Direktlänk till inlägg 14 september 2015

Min första egna PT-timme som kund.

Av Niclas Bernhardsson - 14 september 2015 16:00

Måndag och jag hade vunnit en PT-timme med Gunnar H, på Safiren. Fast det höll på att skita sig direkt då jag bokat in ett möte på skolan vid kl. 16:00 och det var just då jag skulle träna. Men en resurslärare var sjuk och det var en viktig person så jag skjöt upp mötet och ringde och meddelade föräldrarna. Dock så var det ett möte innan så det blev stressigt ändå. Fort hem och byta hem och till Safiren. Där stod Gunnar och verkade väldigt laddad. Jag hade förvarnat honom att jag absolut inte ville ha ett tufft pass eftersom min bakgrund som bodybuilder gjorde att jag lätt körde för hårt och då inte skulle kunna röra mig efteråt. Snarare så ville jag kolla eventuella muskulära obalanser och få lite tips på övningar som kan vara bra för just triatlon. Sagt och gjort. Fast hårt blev det ändå, iaf måttligt. Men när han frågar hur många armhävningar jag klarar och jag svarade 25 stycken, så höjde han ögonbrynen. Nä, då skall vi köra 50 stycken, svarade han. Ojdå! 25-30 stycken var väl ordentliga och de sista var inte mycket att hänga i julgranen. Sen var det full fart och väldigt många bra övningar och jag är mycket nöjd. Rejäl träningsvärk just nu i övre quadriceps. Dock inget alls i bröstet så jag kanske fuskade lite men säg inget! ;-) En timmes späckad träning och med mycket bra tips. Vill man komma igång eller komma vidare i sin träning så kan jag verkligen rekommendera Gunnar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 18 nov 23:44

Lördagsmorgon och jag var riktigt jäkla trött. Återhämtningen är inte som den brukar och ni som läser bloggen vet ju att jag lämnade blod i onsdags. Det sitter helt klart i. Så det tog emot att gå upp idag och traska till gymmet. Men vi, dvs Ullis oc...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 17 nov 23:15


Fredag och jag satt kvar lite extra på jobbet. Jag hade lovat biträdande rektorn att jag kunde vara stand in för henne, och visa en familj runt på skolan, om hon inte skulle hinna. Men jag räknade fel på en timme så jag passade på att jobba lite extr...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 16 nov 22:30

Torsdag och på gympan så gick det bättre och bättre med dansen. Förstås, för träning ger ju färdighet. Lite nervös iofs för att för mycket frihet, till vissa barn, kommer ge lite sämre struktur. Men hittills har det gått bra. Och anledningen var att ...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 15 nov 22:15

Och varför skulle jag vara nervös då? Nja, det var kanske en blandning av nervositet och stress då. Först hade jag stressat med att lära mig en dans, som jag skulle lära ut, och sen var det tufft att hinna med att läsa en bok, och svara på lite frågo...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 14 nov 19:30


Så var det tisdag och resten av gänget var förstås nere på löparbanan men jag traskade till Safiren. Väl på plats så ställde jag upp två flaskor och jag hade även med mig en bok, Formativ bedömning, och ett block, där jag skulle ta ut stegen på the C...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se