Direktlänk till inlägg 31 januari 2016

Winter run på Skansen

Av Niclas Bernhardsson - 31 januari 2016 00:12

Så var det lördag och inte mer bokat i butiken än en person som skulle komma och köpa min Ercolina, som jag redan plockat ut från företaget. Och han kom ganska snabbt och jag var som vanligt pratsjuk och tiden rann iväg. Sen kom Flaken och vi pratade lite om allt möjligt och planerade även lite med löparklubben tillsammans med Ullis.

Efter det så var det hög tid att börja packa inför Winterrun, i Stockholm. Vi kommer iväg i bra tid och väl framme på Skansen, där start och mål är, så hämtade vi våra nummerlappar och gick sen tillbaka till bilen och väntade lite. Sen var det bara att fixa sig iordning till loppet och det var ruggigt kallt. Det kändes ända in i märgen. Och Ullis och jag tänkte jogga ihop och kändes det bra så kunde vi springa på lite om vi kände för det. Och varför gick inte startskottet? Min mobil hade laddat ur sig i kylan och klockan låg visst kvar i ryggsäcken, som jag lämnat in. Attans! Men jag hann värma upp fotleder och hälsenor, i kylan iaf. Och väldigt många hade klätt ut sig och temat för dagen var ljus. En del mer "upplysta" än andra. Banan var väldigt kuperad och Ullis hade nämnt något om att det fanns en backe, på Skansen, där man kunde få låna en bil en vecka, om man sprang den biten snabbast. Men loppet var som sagt var kuperad och efter de första 4 km så var man lite lätt flåsig iaf och hade ingen större lust att trycka på. Vi blev dock mer och mer varma så på andra varvet, strax innan "tävlingsbacken" så lät jag Ullis dra ifrån lite och samlade mig lite. Sen tryckte jag på rätt hårt men backen var 450 meter lång och rätt mycket folk i vägen. Det gick dock jäkligt bra men mot slutet så känner jag förstås av det och sen kommer kullerstenen på slutet och den tar ned mig ganska mycket. Sen väntar jag säkert 45-50 sekunder på Ullis. Och nu har hon ångat på lite så jag får ta i för att hänga med. Väl i mål så är det lätt kaos då själva organisationen inte var helt perfekt. Eller själva planeringen skall jag väl säga. Men grymt fint lopp och det här springer jag gärna igen. Tiden blev inte bättre än 56.19 men så hade vi heller inte tänkt ta i idag. Men som banan var så hade jag nog inte kunnat gjort snabbare än kanske 47 minuter. Nåja! Dags att lägga sig då långpass väntar imorgon bitt. Detta skrivet kl. 00:35. Natti! (Tiden ändrad så jag skall få det på rätt datum)

Och hur gick det med själva "backtävlingen" då? Hmprf! Det var bara tävling på första varvet, tydligen. Trots att det står att bägge varven gällde. Fast jag vet att jag förstås inte skulle haft någon chans iaf! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se