Direktlänk till inlägg 30 juli 2015

Läget inför Ironman Kalmar!

Av Niclas Bernhardsson - 30 juli 2015 08:34

Det är ju rätt kul att kolla bakåt i bloggen för egen skull så därför kommer här en lägesrapport. För mig och andra eventuellt intresserade. Jag gick ju in i någon typ av vägg för ca. 8,5 år sedan och sen var det Borrellian som stökade till en hel del. Men nu har det hela tiden gått bättre och bättre. Jag opererade visserligen vänster inre menisk med bra resultat men ett halvår senare gick även den högra inre menisken men det blev inte lika illa. Jag har dock haft problem med det knät ju hårdare ju kört så kanske kollar jag upp det i vinter. Och vikten då. Jag gillar egentligen inte att slå mig på bröstet och har man gått ned ett antal kilon så har jag förstås gått upp dem innan. Men hela livet är ju ett smörgåsbord och det är fasicken svårt att hålla sig i form under de betingelserna. Men jag har från den första januari 2012 gått ned... 14,6 kg. Det har gått sakta men säkert så något bakslag lär det inte bli. Bara man inte står i smörgåsbordet hela tiden. Och själva formen känns riktigt bra.  81,4 kg i morse men det känns som hela kroppen har format sig till det bättre och jag kanske bara har 5-6 kg till riktigt bra form typ för triathlon. Men det känns bra nu och jag tänker inte jäkta de sista veckorna till Kalmar. Det är två veckor kvar nu på lördag. Det sista tuffa långa löppasset är gjort. Den sista långa cyklingen blir nu på lördag. Sen nästa helg kör vi ur kroppen på Ångaloppet. Simningen känns lovande och vi kommer nu att köra typ varannan dag på slutet. Det blir som aktiv vila. Jag har aldrig simmat så bra som igår i bassängen. Det känns positivt men dock inte stabilt så jag måste öva, öva, öva! Och när jag tittar i andras program inför Ironman så verkar vi ligga rätt högt upp i träningsmängd så det blir spännande. Huvudmålet, för i år, är förstås att bara komma i mål men som god tvåa är att slå pb som är 12.20 Dock så finns sub11 som ett riktigt drömmål. Men men... Den som lever får se. Det är mycket som skall klaffa då. Idag blir det NOG löpning med klubben. Smartast vore väl kanske att fortsätta nöta i bassängen men är man coach för en löpklubb känner man att visst ansvar. :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se