Direktlänk till inlägg 26 juli 2015

Sista riktigt långa löpningen innan Kalmar!

Av Niclas Bernhardsson - 26 juli 2015 08:45

Söndag och igår blev det ju bara Yoga men idag så hade Ullis och jag planerat in ett längre runda och då löpning. Men hur långt. Ullis var sugen på 30 km och det är ju rätt tufft. Men å andra sidan så blir det värre på Ironman i Kalmar. Men vi är inne i en ganska tuff period så det tog klart emot idag. Redan från start var vi trötta och att då springa så långt tog emot. Men vi kämpade på och det gick lite uppochned. Vi körde stora kommunrundan till stor del men tog in vid Erikslund sen vidare mot Trosa. Sen in vid Thureholm och därifrån in till Trosa där vi körde en liten sväng in till hamnen och tog en cola. Vi hade dessutom med oss lite energi i form av godis som i princip räckte hela vägen. Väl framme i Vagnhärad så var vi uppe i ca. 28,5 km och det tog klart emot men 30 km vore ju nice. Så vi körde runt lite i kvarteret och sen vid 30 prick fick det vara nog. Fy bubban! Men nu var det gjort och rätt skönt. Kände tyvärr av mitt högre knä ganska mycket. Snittet idag blev 6'12.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 22 mars 11:27

Då jag inte tränat så bra så blir det just nu en veckoblogg. Anledningen är helt enkelt då jag helt ärligt är orolig över mitt hjärta. Jag har haft problem som har eskalerat och för några veckor sedan visade ett ultraljud att jag med största säkerhet...

Av Niclas Bernhardsson - Söndag 15 mars 10:59

Då jag ligger långt efter, med bloggandet, så kommer här en liten sammanfattning.  Efter en titta i mina gamla blogginlägg så ser jag att jag blandat ihop datumen en del men det kan ju ha sin förklaring i att jag själv blev skärrad av vad som kansk...

Av Niclas Bernhardsson - Fredag 21 feb 12:30

Fredag och Magnus och jag chillade lite och efter ett besök på ICA Stormarknad så ville jag förstås hälsa på Mora-familjen. Det har liksom blivit som en andra familj för mig och det är så härligt. Men jag började med att hälsa på hos Sivert och Nikla...

Av Niclas Bernhardsson - Torsdag 20 feb 18:45

Så var det då torsdag och jag hade mitt första, av tre, labbesök inbokade. Och besöken var hjärtrelaterade då jag haft lite strul med kroppen i omgångar. Och nu hade det flera gånger blivit så att jag fått hjärtrusningar som liksom inte gått över då ...

Av Niclas Bernhardsson - Tisdag 18 feb 21:00

Tisdag och jag startade som vanligt dagen med att sitta med datorn, i sängen. Känns kanske lite lyxigt men jag känner också att jag har behövt att stressa ned lite. Och ta igen mig. Så mycket plugg och lite jobb med Enklaresport. Några beställningar,...

Presentation

Omröstning

Finner du inspiration på min blogg?
 Nej inte alls!
 Jo, kanske liiite då
 Jodå, får sådär lagom sug på att träna
 En hel del faktiskt
 Jag får massor av energi och blir sugen att testa att köra lopp!

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Niclas B´s gästbok

Följ bloggen

Följ Niclas B med Blogkeen
Följ Niclas B med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se