Direktlänk till inlägg 31 januari 2016

21 km löpning och bio samt Zlatan=en perfekt söndag? :-)

Av Niclas Bernhardsson - 31 januari 2016 22:15

Så var det söndag och det var långpass på schemat men kroppen brukar ju vara extra seg på morgonen. Och så var det verkligen idag. Efter att ha kommit upp en timme innan start, och några koppar kaffe, så var det då dags. Men vi blev lite försenade och vi är alltså jag och Ullis. Så en kvart försenade var vi då iväg men det gick knappt att springa. Gårdagens lopp, på Skansen, satt i benen. Och ändå så körde vi inte så hårt. Men det var kallt och väldigt kuperat. Hursomhelst så joggade vi rätt sakta ut från Vagnhärad och så fort vi kom ut från bebyggelsen, så kommer vi till de öppna fälten och där kommer 3-4 stycken rådjur med en jäkla fart. Vi tittar lite på dem och efter någon halvminut så kommer en häftig syn. Det är en jättestor galt som rusar fram som en ångvält och bakom springer en skällande jakthund som driver den framåt och liksom in mot en återvändsgränd. Vi tittar på spektaklet och väntar någon minut men inget händer. Sen springer vi vidare och vi har som mål att springa och möta upp några klubbkompisar som skulle starta från Trosa. Och när vi kommit förbi Sillen-badet, en bit, så möter vi dem. Vi kom väl fem kilometer iaf. Och då vänder vi tillbaka och springer mot Vagnhärad igen och nu ser vi att en jägare skall försöka locka till sig jakthunden men Trosa-ån skiljer dem åt, och hunden vill absolut inte korsa ån. Det är förstås kallt och rätt strömt där. Vad som hände med galten vet jag inte men den kanske var för stor och oaptitlig. Galtarna smakar visst inte lika bra och speciellt inte när de är till åren komna. Och nu när vi närmade oss milen så gick det väldigt bra för mig och det var bara att mysa med. Och vi pratade förstås om allt möjligt och mycket om löpning. De andra var förresten Flaken, Putte och Tokan. Sen vet jag inte vad som händer men det går rätt trögt ett tag. Ullis och jag räknar på när vi skall vända hemåt igen. Tanken är ju att det skall bli 21 km. Och vi vänder när vi är nästan är framme vid Augustendal, i Trosa. Och nu går det riktigt trögt och även Ullis får kämpa. Men kämpar ändå in i kaklet och när vi rundar sista krönet och sen bara har 20 meter kvar så visar klockan prick. 21,00 km. Och det får f-n räcka! :-0

Efter det så blir det snabb dusch och sen vidare upp mot Stockholm, vi hade bokat in bio och Ullis ville gärna kika in på Ikea. Väl framme så hämtar vi ut våra biljetter och gick och käkade. Vi delade på en portion då vi var lite stressade och filmen då? Jodå, den gick att se men hade lite övrigt att önska. Det var en sci-fi och den hette The fifth wave. Jag hade nog hoppats på mer sci-fi och mindre drama. Men Ullis gillade den. Väl hemma så är det snart dags för PSG att ta sig an S:t Etienne, med reservation för stavningen. Det var en jämn match, iaf till enbörjan. Sen visade PSG sin klass och Zlatan då? Jodå, två mål! Han är sjukt bra, den killen! :-) Efter det avslutade vi dagen med att kika på en lite halvlustig film som hetter Turisten, tror jag. Tanken var att vi skulle somna till den men jag har väldigt svårt att somna om jag tittar eller lyssnar på något. Som tur var (!) så "frös" filmen mitt i och vi kunde stänga av. Men man undrar förstås hur den kommer att sluta. Det kanske blir en runda till ikväll.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se