Direktlänk till inlägg 22 januari 2016

Äntligen lite simning igen!

Av Niclas Bernhardsson - 22 januari 2016 20:53

Fredag och det kändes verkligen skönt då det har varit mycket i veckan. Så mycket så jag har nästan varit lite oorganiserad men ändå haft ganska bra koll. Men snart nog kommer verkligheten ikapp en så det är läge att sortera och städa upp. Hursomhelst så var det en bra vecka med vetgiriga och kunskapstörstande ungar. Och idag så bjöd jag på fika. Det kändes bara lite tråkigt att jag inte hade full koll på allas olika allergier så en elev kunde inte alls välja något att äta. Nåja, jag försökte verkligen igår kväll, då jag köpte in allt. Eller förresten. Idag, på en rast, så fick jag rusa till bilen och åka ned till affären och köpa lite saft. Vi avslutade iaf med en fika och lite film. Väl hemma så blir det lite vila i soffan innan vi tar oss i kragen och drar iväg till badhuset. För idag skulle det simmas men nu hade tiden dragit iväg och vi ville mysa lite i teve-soffan sen. Och jag undrade om Ullis ville prova sina paddlar idag men jag kunde börja, sade hon. Och det gjorde jag så gärna. Lite trånga att få på men väl på så var de helt okey. De släppte igenom lite vatten så det blev inte helt konstigt. Men Ullis sam om mig iaf i början. Hon var nog sugen på att simma idag. Reagerade ni förresten på att jag skrev sam? Det är väl inte så många längre som använder det ordet längre, jag tycker själv att det låter bättre med simmade. Hursomhelst så provade hon två längder med dem och jag simmade förresten utan. Det var inte så stor skillnad utan det handlar mest om lite extra styrka. Det blev 1150 meter för mig idag och ungefär detsamma för Ullis. Sen fort in i dusch och bastun. Väl klara så pep vi in på affären och köpte lite gott till kvällen. Så nu är det dags att vara lite social. I övrigt så var det en riktigt grym dag för Enklaresport. Jag hann t.o.m ta en kund när jag kom hem från skolan. Och Tim har jobbet för fullt idag. :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se