Direktlänk till inlägg 14 september 2015

Min första egna PT-timme som kund.

Av Niclas Bernhardsson - 14 september 2015 16:00

Måndag och jag hade vunnit en PT-timme med Gunnar H, på Safiren. Fast det höll på att skita sig direkt då jag bokat in ett möte på skolan vid kl. 16:00 och det var just då jag skulle träna. Men en resurslärare var sjuk och det var en viktig person så jag skjöt upp mötet och ringde och meddelade föräldrarna. Dock så var det ett möte innan så det blev stressigt ändå. Fort hem och byta hem och till Safiren. Där stod Gunnar och verkade väldigt laddad. Jag hade förvarnat honom att jag absolut inte ville ha ett tufft pass eftersom min bakgrund som bodybuilder gjorde att jag lätt körde för hårt och då inte skulle kunna röra mig efteråt. Snarare så ville jag kolla eventuella muskulära obalanser och få lite tips på övningar som kan vara bra för just triatlon. Sagt och gjort. Fast hårt blev det ändå, iaf måttligt. Men när han frågar hur många armhävningar jag klarar och jag svarade 25 stycken, så höjde han ögonbrynen. Nä, då skall vi köra 50 stycken, svarade han. Ojdå! 25-30 stycken var väl ordentliga och de sista var inte mycket att hänga i julgranen. Sen var det full fart och väldigt många bra övningar och jag är mycket nöjd. Rejäl träningsvärk just nu i övre quadriceps. Dock inget alls i bröstet så jag kanske fuskade lite men säg inget! ;-) En timmes späckad träning och med mycket bra tips. Vill man komma igång eller komma vidare i sin träning så kan jag verkligen rekommendera Gunnar!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 24 sept 22:14

Söndag och Ullis och jag velade om vad vi skulle träna för något. Jag var sugen på Cross Trainer men Ullis, som hade ett mer seriöst och vettigt tänk, snackade mer om att cykla ute. Det var ju fint väder, sade hon. Och jag hade också tänkt cykel men ...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 24 sept 09:58

Det känns ju som man borde vara i full gång nu men jag har nästan fått panik då jag sett hur lite jag tränat. Men det är det som är så smart med att logga sin träning, jag gör det för övrigt på Movescount, då man snabbt kan se hur man ligger till. Hi...

Av Niclas Bernhardsson - Lördag 23 sept 12:00

Lördag och jag vaknade återigen upp med lite ryggskott och det har blivit allt oftare på slutet. Den som läser min blogg rätt flitigt kommer säkert ihåg att killen som tog hand om mig efter Kalmar, i massagetältet, trodde att min krampkänningar i bak...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 21 sept 19:00

Torsdag och jag var med och lekte lite med barnen i skolan, idag. Riktigt roligt och skönt att förena nytta med nöje. Jag är övertygad om att det ibland är bra att man själv är med då man förhoppningsvis kan visa hur mycket av lekarna skall gå till. ...

Av Niclas Bernhardsson - Onsdag 20 sept 21:00

Onsdag och mycket simning på skolan och sen möte på det. Väl hemma så blev det förstås mat, lite snabbt, och sen iväg till träningen. Nu var det som vanligt dags för tuffa Carina att ge oss tuff träningsvärk i magen men väl på plats så var det iställ...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se