Direktlänk till inlägg 26 november 2015

Pannlampa och familjen B på äventyr

Av Niclas Bernhardsson - 26 november 2015 22:33

Nåja, så mycket till äventyr var det väl inte men Flaken skulle visst köra i Trosa och inga andra dök upp idag på träningen. Visserligen var vi lite sena till samlingen men jag tror inte vi missade några. Fast det var nära att jag fått springa själv idag för Ullis var väldans seg efter maten. Fast hon körde hårt igår på spinningen och då var det jag som inte ens kom iväg. Vi började jogga lite lätt och när vi pratade om vart vi skulle springa så pratade vi lite lätt om att kanske springa mot Trosa och vända. Men det var rejält segt ibörjan och jag var tveksam på hur länge det skulle funka. Och mycket stel i gluteus. Men farten låg på runt 6 min/km och det gick lättare och lättare hela tiden. Rejält mörkt men pannlampan var grym men det grymtades (!) lite när jag lite väl ofta tittade åt sidorna och Ullis inte såg vägen! :-)

Efter ett tag så hade jag mer koll på min uppgift och jag fick behålla pannlampan på huvudet. Jag vet själv hur det är när den andre tittar åt sidan och man inte är beredd. Efter några kilometer så kändes det riktigt bra och vi bestämde väl oss på riktigt att köra till Trossen och vända hemåt. Väl framme i Trosa, det kändes fortfarande bra, så ser jag på långt håll en löpare och visst sjutton ser det ut som det är Flaken. Vi börjar ropa för fulla muggar och till slut så hör han och han vänder och vi joggar tillsammans bort mot Trossen och där viker Ullis och jag hemåt igen. Kul att se Flaken!

Sen går det nästan bara bättre och bättre men bristen på långpass gav sig till känna på slutet och man fick kämpa lite iaf. Totalt blev det 14,7 km och det får vi nog tacka passen i helgen för som var rena boosten!

(Och nu hörde jag precis att Mora Hockey krossade Almtuna!) :-)

 

Från Mora-skogarna!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se