Direktlänk till inlägg 25 januari 2016

Lite träning på gymmet i Trosa!

Av Niclas Bernhardsson - 25 januari 2016 22:10

Måndag och det kändes nästan som en fredag. Först så är det fika på skolan, med eleverna, och jag lyckades förstås med konststycket att släppa barnen för tidigt. Till fikat alltså. Men det fortlöpte helt okey. Sen har jag rätt bra och roliga lektioner, det kändes iaf som det. Och att hålla igen då man spelar "sänka skepp" med eleverna gick inte! ;-) Sen hinner jag rätta lite läxor innan det är dags att bege sig hemåt och jag skulle hämta Ullis och dessutom skulle vi passa på att träna lite på gymmet i Trosa. Och väl på plats så är det bara att dra igång och jag kör lite stakning innan Ullis och jag kör gemensam träning och vi kör en hel del rehab-träning men även några övningar som Ullis visar. Och det är lite tyngre än vanligt då löpningen från igår satt i. Det blev en dryg timmes träning och jag känner mig nöjd! Och vi bokade av yogan då det var idrottsgalan på teve senare. Det ville man inte missa. Men är det inte lite så att Jerringpriset styrs lite av hur teve-upplägget är? Zlatan förlorade nog mycket på att han inte var på plats idag. Och så svårt att bedömma allas fina prestationer och i det här fallet så handlar det mycket om vad man är för personlighet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se