Direktlänk till inlägg 27 juli 2015

Hejaropen skalla, Niclas hoppa i det kalla!

Av Niclas Bernhardsson - 27 juli 2015 21:56

Måndag och nu hade vi tänkt att simma lite men skulle det bli inne eller ute. Jag var nog mest sugen på att köra lite teknik i badhuset men Ullis var mest sugen på att simma imorgon istället. Och barnen ville se det fina gymmet i Trosa så vi åkte allihopa dit och spanade in det och då hade vi packat bilen med våra våtdräkter och annat som man behövde för att simma ute eftersom badhuset var på gång att stänga. Sagt och gjort fast nu hade det börjat regna men det gör ju ingenting. Dock lite segt att komma i men till slut var vi på gång att börja. Men jag fick inte glasögonen att sitta bra alls och var grinig. Så det blev typ 10 meter och sen upp och försöka fixa det. Typ 15 gånger. Och andningen funkade knappt alls och inte heller för Ullis. Sen kom det några gånger då jag drog 20-25 meter på en gång och jag stannade upp då glasögonen tog in vatten typ. Lite stressat men sen kommer jag på att jag tar i lite för mycket och då går det lite bättre och jag avslutade ganska positivt men det är fortfarande långt kvar så nu gäller det att jobba på. När jag sedan kollar klockan så upptäcker jag att jag glömt slå på den så jag uppskattar längd och tid bara. Så det blev typ 3860 meter på 55 minuter... Eller kanske inte. Vi säger 350 meter och 40 minuter.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se