Direktlänk till inlägg 14 september 2015

Sen ankomst - fick spinna i skamvrån.

Av Niclas Bernhardsson - 14 september 2015 19:00

Måndag och Ullis undrade om vi inte skulle dra iväg och spinna lite och det lät ju intressant. Dock inte min typ av pass som stod på agendan men varför inte. Träning som träning. Ullis hade kollat lite slarvigt på schemat och fick för sig att passet började klockan 19:00 men när vi kommer så är de redan i full gång. Oj, då! Vi tog varsin cykel och försökte smyga igång utan att störa för mycket och sen var det förstås minimalt med uppvärmning innan vi var i full gång. Men det var riktigt kul att vara igång och alla kämpade på och det smittade av sig. Jag försökte köra på lite extra då det var vila, bara för att ta igen att vi var lite sena. Men det blev väl närmare 40 minuter iaf och hyfsat jobbigt. Jag valde att ta det lite lugnare och efter passet med Gunnar så var vissa övningar omöjliga. Ullis körde på tungt, så jag när jag sneglade på henne, kul!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 15 jan 21:00

Måndag och på skolan körde jag styrketräning för eleverna. Jag hade räknat med ett visst motstånd, både från vikt och vissa elever. Men det verkade som det fanns ett sug att ta ut sig och eleverna tyckte nog att det var häftigt att de fick träna med ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 14 jan 18:00

Egentligen inget märkvärdigt. Kommer inte riktigt ihåg resten av dagen men vi åkte iaf ned till Trosa, och Safiren Sports Club, och tränade lite. Det blev en timme och en kvart på en Cross Trainer och rätt lugnt i Zon 2. Snittade 133 slag/minuten. Vä...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 13 jan 23:00

Lördag och jag var förstås inbokad på lördagens morgonträning men Ullis tvekade lite. Några bekanta skulle springa långt och hon var lite sugen på att joina. Men lördagens cirkelträning är så grym så hon valde den istället. Och bra var det som vanlig...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 11 jan 19:00

Och hur ser en sådan ut då? kanske vän av ordning frågar. Jodå, iom att jag inte stakade igår så blev det först 10 km lugn stakning, eller mellanhård kanske det var förresten. Igår blev det ju lite intervaller på spinningen och intervaller även i tis...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 10 jan 23:00

Nytt år och nya pass, det borde jag tänkt på...  Jag brukar ju boka in Core-passen rätt tidigt men nu hade jag visst glömt det. Och det stod fullbokat och det var typ 8-9 stycken i kö... Sen tyckte jag det skulle vara kul att boka in Carinas spinni...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se