Direktlänk till inlägg 26 mars 2016

Äntligen något som kan liknas vid långpass igen!

Av Niclas Bernhardsson - 26 mars 2016 20:41

Med godis i tanken och en för övrigt stel kropp så hoppade man inte av entusiasm direkt. Vi hade tänkt att vara ute och springa redan innan kl. 09:00 men det var stört omöjligt. Så vi bestämde oss för att fixa lite hemma först och kanske komma iväg runt 13:00 istället. Det blev snarare så att vi kom iväg strax efter 12 och jag hade vattenryggan på mig. Strålande väder men kroppen då? Nja, pulsen var skyhög och det värkte i ljumskarna så varje steg var en smärta men jag vet att det brukar släppa efterhand. Vi sprang ut mot gamla Vägverket och där tog vi in på gamla vägen till Nyköping. Dock bara en liten bit då vi sprang ned direkt till vänster och under bron. Där fotade jag Ullis och sedan sprang vi över järnvägen och sen grusvägen en bra bit. Lite tungsprunget men väldigt kul. Jag blev starkare och starkare och snart nog så var stelheten borta och vi sprang och pratade om allt möjligt. Sen blir det asfalt för hela slanten och när vi är framme i Trosa så har vi medvind hem och just då kände jag mig hur stark som helst men Ullis hade, iaf just då, lite småjobbigt. Men hon kom igång mer och mer och på slutet så var det jag som verkligen fick kämpa då jag inte var van vid längden. Helt tokslut och nu undrar man hur man skall hinna komma iform till Kalmar Ironman! :-0 Ruggigt trött och det blev 17,61 km. Hmm... Fast  nu har jag ju iofs kommit igång igen efter förkylning och jag hinner ju fortsätta öka på träningen. Efteråt så var det förstås Ullis som var pigg och inte jag...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se