Direktlänk till inlägg 22 november 2015

Inte helt pigg...

Av Niclas Bernhardsson - 22 november 2015 21:54

Så var det så söndag morgon och man kände ju helt klart av att man druckit dagen innan. Hmm, men det var ju ingen katastrof och frukosten gick ned fort. Och några koppar kaffe. Bara att byta om och se om Magnus skulle dyka upp. Jag hade ju fått honom att lova att hänga på. Fast när det gått några minuter över så kollar jag telefonen och jag tror att den hade varit avstängd så efter ett tag så får jag upp ett meddelande om förkylning och hjärta och hela fadderullan... Jaja, det får man ju inte chansa med. ;-) Så Ullis och jag började springa och vi bestämmer oss för att kolla Vasaloppsspåren. Men skulle det inte var skidspår lagda? Jo, lite grand var det gjort men inte längre än från Zorn-museet och Prästholmen. Så det gick utmärkt att springa på spåren eller kanske inte förresten. Det var läskigt halt på några ställen så man fick springa på kanten. Men vi gav inte upp utan testade hela tiden. Och som vanligt ruggigt brant på några ställen. Men det var segt och både Ullis och jag tyckte att det fick räcka med en mil idag. Och när det precis var 10,00 km, och vi var nära hotellet, så stannade vi och tryckte av klockan. Fy bubban! Jag trodde att det skulle kännas lättare idag. Men 26,6 km på två dagar är inte fy skam. Och ett gympass. Efteråt så tog vi en snabbkaffe hos Sivert och även Roger och hans familj var där. Sen ett snabbstopp hos Magnus också. Ruggigt jobbigt att åka hem och det blev ett antal bensträckningar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se