Direktlänk till inlägg 29 november 2015

Skrotnisse?

Av Niclas Bernhardsson - 29 november 2015 22:15

Rejält blåsigt och de varnade för mer. Men Ullis var hård och ville absolut springa ute. Fast jag var av klart klenare virke och lyckades till slut övertala henne att vi skulle springa inomhus idag. Och eftersom vi hade kvar ett klippkort på Skrotnissarna, i Trosa, så tänkte vi på att köra där. Iaf Ullis. Och absolut. Det vóre ju kul att testa deras löpband, de verkade riktigt häftiga. Sagt och gjort. Väl på plats frågade jag om det gick att byta kanal på teve-apparaterna eftersom det borde vara Vinter-studion just då. Fast just då var det skidskytte och det var intressant nog. Snart nog så förstår jag att det är stafett och det tar ytterligare ett tag innan jag inser att det är mixed och Sverige ligger runt 7-8 plats. Och verkar klättra. Klart spännande men efter ca. 34 minuter så måste jag lätta på trycket och TROR att det bara är att hoppa av bandet och springa iväg. Tyvärr så inser jag att bandet hade automatstopp då man hoppade av bandet så jag får börja om från början men jag har ganska bra koll på hur långt jag sprungit och jag körde på 5.27 min/km och 0,5% lutning. Men när jag börjar springa igen så känns det segare och jag kör lite lugnare ett tag. Typ 6 min/km men dock med samma lutning. Vid runt en timme så får det räcka och jag kör igång och stakar på en Skierg Concept 2. Jag försöker köra 5 km men jag hetsas alltid att köra för hårt så vid 3 km så får det räcka och det var väl en missräkning men med några maskiner senare så är jag nöjd ändå! :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se