Direktlänk till inlägg 14 september 2015

Min första egna PT-timme som kund.

Av Niclas Bernhardsson - 14 september 2015 16:00

Måndag och jag hade vunnit en PT-timme med Gunnar H, på Safiren. Fast det höll på att skita sig direkt då jag bokat in ett möte på skolan vid kl. 16:00 och det var just då jag skulle träna. Men en resurslärare var sjuk och det var en viktig person så jag skjöt upp mötet och ringde och meddelade föräldrarna. Dock så var det ett möte innan så det blev stressigt ändå. Fort hem och byta hem och till Safiren. Där stod Gunnar och verkade väldigt laddad. Jag hade förvarnat honom att jag absolut inte ville ha ett tufft pass eftersom min bakgrund som bodybuilder gjorde att jag lätt körde för hårt och då inte skulle kunna röra mig efteråt. Snarare så ville jag kolla eventuella muskulära obalanser och få lite tips på övningar som kan vara bra för just triatlon. Sagt och gjort. Fast hårt blev det ändå, iaf måttligt. Men när han frågar hur många armhävningar jag klarar och jag svarade 25 stycken, så höjde han ögonbrynen. Nä, då skall vi köra 50 stycken, svarade han. Ojdå! 25-30 stycken var väl ordentliga och de sista var inte mycket att hänga i julgranen. Sen var det full fart och väldigt många bra övningar och jag är mycket nöjd. Rejäl träningsvärk just nu i övre quadriceps. Dock inget alls i bröstet så jag kanske fuskade lite men säg inget! ;-) En timmes späckad träning och med mycket bra tips. Vill man komma igång eller komma vidare i sin träning så kan jag verkligen rekommendera Gunnar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 24 maj 22:25

Torsdag och jag ville fortsätta på den goda trenden att få in träning varje dag. Förra året var ju en riktig hit då det var få "vilodagar". Jag blev ju lite av ett freak på det. Körde med mantrat att man vilar ju nästan hela tiden, typ då man inte tr...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 23 maj 22:00

Onsdag och Ullis var tvungen att ha bilen och det var ju ett bra skäl att ta fram ena cykeln. Det fick bli min första "riktiga" tempocykel, den är egentligen en ombyggd linjecykel iofs, men funkar bra ändå. Dock så är bakdäcket rejält slitet, då jag ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 22 maj 23:15

Visserligen har jag hållt på med altantaket men Ullis är grymt drivande och idag tyckte hon vi kunde simma och det hade hon ju helt rätt i. Det viktigaste är ju att komma igång och så kan man steppa upp efterhand. Så min tanke var typ bara en kilomet...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 21 maj 23:00

Undrar vad jag skulle vara utan Ullis! :-0 Vi är verkligen ett bra team. Idag pushade hon på igen att vi skulle ut och cykla och det är verkligen hög tid att börja strukturera upp träningen. Jag föreslog att vi skulle dra runt sjön Sillen och det nap...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 19 maj 16:00

Skulle inte gruppträningen finns så skulle jag väl fastna på altantaket. Rejält vitmålad på halva kroppen traskade jag mig bort mot Safiren. Jag ser att Svarte Petter kommer farande på sin cykel och snart nog är jag på plats. Bara byta om lite fort o...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se