Direktlänk till inlägg 21 november 2015

Fest och träning!

Av Niclas Bernhardsson - 21 november 2015 21:30

Så vaknade vi då upp och vi vaknade alldeles för sent så vi fick hasta ned till frukosten. Och efter frukosten så var det bara att göra sig iordning. Lite småmotigt, det skall erkännas men framförallt så var det svinigt kallt! Fy bubban! Jag hade bara keps då jag glömt att packa ned mössor. Och efter några kilometer så ville jag nästan grina. Ullis var då storsint och lät mig få låna hennes fina rosa mössa. Och det var verkligen snällt. Annars vet jag inte vad jag skulle göra. Min tanke var att vi skulle springa in på någon affär för det borde bli alldeles för kallt då vi dessutom skulle springa tillbaka i motvind. Men Ullis sade att hon inte behövde mössa. Efter ca. 7-8 kilometer så gick det riktigt bra. Vi höll lite under 6 min/km på asfalten men sen sjönk förstås farten då vi sprang på skogsstigarna. Efter att ha snurrat några varv på stigarna mellan sjukhuset och köpcentrat, så började vi tänka på refrängen och väl tillbaka så blev vi ganska trött så så 16,6 km fick räcka. Det var nog inte så många som trodde att vi ens skulle komma ut! :-) En snabb dusch och sen gick vi på stan och tog en fika. Efter ett tag så får Ullis syn på ett par bekanta från Vagnhärad och de joinade oss, kul! Det var förresten Kenth och Marie, som har sin husvagn i Orsa. Och när vi gick tillbaka till hotellet så fick vi sug att klämma in ett gympass innan vi skulle dra hem till Sivert. Underbart gym och vi stressade och det blev väl iaf 40 minuter och rejält hårdkörning. Sen var det bara att svida om och snart nog stod en bil utanför och väntade. Och väl på festen så var det härligt högt i tak och jag blev lite lurad och hämnades sen hela kvällen med mina gåtor. Och några plumpa skämt också. Hoppas att M kan förlåta mig! ;-) (Hockey-skämt). Det var iaf en underbar kväll och så roligt att se Sivert bli ordentligt firad. Det gör gott för själen!

Och på slutet så sade jag förstås att 2 mil skall avverkas morgonen därpå...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se