Direktlänk till inlägg 26 november 2015

Frun bjöd på middag

Av Niclas Bernhardsson - 26 november 2015 17:30

Torsdag och normalt så är det en relativt lugn dag på skolan men inte nu. På något sätt så skall jag hinna med alla prov och dessutom har det varit stökigt i vissa klasser. Men i det stora hela väldigt lugnt i min egen, det tackar jag för.

Hursomhelst så satt jag kvar längre än vanligt på skolan och mobilen hade laddat ur sig. Så jag var ovanligt avskärmad från yttervärlden och satte mig i bilen och åkte hemåt. En bil åker väldigt sakta i tvära kurvor och när jag åker förbi honom så sätter föraren på hellyset... Moget! Det var gott om tid att åka om och det säger väl mer om den personen men det är klart. Hen var väl orolig att jag inte skulle hinna köra om innan den mötande bilen, typ 300 meter bort, skulle komma. Suck! Nåja, det skakade jag bort rätt snabbt. Sen hemma så säger Tim att Ullis försökt nå mig och vill att jag hämtar henne. Bara hoppa in i bilen och när jag hämtar upp henne så vill hon bjuda på middag på Sushin i Trosa. Trevligt! Det tackar man inte nej till! :-)

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se