Direktlänk till inlägg 20 november 2015

Underbara Sivert - 70 år!

Av Niclas Bernhardsson - 20 november 2015 21:15

Fredag och dags för överaskningsfest för Sivert. För några veckor sedan ringde M och frågade om jag ville vara med och gratulera hans pappa och jag struntade helt i att kolla i kalendern för det här blev prio 1! :-) Sen var det förstås tråkigt att den enda festen som varit på skolan, under min tid, fick stryka på foten. Men så är det ibland. Hursomhelst så hade jag folk som täckte upp för mig på eftermiddagen så jag och Ullis kom iväg ganska bra. Men det var lite på håret, så ingenting fick strula på vägen upp. Vi kom dock upp i tid och installerade oss innan R kom med födelsedagsbarnet. Vi skulle förresten se på hockey och äta lite mat innan. Och han blev verkligen chockad, det var kul att se. Jag träffade förresten Patrik K, innan matchen. Han hade jag haft som elev på Skärlagsskolan. Jag trodde nog inte riktigt att han skulle bli så duktig. Och matchen gick Moras väg och Patrik fick även raka in pucken i öppen kasse. Och sen träffade jag hans föräldrar efter matchen också. Pappan och jag har jobbat på samma jobb i 19 år iaf. Så det blev ett kul återseende och det var kul för mina bekanta i Mora att prata lite hockey. Efter matchen så fortsatte vi hem till Sivert och de hade tänt upp i deras kåta och där blev det lite gott att dricka och massa härligt snack om lite allt möjligt. Härlig dag och jag skrävlade om att jag och Ullis skulle springa minst 2 mil dagen efter...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 25 juli 20:55

En dryg vecka sedan sista bloggningen och det gör lite ont i mig som tycker det är kul att blogga. Eller skriva av mig rättare sagt. Så vad har hänt sedan det sista späckade inlägget? Jodå, fullt upp men vi har tagit dagarna som de kommit men framför...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 juli 07:39

Så var det dags att blogga ikapp och återigen är det över två veckor sedan sist. Nu måste jag skärpa mig men det kan ju också bero på att jag skärpt upp en massa annat. Som träningen till exempel. Jag är nu uppe i 18-20 mil i veckan och det tack vare...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 27 juni 22:45

Som rubriken antyder så känns det rätt bra men ni som följer mig vet att det inte bara har varit bra saker. Igår så var det begravning för kära grannen Tore. Det var sorgligt men ändå fint och det blev ett värdigt avsked.  Men jag har ju inte blogg...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 juni 21:33

En dryg vecka till utan bloggning och det här skall ju vara mitt andningshål, att liksom få skriva av mig. Men det har varit rätt så mycket och det har bara varit att bita i.  Arbete och plugg: Full fokus på att få ett fint avslut för eleverna och ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 31 maj 20:30

Ja, sist var det ju 2,5 veckors uppdatering och nu är det närmare 3 veckor. Jag får helt enkelt skärpa mig men det är bara så mycket nu så det blir lätt så att bloggen släpar efter. Så jag gör som sist och betar av lite som har hänt.  Träningen: Ja...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se