Direktlänk till inlägg 14 september 2015

Min första egna PT-timme som kund.

Av Niclas Bernhardsson - 14 september 2015 16:00

Måndag och jag hade vunnit en PT-timme med Gunnar H, på Safiren. Fast det höll på att skita sig direkt då jag bokat in ett möte på skolan vid kl. 16:00 och det var just då jag skulle träna. Men en resurslärare var sjuk och det var en viktig person så jag skjöt upp mötet och ringde och meddelade föräldrarna. Dock så var det ett möte innan så det blev stressigt ändå. Fort hem och byta hem och till Safiren. Där stod Gunnar och verkade väldigt laddad. Jag hade förvarnat honom att jag absolut inte ville ha ett tufft pass eftersom min bakgrund som bodybuilder gjorde att jag lätt körde för hårt och då inte skulle kunna röra mig efteråt. Snarare så ville jag kolla eventuella muskulära obalanser och få lite tips på övningar som kan vara bra för just triatlon. Sagt och gjort. Fast hårt blev det ändå, iaf måttligt. Men när han frågar hur många armhävningar jag klarar och jag svarade 25 stycken, så höjde han ögonbrynen. Nä, då skall vi köra 50 stycken, svarade han. Ojdå! 25-30 stycken var väl ordentliga och de sista var inte mycket att hänga i julgranen. Sen var det full fart och väldigt många bra övningar och jag är mycket nöjd. Rejäl träningsvärk just nu i övre quadriceps. Dock inget alls i bröstet så jag kanske fuskade lite men säg inget! ;-) En timmes späckad träning och med mycket bra tips. Vill man komma igång eller komma vidare i sin träning så kan jag verkligen rekommendera Gunnar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 18 jan 20:30

Torsdag och normalt så skulle det vara löpning men jag väntar fortfarande på en läkartid för att se vad som skall hända med min häl. Men jag vet andra som har lyckats köra excentriska tåhävningar till förbannelse och lyckats bli av med skiten. Så ida...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 17 jan 21:00

Ja, idag var det Carina som var ledare för bägge mina pass. Jag hade precis fått en plats på Coren och sen hade jag även bokat hennes spinning. Lite segstartad på Coren och jag, som typ alltid är sen, fick en plats långt fram. Men Ullis var som vanli...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 16 jan 18:30

Tisdag och det var extra segt idag och som vanligt slängde jag och Ullis oss på sängarna en stund efter maten. Typ inte så smart om man skall träna men vi var båda trötta, i synnerhet Ullis. Hon var klart inne på en vilodag och jag funderade starkt p...

Av Niclas Bernhardsson - Måndag 15 jan 21:00

Måndag och på skolan körde jag styrketräning för eleverna. Jag hade räknat med ett visst motstånd, både från vikt och vissa elever. Men det verkade som det fanns ett sug att ta ut sig och eleverna tyckte nog att det var häftigt att de fick träna med ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 14 jan 18:00

Egentligen inget märkvärdigt. Kommer inte riktigt ihåg resten av dagen men vi åkte iaf ned till Trosa, och Safiren Sports Club, och tränade lite. Det blev en timme och en kvart på en Cross Trainer och rätt lugnt i Zon 2. Snittade 133 slag/minuten. Vä...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se