Direktlänk till inlägg 14 september 2015

Sen ankomst - fick spinna i skamvrån.

Av Niclas Bernhardsson - 14 september 2015 19:00

Måndag och Ullis undrade om vi inte skulle dra iväg och spinna lite och det lät ju intressant. Dock inte min typ av pass som stod på agendan men varför inte. Träning som träning. Ullis hade kollat lite slarvigt på schemat och fick för sig att passet började klockan 19:00 men när vi kommer så är de redan i full gång. Oj, då! Vi tog varsin cykel och försökte smyga igång utan att störa för mycket och sen var det förstås minimalt med uppvärmning innan vi var i full gång. Men det var riktigt kul att vara igång och alla kämpade på och det smittade av sig. Jag försökte köra på lite extra då det var vila, bara för att ta igen att vi var lite sena. Men det blev väl närmare 40 minuter iaf och hyfsat jobbigt. Jag valde att ta det lite lugnare och efter passet med Gunnar så var vissa övningar omöjliga. Ullis körde på tungt, så jag när jag sneglade på henne, kul!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 21 sept 19:00

Torsdag och jag var med och lekte lite med barnen i skolan, idag. Riktigt roligt och skönt att förena nytta med nöje. Jag är övertygad om att det ibland är bra att man själv är med då man förhoppningsvis kan visa hur mycket av lekarna skall gå till. ...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 20 sept 21:00

Onsdag och mycket simning på skolan och sen möte på det. Väl hemma så blev det förstås mat, lite snabbt, och sen iväg till träningen. Nu var det som vanligt dags för tuffa Carina att ge oss tuff träningsvärk i magen men väl på plats så var det iställ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 19 sept 22:45

Tisdag och idag så skall en nära bekant opereras och en rätt tuff operation. Det kändes i hela hjärtat och det skulle ta ca. 2-3 timmar och sen förstås en massa timmar på uppvaket. Samtidigt så hade jag lektioner och det var lite svårt att koncentrer...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 18 sept 22:30

Lite sen med bloggandet så det här är skrivet många dagar efteråt...   Måndag och dags att komma igång igen. Det blev faktiskt en vilodag igår. Kan behövas säger en del men jag har börjat tycka att det är ...vad heter det? Har totalt tappat ordet...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 16 sept 20:27

Ja, Carina tillhör verkligen favoriterna för mig och Ullis. Riktig kunnig och bra pass, det gillar vi! Och idag var det i princip samma pass som sist men hon hade bytt ut några övningar. Jag var riktigt trött från start men man vaknar ju helt klart t...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se