Direktlänk till inlägg 30 november 2015

Med hörseln som insats!

Av Niclas Bernhardsson - 30 november 2015 22:15

Måndag och Ullis undrade om vi inte skulle spinna lite. Och absolut. Som vanligt så frågar jag personalen om de inte hittat mina spinningskor ännu och de kollade lite pliktskyldigt i några lådor men men.. Icke sa Nicke.

Så det fick bli att spinna i vanliga gympaskor. Och den vanliga ledaren verkade blivit försenad så en annan fick hoppa in. Tyvärr så hade hen inte full koll på mikrofonen så ljudet blev då och då alldeles för högt och många fick ont i öronen. Själv satt jag ganska nära en högtalare och jag vet inte varför jag dröjde så länge med att säga till. Man tror liksom att det hela tiden var sista gången det blev så högt. Typ.

Nåja, jag fick lite spinning igen. Sen efteråt så får jag höra att gymmet har som policy att slänga allt efter en vecka och det verkar vara allt. Även skor... Och det är ju för jäkligt att de låtsas gå runt och leta efter något som de redan vet är slängt. Hmm, jag blev jäkligt besviken. Mest för att jag verkligen gillade skorna. Det var förresten MTB-skor och inte spinningskor men de funkade helt perfekt för spinning. Nåja, några bra pass så har man väl glömt det här...

45 minuters spinning blev det iaf.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se